דייט נמוך...

דייט נמוך...

לפני כשבועיים יצאתי לדייט כפול (הוא עם חבר ואני עם חברה) וכשהגעתי התברר לי שהדייט שלי די נמוך, מה גם שהייתי על עקבים ועברתי אותו. הוא היה די נאה, מסודר, נחמד אבל מה הגובה די הפריע לי. לאחר הדייט הוא יצר איתי קשר ואמרתי לו שלא ניראה לי שזה ילך, הוא ביקש ממני להיות כנה איתו ואני אמרתי שמה שהפריע לי זה עניין הגובה. הדייט של חברה שלי דווקא הצליח ואתמול היא סיפרה לי שהם יוצאים. הוא שאל אותה אם זה יהיה בסדר להביא גם חברים שלו והיא הציעה שאני גם אבוא. הוא אמר שלא כדאי כי אני חצופה שבכלל אמרתי להוא שהוא נמוך. אני לא מבינה את הקטע הזה, כשהייתי איתו בדייט הוא סיפר לי כמה שהוא סולד מנשים שמנות וכשיצא לו להיפגש עם מישהי שהיא שמנה לטעמו הוא עשה אחורה פנה עוד לפני שהיא קלטה אותו. והנה אני שדחיתי אותו גם על רקע החיצוניות שלו פתאום לא בסדר. אולי אם הייתי מגעילה, מתעלמת מהטלפונים שלו ונותנת לו להבין לבד שאני לא מעוניינת היה הרבה יותר פשוט, אך אני מאמינה שעדיף להגיד בפנים שלא מעוניינים כי זה הרבה יותר מנומס ופחות פוגע. אז מה, אנשים מעדיפים שיהיו כנים איתם אבל לא בדיוק מתכוונים לזה?

נימשון

New member
פפריקה

זו פעם ראשונה שאת נפגשת באנשים שאומרים דבר אחד ומתכוונים לדבר אחר
זו פעם ראשונה שאת נפגשת באנשים שמעודדים כנות כל עוד היא לא פוגעת בהם
לבחור יש בעיית אגו (גדולה כנראה), שימי פס ואני מקווה שחברה שלך תבין באיזה חברה היא נמצאת כרגע.

sigal38

New member
את היית אחלה

ושלא יהיו לך ספקות לבחור יש בעיה עם עצמו

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר. מקווה רק שהחברה תהיה מספיק חכמה כדי לא לוותר עליה ועל הבילויים איתה בגלל שהוא לא רוצה לצאת עם "חצופה" איך זה שתמיד פסילה על משקל היא לגיטימית. ולעומת זאת פסילה על גובה מראה על רדידות? איך?..

נימשון

New member
כי בחברה המאוד "נאורה" שלנו

משקל גבוה הוא בושה בעוד גובה זו רדידות. אישית, לא מסכימה עם זה ולא מסכימה עם זה זה הכל עניין של טעם...

החברה שלי

מצדדת בי וחושבת שהייתי 100%. מעבר לכך, אני חושבת שמי שמבקש כנות צריך להיות מוכן לכך שמה שהוא ישמע לא יערוב לאוזניו. לאחד שמתנהג לדייט שלא נראה לו באחורה פנה מגיע לקבל דחיה על רקע כזה.

P u s s i c a t

New member
יקירתי

אני חושבת שהיית מדהימה. זכותך לא לרצות מישהו מכל סיבה בעולם. וזכותך להגיד את זה למי שבעיניו צורה חיצונית כל כך נחשבת ו"עשה אחורה פנה מבחורה שמנה" הוא קיבל הרבה מעבר למה שמגיע לו. ולגבי החברה שלך - רק מקווה שהיא לא תדחוק אותך הצידה בגלל שהדייט החדש שלה לא חושב שאת ראויה. אגב... כמו שאמרתי לפני יומיים. לפעמים הדברים הקטנים הם לא הסיבה האמיתית. מעדיפה גבוהים, אבל כבר יצאתי עם נמוכים ממני. יש לי הרגשה שהסיפורים הגועליים שלו על יחס לדייטים בעבר לא ממש עשו לך חשק גם אם היה בגובה של נבחרת ישראל בכדורסל...

בואי נגיד

שכשהוא סיפר לי חוויות מהדייטים שלו זה לא עשה רושם טוב. לא חושבת שהוא הבין איך זה להיות בצד השני ויכול להיות שמעולם לא קרה שהוא הגיע לדייט והבחורה שראתה אותו עשתה אחורה פנה. תמיד כשאני יוצאת לדייט אני זוכרת שיושב מולי אדם עם רגשות וגם אם לא ניראה לי אני אעשה את זה בצורה הכי רגישה. זה מזכיר לי שלפני המון זמן הייתי בדייט עם מישהו. עוד במהלך הדייט הוא ציין שהיה מעוניין בהמשך הקשר, ואני שלא הייתי סגורה סופית אם כן או לא אמרתי לו שהייתי רוצה לחשוב. נפרדנו לדרכנו ולאחר חשיבה בעניין החלטתי שאני לא מעוניינת. הרמתי טלפון והבחור היה בשוק. היה בטוח שאם אחליט שאני לא מעוניינת אני בכלל לא אתקשר אליו. ואת יודעת מה, הוא כל כך העריך את זה שהתקשרתי שנשארנו לתקופת מה גם ידידים.

נימשון

New member
כבר הפך להיות כל כך לגיטימי

להיות חסרי נימוס שנימוס בסיסי זוכה להערכה רבה...

straycat

New member
ממש עצוב...

במקרה הטוב, נימוס בסיסי זוכה להערכה. יש כאילה שפשוט לא מסוגלים להבין מאיפה זה נחת עליהם, והם מפרשים את זה כחולשה או חוסר החלטיות...

פעלת נכון../images/Emo45.gif

הגישה שלך הייתה מאד מאד טובה ועניינית, זכותך לבחור לך את מי שאת מעוניינת.

straycat

New member
לפי תאורך, דייט נחות...

ראשית, כל הכבוד על הכנות. גם לדעתי, זו הדרך הכי מכובדת ומתחשבת לומר דברים, בעיקר כשהצד השני מבקש זאת. שנית, לדעתי, הבאת לו תועלת בכך שלימדת אותו שיעור שהוא היה זקוק לו. (לפי תגובתו, כנראה שלא הבין את השיעור, אולם ודאי יזכה לקבל אותו פעמים נוספות, מעוד נשים...). לפי תאורך, הוא מרשה לעצמו לדחות נשים בצורה בוטה ופחדנית ("... אחורה פנה עוד לפני שהיא קלטה אותו"
), ובמקביל הוא אינו מסוגל להתמודד עם דחיה שלו, גם כשהיא נעשית בשיא הנימוס... נראה, שהוא סובל מבעיית אגו קשה. אם הוא יצליח להתפתח ולהתעלות מעל מגבלותיו, הוא יתגבר על זה מתישהו. אם לא, הוא ישאר קטן ומבוהל עד סוף ימיו (יש לא מעט כאילה...). בכל אופן, חשוב שתדעי, שלפי תאורך, היית יותר מבסדר. נהגת כלפיו בכבוד ובהגינות -- מעבר לזה, את לא חייבת לו שום דבר.

למעלה