דייט ראשון... איפה? למה? כמה?

fishey

New member
דייט ראשון... איפה? למה? כמה?

ניראה לי שכבר היה פעם כזה קישור אבל בכל זאת בא לי להעלות את הנושא מחדש. אז ככה ...דייט ראשון 1. מה המקומות המועדפים עליכם? 2.אני לא יודע אם אפשר, אבל רצוי גם לתת שמות של מקומות ולפרט למה שם ? 3.מי אוסף את מי או שניפגשים שם ? 4.והשאלה האחרונה ...סקס בפגישה ראשונה כן או לא ?? לגבי מי משלם ...יש דיון על זה שנימשך כבר שבוע אז תכתבו שם !!! ועכשיו לתשובות שלי .. 1.פאב שקט ורגוע והכי חשוב קטן ולא המוני 2. "הדאנק" שנימצא בחיפה ניראה לי מקום מתאים ביותר ויש גם את "הסמטה" ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. 3.לא משנה בכלל 4. לא!!! במיוחד אם הכוונות רציניות . זהו עכשיו תורכם/ן לענות!!!

s h i r k u s h

New member
דייט ראשון ../images/Emo39.gif

אז ככה ...דייט ראשון 1. מה המקומות המועדפים עליכם? בד"כ בית קפה, מאחר ואין לי רישיון יוצא בד"כ שהמקום בקרבת מקום מגוריי. 2.אני לא יודע אם אפשר, אבל רצוי גם לתת שמות של מקומות ולפרט למה שם ? לא רוצה לציין מקומות כדי שלא יזהו אותי. 3.מי אוסף את מי או שניפגשים שם ? בד"כ הבחור אוסף אותי כי אין רישיון עדיין. 4.והשאלה האחרונה ...סקס בפגישה ראשונה כן או לא ?? לא, מבחינתי סקס זה משהו שעושים עם מישהו שמרגישים איתו באמת נוח, ואין מצב שאני אגיע לרמת נינוחות כזאת בקרבת בחור שרק פגשתי.

Akuna Matata

New member
תשובות

1.מה המקומות המועדפים עליכם? פאב חשוך אינטימי עם
קטן על השולחן. 2.אני לא יודע אם אפשר, אבל רצוי גם לתת שמות של מקומות ולפרט למה שם ? טראבין בהרצליה, אחלה אוירה. 3.מי אוסף את מי או שניפגשים שם ? הבחור אוסף אותי. 4.והשאלה האחרונה ...סקס בפגישה ראשונה כן או לא ?? תלוי תלוי תלוי

HyPeR SoNiC

New member
התשובות שלי

1. לדייט ראשון - צריך מקום שקט ואינטימי כדי שנוכל לדבר ולהכיר. אולי איזה בית קפה או מסעדה, או אפילו להיפגש באיזו טיילת או חוף או משהו כזה ופשוט לעשות טיול... אבל הרעיון המרכזי הוא שיהיה אפשר לדבר ולהכיר, כי זאת כל המטרה של דייט ראשון. 2. שמות של מקומות? המממ....
"מילאנו" (בית קפה) בפארק המדע ברחובות. יש שם אווירה נחמדה, ושקט שם יחסית ככה שאפשר לדבר כמו בני אדם...
"טוק טוק" (מסעדה סינית) בפארק המדע ברחובות. מקום יפה, אוכל טוב, לא יקר, וזה מקום שקט ובד"כ אין שם כל כך הרבה אנשים, מה שנותן אווירה יותר אינטימית.
הטיילת שיש על המרפסת בקומה השלישית בעזריאלי. מקום מאוד יפה גם ביום וגם בערב, ואפשר סתם להסתובב שם או לתפוס ספסל, לשבת, ולדבר. ואם אחד מכם רעב או צמא, אז יש קניון ענקי 2 מטר מאיתנו
"מרגריטה" (מסעדה) באיזור התעשיה החדש בראשל"צ (מול נאפיס). בעיקרון זאת מסעדה אמריקאית, למי שאוהב... אוכל ממש טוב, ואחלה אווירה.
הטיילת בחוף ת"א. מקום משגע למפגש! חוף מדהים, וטיילת עם המון אטרקציות ומקומות לשבת בהם...
המסעדה שנמצאת במצפה עזריעלי. נראה לי שקוראים לה C4 או משהו כזה. עוד לא ניסיתי אותה, אבל רק מהמיקום ורק מהתבוננות קלה בה אפשר לראות שזה מקום ממש טוב ורומנטי לשבת בו. 3. מה זה משנה? העיקר להיפגש! 4. זה תלוי בהמון דברים. אבל נוטה לכיוון לא... צריך להשאיר טעם של עוד לפעם הבאה, לא?

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחחחח

תאילנדי, סיני........... אותו דבר, לא?
חחחחחחחח סתם האמת היא שזאת מסעדה של מאכלי המזרח הרחוק באופן כללי... סתומרת, יש שם מאכלים סיניים, תאילנדיים....... יש שם גם סושי (יפני).... אבל שורה תחתונה, זה מקום ממש טוב! מומלץ בחום!

סופה 20

New member
בקשר למסעדה בעזריאלי...

זה אולי רומנטי מאוד מאוד , אבל : 1. היא יקרה בטירווווף! 2. חובה להזמין שם מנה עיקרית..אז ככה שאם בא לכם רק קפה...תרדו למטה..

pain is MY love

New member
גם אני רוצהההה

אז ככה: 1. מה המקומות המועדפים עליכם?: כל מקום שאפשר לשבת בו, לשתות משהו ( לא אוכלים בדייט ראשון!!!!!) ולדבר בסבבה. 2.אני לא יודע אם אפשר, אבל רצוי גם לתת שמות של מקומות ולפרט למה שם ?: יש כל מני בתי קפה בחוף הים בראשון ובתל אביב. בתל אביב יש מקום כזה על הים שמואר כולו במנורות אדומות אני לא יודעת איך זה נקרא אבל זה אחד המקומות! 3.מי אוסף את מי או שניפגשים שם ?: לא עקרוני. אבל לי אין אוטו ורצוי מאוד מאוד מאוווד שהבן יאסוף אותי כי זה די יבאס לי את הצורה להגיע בכוחות עצמי למקום של הדייט. 4.והשאלה האחרונה ...סקס בפגישה ראשונה כן או לא ??: אני יכולה לשמור על זכות השתיקה?..
סתם.. לדעתי אם זורמים אז זורמים ואם זה נראה לנכון באותו רגע אז חבל להתאפק סתם בגלל כל מני סטיגמות או דעות של החברה...

ChilD SouL

New member
עונה.... ../images/Emo11.gif

1. מה המקומות המועדפים עליכם? לדייט ראשון עדיף משהו שקט שאפשר יהיה לשבת, לדבר ולהכיר ת'בנאדם. 2.אני לא יודע אם אפשר, אבל רצוי גם לתת שמות של מקומות ולפרט למה שם ? אין שמות.
3.מי אוסף את מי או שניפגשים שם ? אני מעדיפה להגיע לבד ברכב במקרה ו... שתיהיה לי תחבורה צמודה בלי להיות תלויה באפ'חד. 4.והשאלה האחרונה ...סקס בפגישה ראשונה כן או לא ?? לא.

למעלה