דייטים ונשיקות - בירור (תקראו לזה

דייטים ונשיקות - בירור (תקראו לזה

סקר אם אתם רוצים
) מה קורה מבחינת נשיקות בדייטים אצלכם? (דייט ראשון, שני וכך הלאה) מתי מגיעה נשיקה על הלחי, מתי נשיקה בפה ומתי צרפתית? בבקשה לציין אם בן או בת

pain is MY love

New member
אוקיי ככה.....

אנחנו מדברים רק על נשיקה... חזקה ככל שתהייה זאת כולה נשיקה.. נשיקה על הלחי נותנים כשניפגשים... זה קורה בכל דייט ועם כל אדם. זה כמו ללחוץ יד.... נשיקה בפה זה בדרך כלל שלב שאני לא כל כך אוהבת. אני לא מוצאת בו טעם. לכן נשיקה בפה אני נותנת רק לאנשים שאני ממילא לא רוצה ואני לא רוצה לתלות בהם תקוות... תחשבו על זה ככה- נשיקה בפה סגור מעידה על סגירות מסויימת ז"א שהבן אדם שמולך לא מעוניין..... ונשיקה צרפתיתי תמיד קוראת בסוף הדייט או אולי אפילו במהלכו רק אם ממש נמשכים לבן אדם ורוצים אותו... ושוב, אין יותר מדיי מה לחכות עם זה, זאת רק נשיקה ואם יוצאים עם מישהו שמעוניינים בו אז כל זמן הוא זמן מתאים לנשיקה...

מסכימה לכל מילה ../images/Emo45.gif

נשיקה באה להביע משיכה כלשהי, ולכן לפי דעתי זה יכול להביע לבן אדם השני על פתיחות מסוימת, ועל רצון להמשיך הלאה (בקשר או בכל דבר אחר
) נשיקה בפגישה ראשונה - אני בעד, סיום מתוק לדייט ומשהו לחשוב עליו לפני שהולכים לישון..

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הרוב...

בקשר לנשיקה על הפה..... לדעתי, גם אם הנשיקה היא בפה סגור, היא מעידה על משיכה בין בני הזוג... אני, למשל, לא הייתי מנשק מישהי על הפה, גם לא עם פה סגור, אם לא הייתי נמשך אליה. בד"כ, כשאני יוצא עם מישהי, והיא מוצאת חן בעיניי, אז מתישהו במהלך הדייט או בסופו אני אתן לה נשיקה בפה, ואם היא מנשקת אותי בחזרה, אז אנחנו מתנשקים צרפתית
אני לא חושב שנשיקה היא "רק נשיקה". היא אומרת משהו. לא הייתי מנשק מישהי סתם. לא בלחי, לא בפה, לא צרפתית, ולא בשום אחר, אם זה לא היה אומר כלום לגביי. אבל לגבי כל השאר - אני מסכים.

קטרפי

New member
לא יודע אם זה קשור ../images/Emo110.gif

(בטח כבר ראיתם את זה) נשיקה על היד - אני מעריץ אותך נשיקה על הלחי - אני רוצה להיות ידיד שלך נשיקה על הצוואר - אני רוצה אותך נשיקה על השפתיים - אני אוהב אותך נשיקה באוזן - אני רוצה לשחק איתך נשיקה בכל מקום אחר - בואי לא ניסחף מבט לתוך העיניים - אני לא יכול בלעדייך חיבוק מסביב למותניים - אני אוהב אותך יותר מדי בשביל לתת לך ללכת ליטוף הלחי - את חושבה לי נשיקה על האף - את חמודה נשיקה על המצח - אני כאן בשבילך נשיקה על העיניים - את יכולה לסמוך עליי

Zoharrr

New member
אז ככה

מבחינתי נשיקה על הלחי כשנפגשים למרות שאני ממש מעדיפה חיבוקים... ואם הכל סבבה בדייט ויש בינינו כימיה טובה והכל ממש ממש אין לי בעיה להתנשק צרפתית בדייט ראשון... כמו שכבר אמרו, עם כל הכבוד נשיקה-היא רק נשיקה.... (בת)

למעלה