דייט חלומי עם אחד השחקנים

Passion4Life

New member
דייט חלומי עם אחד השחקנים ../images/Emo99.gif

את מי הייתם הכי רוצים לפגוש
אני הייתי משתוקק לראות את אייבי ה-
ה ואתם

Bow Wow4

New member
הדייט שלי עם קיי

אז ככה... אני קודם יבוא אליה הבייתה בעודי אוחז וורד. אני ידפוק בדלת (כמובן של המטבח כי בסלון מתרחש הסיפור של גרייסם וטי.סיב). היא תפתח לי את הדלת ומבלי להגיד כלום אני ישר יגיש לה את הוורד. גם סימון תהיה שם במטבח אבל היא בדיוק תצטרך לחזור הבייתה - לא לפני שיהיה לה איזשהו(א) פלשבק והיא תגיד לעצמה כמה מילים. אני וקיי נגיע לבוק-קפה ונתיישב שם בספה, לא לפני שאני יבקש מצ'אד 2 קפה. הוא כמובן לא ישמע אותי כי בדיוק יתנגן השיר שוויטני שרה בבקתה ויהיה לו שוב פלשבק על האירוע המחריד מאותו ערב. בפעם השנייה הוא כבר ישמע אותי ויביא לי 2 קפה ואני אלך להתיישב ליד קיי. אבל כמובן שנפגוש שם את צ'ריטי ומיגל, עסוקים בהתמזמזויות שלהם. אז זה לא יראה לי כי אני לא יוכל לראות את קיי בדייט איתי אבל בעצם רוצה מישהו אחר. אז נצא מהבוק-קפה ובכניסה נפגוש את טאביתה סוחבת את הבובה המוזרה שלה. אני ישאל אותה למה היא כל הזמן סוחבת את הבובה שלה לכל מקום והיא תגיד שהיא זקנה בודהה והבובה היא כמו ילד בשבילה. ברחוב, קיי תציע שנלך ללובסטר שאק אבל אני יגיד לה שבשבילה - רק הטוב ביותר ולכן נלך לסי-סקייפ. בדרך נפגוש את ריס... הוא יראה אותי עם קיי ולא יאהב את מה שהוא רואה. הוא יתחיל לשאול שאלות על מה ולמה ואני יציל את קיי בכך שאני ימציא תירוץ על זה שאני בן דוד שלה. ריס יאמין וילך. בסי סקייפ - אנחנו ניכנס, נתיישב על שולחן ונזמין את הלובסטרים הכי יקרים ואת היין הכי משובח. קיי תגיד לי - "אלעד, אתה לא קצת מגזים? איך תשלם את כל זה. רגע אחד... עכשיו הכל ברור לי..." בינתיים בבוק קפה - טאביתה עם הבובה שלה תגיע לצ'ריטי ומיגל שיתנשקו להם על הספה. היא תציע להם להיהפך למלצרית שלהם להערב ותציע להגיש להם תה. צ'ריטי תחשוד ותגיד - צ'אד הוא לא המלצר שלנו? אז טאביתה תגיד שלא... הוא היה צריך לצאת כי היה נדמה לו שהוא שמע להקת עורבים בחוץ. מחוץ לבוק-קפה - צ'אד יוצא כדי לחפש את העורבים והוא רואה שם את וויטני מזמרת לה את השיר המעצבן "איינג'לס פליי אוואי". בחזרה לסי-סקייפ - אני וקיי רוקדים ריקוד צמוד ורומנטי, אחרי זה נתיישב לאכול את הלובסטרים והיין היקר. ולפני שיגיע המלצר לבקש את החשבון אני וקיי נתחמק החוצה מבלי שאף אחד יראה אותנו. נצא החוצה ונפגוש שם את...ריס עוד פעם. הוא יגיד לי: דיברתי עם סימון ואתה לא הבן דוד של קיי!". קיי תגיד שהיא יכולה להסביר אבל בדיוק המלצר ייצא וישאל מי אכל ולא שילם, אז אני וקיי נצביע על ריס המופתע. המלצר יכעס ויורה לה לשטוף כלים למשך כל הלילה. מחוץ למטבח של בית בנט - אני וקיי מגיעים לשם ומסכמים את הערב המופלא שלנו. אני יגיד לה שמאוד נהניתי והיא תגיד שהיא גם. תהיה שתיקה מביכה... היא תגיד: טוב...אז לילה טוב... ואני, מבלי לחשוב פעמיים ידביק לה נשיקה לוהטת!!! ובכך יסתיים הפרק. נכון פרק יפה? ואפילו לא היה בו שואיס...

tomaya

New member
טוב אז לא נעים לי אבל

אני גונבת את לואיס!!!!!!!!!
סורי!!

זה קשה...../images/Emo41.gif

אוקיי מצד אחד עם תרזה\וויטני שאני אוכל להרביץ לה ולצעוק עלייה
ומצד שני לואיס שאני אוכל לבהות בו הרבה ומצד שלישי (ואחרון) את קיי להגיד לה שלא תוותר ולעזור לה למצוא דרכים להשיג את מיגל

הצילצול

New member
יש הרבה

הנה הדירוג שלי 1. צ'ריטי הראשונה 2 מיגל 3. ריס 4 ג'סיקה 5 סם 6 אייבי 7 גוליאן 8 גרייס

backstreet girl

New member
שאלה קשה.

אני רוצה לפשגוש את שואיס... ואת אייבי וג'וליאן.... מעניין מה האופי שלו במציאות..... קשה להאמין.......

למעלה