דייט אחרון..

L y c a n

New member
דייט אחרון..

מכיון שכבר דובר על מה אומרים ולא אומרים, עושים ולא עושים בדייט הראשון, השאלה היא איך עושים את הדייט האחרון. איך הכי "טוב" להפרד? ברור ששום דרך היא לא מושלמת, אבל, איך אתם הייתם עושים את זה?

נועם m

New member
זה תלוי בסיטואציה

ובסיבה לפרידה. כעקרון, אם אני כבר יודעת שאני רוצה לחתוך את זה, אני לא "אגרור" את הבחור לדייט נוסף. זה נראה לי חסר טעם. אבל זה רק בקשר לדייטים. כמובן שאם מדובר כבר במערכת יחסים, עדיף לעשות את זה פנים אל פנים.

L y c a n

New member
הא כן, התכוונתי למערכת יחסים ארוכה

ולא ביטאתי את עצמי נכון: השאלה היא מה עושים\אומרים\מכינים לדבר כזה, ואיך..

וואי אני לא טובה בפרידות..

אני מרגישה מאוד רעעע כשאני צריכה להפרד מאנשים או לנתק קשר.. זה אחד הדברים שקשים לי במיוחד!! אבל כשבאמת צריך אחרי קשר ארוך אני מדברת עם הבן אדם במקום שקט (עדיפות) בכנות ובכבוד ואומרת למה ואיך וכמה שאני מצטערת (מעומק ליבי) הכי חשוב זה להיות ישרה ואמיתית ולא ללכת מסביב או לשחק משחקים - זה הדברים שאני הכי שונאת.

Dark Muse

New member
אומרים לה יפה...

צמצמי את באה לי לא טוב! סתם סתם אני צוחק

mass

New member
הומר סימפסון עשה את זה הכי טוב.

כותבים לה על דף, Welcome to Dumpville. Population: YOU!. מכניסים למעטפה ומביאים לה.

Speak and Spell

New member
אני דוגלת בכנות אבל משום מה

תמיד מוצאת את עצמי משתמשת בקלישאות כמו "זה לא אתה, זו אני"... אם רק הייתי גבר, הייתי יכולה פשוט להעלם בלי רגשות אשם... שמעתי שככה זה אצלהם , לא? ;)

Speak and Spell

New member
אה, עכשיו ראיתי שמדובר פה על

מערכות יחסים ארוכות. אז כנות, לחלוטין. אני והאקס שלי לדוגמא ניהלנו שיחה והחלטנו שהכי בריא בשביל שנינו בשלב הזה זה לסיים את מערכת היחסים. לרוע המזל עשינו טעות פטאלית וניסינו להשאר ידידים... איזה אסון.

rotemangie

New member
זה לא אתה זו אני?

בדר"כ אני אומרת כל דבר שלא קשור אל האדם ספציפי... יש לי זה וזה וזה ואין זמן. אומנם זה מגעיל, אבל אני לא אוהבת את המחשבה הזו שפגעתי במישהו, מעדיפה להציג את עצמי כמטומטמת...

Speak and Spell

New member
הכי טוב. אם הוא קצת גבר ממוצע

הוא גם ככה יחשוב שאת מטומטמת כי את זורקת אותו. אז אם כבר אז כבר...

למעלה