דייטינג + מפגשפורום

דייטינג + מפגשפורום

מפגשפורום יום חמישי הזה, שעה 18:00, עדיין לא הוחלט על מקום. אז להחליט בבקשה אם אתם רוצים שהמפגש יתקיים. דייטינג לא זז לשום מקום. רוב הדברים גמורים, ערן פרש אז נשארנו ללא טופס הרשמה עריכה, חוצפאי עוד צריך לשלוח את הלוגו, מישהו צריך לכתוב את דך הקרדיטים, גלעד את מערכת המסרים, ויובל ואני צריכים לסיים את האדמין. הגענו כמעט עד הסוף, יהיה חבל מאוד לנטוש באמצע, וזה לא יהיה פייר כלפי אלו שעבדו וטרחו. אז צריך לחשוב מה קורה עם זה. ולגבי שני הדברים - צר לי, אבל אין לי לא זמן ולא מצברוח לרדוף אחרי אף אחד ולהחליט בשבילכם
תצטרכו לחשוב על זה לבד. שבוע טוב לכולנו

genotip

New member
נקבע עזריאלי, בלי ויכוחים ../images/Emo70.gif

אחרת אני אדאג שחוצפאי יגיע אליכם הביתה באופן אישי

yuval k

New member
העניין הוא כזה -

אנחנו לא אוהבים אוטובוסים. אם יש מקום שהוא נגיש ע"י רכבת בלבד, זה עדיף. (אנחנו == אמא שלי...)
אבל כמובן שמשם אפשר להמשיך להסתובב

תשמע, תראה.....

בעזריאלי יש תחנת רכבת אבל מצד אחד סתם התייבשנו שם בחוץ. מקסימום אפשר לקחת מונית מעזריאלי

yuval k

New member
אפשר לצאת מעזריאלי וללכת לאנשהו...

לא חייבים להתייבש על הגג. חוצמזה יש עוד תחנות רכבת בתלאביב...

Salem

New member
אין ממש לאן לצאת מעזריאלי...

אם כבר צריך לקבוע למקום כמו פארק הירקון או משהו... למרות שלי אישית עזריאלי מאוד נוח...

Salem

New member
זה ה Love Parade

והParade עצמו הוא ביום שישי... לא חמישי...

naatz

New member
למה אתה מתווכח איתי? ../images/Emo46.gif

love concert ביום חמישי, love parade ביום שישי. זה לא סותר. naatz

Salem

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifטוב נשבר לי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נתחיל ממשהו פשוט, תביעו אם אתם מעדיפים עזריאלי או מקום פתוח. אם מקום פתוח, תציעו מקום
עזריאלי -
מקום פתוח -
לא קשה
תבצעו

gilad g

New member
../images/Emo142.gif

אם זה לא יוצא הפרח הנכון, אז תדעו שהתכוונתי לבחוץ

gilad g

New member
gilad g

בכל מקום שהוא...
[אתם בטוחים שירושלים היא מחוץ לסיפור
]

../images/Emo142.gif

בפארק הקטן מול תחנת הרכבת. זה נגיש לכולם, ואם מדובר על קבוצה של אנשים, אין מה לפחד ממי שמסתובב שם.

yuval k

New member
../images/Emo39.gif או איך שלא קוראים לזה ../images/Emo13.gif

מסכים למקום שילד"ב הציעה, וכנ"ל ההורים. בין היתר כי אנחנו קבוצה. ...ונראה לכולכם את מאדים

למעלה