דייט בחשכה-מי ראה אתמול?

Elle992

New member
דייט בחשכה-מי ראה אתמול?

רגשות מעורבים, מצד אחד היה שם לפחות בחור אחד לטעמי מצד שני....הזלזול איך ששי...? אנערף, היה שם אחד מתאמן כזה שאמר לדייט שלו שהיא שמנה..
איך שמנה איך?! הבחורה רזה נורמלית, מנסגר עם אנשים....אם אתה מפגר תשאיר את הטמטום שלך בחוץ. לא פלא שהוא לא בזוגיות כמעט בגיל 30

ואז היה את ...ג'רמי
הוא גבר קטן כזה יחסית ועדין, והוא עלה מצרפת והוא מוזיקאי ובלה בלה אחרים, והוא היה שקט כזה ונורא עדין והייתה לי תחושה טובה לגביו-אולי הוא לא מפגר ולא יזרוק שטויות לאוויר בדייט שלו

האמת, אני לא צופה בתוכנית הזו באופן קבוע או בכלל, יצא לי לראות חלקי פרקים של מספר דקות כי....לצערי תמיד אבא שלי יושב בסלון בזמן שהתוכנית מוקרנת ולא נעים לי לידו לראות תוכניות כאלה, פשוט לא נעים לא יודעת להסביר מדוע.

אבל אתמול צפיתי והיה נחמד בעיקר תמיד מצחיק אותי הקטע שזה חושך...וחלקם נופלים או מועדים או סתם תחושה מוזרה, וחשבתי לעצמי וואלה מה אני הייתי עושה שם אם הייתי משתתפת בתוכנית? זה פשוט עלה בי, מה הייתי מרגישה אם גבר היה שופט אותי ואומר לי את XYZ אני לא מעוניין בך......
האמת שאף פעם לא קיבלתי דחיות מגברים אז אני חוששת שפשוט הייתי נעלבת יוצאת מהתוכנית בכלל ומנסה למחוק כל זכר לכך.

אז מה איתכם? איך אתם הייתם מתנהגים במידה והייתם הולכים ל-"דייט בחשכה" ? אם היו דוחים אתכם, מה הייתם מגיבים? אם הייתה כימיה בין הדייט לכם מה הייתם עושים? אני לדעתי כמובן במידה והייתי טיפוס מיני......................הייתי מסוגלת לעשות הרבה ומעבר לפרצופי התמים והענוג
סתם נו, אל תקחו קשה. אבל כן אני תמיד חושבת שאם הייתי טיפוס מיני זה היה גורם לי להרבה צרות וכנראה טוב שאני ככה ולא ההפך,

אז תענו בכייף שלכם...הסדרה הזו אומנם מאוד שוביניסטית אבל יש בה המון קטעים מצחיקים שלדעתי שווים את הצפייה

snoopytush

New member
גם אם הבחורה שלו הייתה שמנה אין לו זכות להגיד

לה. הוא לא חבר שלה הוא לא ידי שלה
הוא לא שומדבר בשבילה שיש לו זכות בכלל להעיר.
הדייטים של היום בעעע

Elle992

New member
הוא חי בבועה, הוא בכלל לא שם לב למה שהוא

מוציא מהפה שלו, וגם הוא סוג של ...פרח ולא גבר ברמה

snoopytush

New member
לא הייתי הולכת כי אני לא אוהבת פגישות עיוורות

אני לא אוהבת את הרעיון שיצלמו אותי
ואני בטח לא אוהבת את הרעיון של דייט.
אני רואה את הדברים אחרת.
אם אני אצא לדייט זה יהיה רק עם בחור שאני מכירה מראש.
לא בהכרח מכירה במראה זו יכולה להיות היכרות של למשל
להתכתב איתו תקופה באינטרנט ללא אינטרס מוסתר להיכרות למען זוגיות.
ככה אני ארגיש הרבה יותר טבעי ותהיה לי יחסית דיעה מגובשת עליו
ללא הלחץ של הזוגיות. ואז כבר הבדיקה האם הוא מתאים לזוגיות או לא
פשוט תזרום לי יותר בקלות

לא ראיתי

וגם לעולם לא אראה
תוכניות רדודות שהן כבר מזמן לא ריאליטי

אלא הכל מבויים.
סורי לנפץ את האשליה
ריאליטי זה לא.

Elle992

New member
גם אני חושבת כמוך, ואי לכך בחיים לא ימצאו

מכורה לתוכנית ריאלטי/כל תוכנית טראש אחרת. בכללי אני לא מתחברת לתוכניות/סדרות באופן עקבי,

אבל היה מקרה כמו אתמול שישבתי לראות חדשות ובמקום להזיז את התחת שלי להתארגן אז נתתי לעצמי עוד כמה דקות פוור.....וקרה מה שקרה וצפיתי כמה דקות ובעיקר הזדעזעתי מאיך שהגבר הזה העז לשפוט את הבחורה הזו,

טראש במיטבו!

אני רואה ולו רק למען כמה דקות של הומור...

זה בעיני די מגוחך ומרבית אם לא כל האנשים מגיעים כדי להתפרסם ולקבל 15 דקות תהילה כביכול...

אישית, יש שם כמה שיצאו ממש דבילים שחשבתי לעצמי "מה הם חשבו לעצמם?!".
אישית לא הייתי משתתפת בתוכנית טלויזיה-בישנית מידי, ובטח ובטח שלא בתוכנית של שידוכים בקונספט כזה.

Elle992

New member
בהחלט מקור לגיחוך והומור

ולא יותר מכך, מצחיק אותי שחושך והם לא רואים כלום ומנסים לגשש באפלה. מצחיק אותי שגבר/אשה מחליטים לשפוט מישהו רק על פי ההתנהגות שלו ולא על פי איך שהוא מתנהג באור יום,

ובעיקר מצחיק אותי שיש גברים שם שחושבים שהם יותר שווים מכל בחורה אחרת

למעלה