דייט עם אדריכלית

try me1

New member
דייט עם אדריכלית

אהלן, אולי זו אחת השאלות הכי מוזרות שהועלו בפורום הזה, אבל בכל זאת היא אמתיתי לחלוטין. אני בחור שמתעניין באדריכלות (אבל לומד משהו אחר) חשבתי פעם- שאולי יהיה נחמד לצתא ולהכיר בחורות שלומדות אדריכלות. הבעיה- שלא הצלחתי להגיע לאתר שאוכל לחפש לפי תחום עניין זה נסיתי כבר דרך פייסבוק- אבל שם אי אפשר לסנן לפי גיל. כל רעיון מקורי שיוכל לעזור לי בנושא- יתקבל בברכה

aman2391

New member
יש לי כמה רעיונות בשבילך

1)יש לך אופציה להרשם באוניברסיטה (תל אביב לצורך העניין) לקורסי העשרה (קורסים בודדים שאתה יכול לקחת אפילו פעם בשבוע) במחיר סימלי, זאת אומרת שאתה לומד עם סטודנטים מן המניין - אני לא בטוח שיש מבין הקורסים קורסים באדריכלות אבל עצם העובדה שתבקר באונ' פעם בשבוע, תוכל לקפוץ למחלקה לאדריכלות שם ופשוט לשוחח עם סטודנטיות שם וככה...להכיר... 2) תרשם למכינה לאדריכלות, אמנם אין שם סטודנטיות לאדריכלות אבל יש שם בנות שכן מתעניינות בתחום - כמוך... אם אני לא טועה אלה לימודים של פעמיים בשבוע, אני אתן לך קישור למקום שאני עשיתי בו מכינה (למדתי עיצוב גרפי) , מקום מאוד כיפי עם אווירה ממש טובה וחוץ מזה היו שם בנות ממש חמודות... לינק:http://www.6bstudio.co.il/ מקווה שעזרתי ובהצלחה!

try me1

New member
תודה

כרגע אני סטודנט במשרה מלאה (במחשבים) אבל תדוה על הרעיונות

למעלה