מכיון שכבר דובר על מה אומרים ולא אומרים, עושים ולא עושים בדייט הראשון, השאלה היא איך עושים את הדייט האחרון. איך הכי "טוב" להפרד? ברור ששום דרך היא לא מושלמת, אבל, איך אתם הייתם עושים את זה?
ובסיבה לפרידה. כעקרון, אם אני כבר יודעת שאני רוצה לחתוך את זה, אני לא "אגרור" את הבחור לדייט נוסף. זה נראה לי חסר טעם. אבל זה רק בקשר לדייטים. כמובן שאם מדובר כבר במערכת יחסים, עדיף לעשות את זה פנים אל פנים.
אני מרגישה מאוד רעעע כשאני צריכה להפרד מאנשים או לנתק קשר.. זה אחד הדברים שקשים לי במיוחד!! אבל כשבאמת צריך אחרי קשר ארוך אני מדברת עם הבן אדם במקום שקט (עדיפות) בכנות ובכבוד ואומרת למה ואיך וכמה שאני מצטערת (מעומק ליבי) הכי חשוב זה להיות ישרה ואמיתית ולא ללכת מסביב או לשחק משחקים - זה הדברים שאני הכי שונאת.
מערכות יחסים ארוכות. אז כנות, לחלוטין. אני והאקס שלי לדוגמא ניהלנו שיחה והחלטנו שהכי בריא בשביל שנינו בשלב הזה זה לסיים את מערכת היחסים. לרוע המזל עשינו טעות פטאלית וניסינו להשאר ידידים... איזה אסון.
בדר"כ אני אומרת כל דבר שלא קשור אל האדם ספציפי... יש לי זה וזה וזה ואין זמן. אומנם זה מגעיל, אבל אני לא אוהבת את המחשבה הזו שפגעתי במישהו, מעדיפה להציג את עצמי כמטומטמת...