דייט ראשון ועוד כמה דברים

הילאריי

New member
דייט ראשון ועוד כמה דברים

אז נתחיל מזה שאני בת 22. כן יצאתי לדייטים כן הכרתי.
אבל בכל הדייטים או שישבנו סתם ודיברנו או שהדבר היחיד שתיתי קולה פשוט, סרט.. מה היה עוד? לא יודעת כל הדייטים עברו בסוף בשלום . אבל אני לא בן אדם שאוהב ישר על הדייט הראשון לשבת במסעדות. אני בחורה ביישנית נתחיל מזה. לא באלי לחשוב מה להזמין, ולאכול מול הגבר. לא יודעת זו בעיה אצלי ? גם בזמן האחרון אני מכירה גברים ואני בטוחה שלהם יש יותר ניסיון ממני.. אני בכלל לא שותה אלכוהול. מה הבעיה בזה? מרגיש כאילו פותחים עליי עיניים שזה לא בסדר.

אז נכון אני רק בת 22, אבל יוצא לי להכיר גברים בני 27, 25 וכו' וכו'.. להם יש יותר ניסיון בטח ממני או שאולי הם כמוני.
אבל באמת, בקושי היו לי קשרים,וגם מה שהיה לי בקושי היה שם משהו... כאילו זה נראה כאילו הצד השני חושב שכבר עשיתי הכל מהכל עם גבר.. אבל וואלה אפשר לומר שלא באמת הייתי בקשר בכלל.

בקיצור לא יודעת אם יש מה להגיב..הייתי חייבת להוציא!

רואה 6 6

New member
את אומרת שהדייטים עברו בשלום כלמר...

הם רצו להמשיך לפגוש אותך?
את נדלקת בכלל על מישהו?
כיצד קבעתם היכן תיפגשו? הוא קבע ואת הסכמת או שהוא שאל אותך...?

אולי תחפשי

לצאת עם גברים בגילך וגם קצת ביישנים?
לצאת עם גברים הרבה יותר משופשפים ממך באמת יכול להרתיע מלהתתנהג בצורה טבעית ואפילו קצת מפחיד.

סאטוריס

New member
הילרי קלינטון את?

סתם..
תשמעי עיזבי אותך מדייטים- זה לא מה שאת צריכה חביבתי...
לפי הבנתי מה שאת צריכה הוא להיות עם בחורים וליהנות מחברתם.. ליהנות מהערצה שלהם את נשיותך.. מהחיזור שלהם..לצחוק איתם.. לשתות אלכוהול..לעשן ג'וניט להתחרמן..ולעשות סקס...ולהתענג כמה שיותר ...

לדעתי את צריכה ידידים כלומר יזיזים..
GOOD LUCK

# ויפה שעה אחת..

ori 6

New member
היי הילארי

תראי, אמנם רשמת משהו שהוא ככה "מפוזר" קצת, אבל עדיין הרגשתי לנכון להגיב ולחוות דעה.
כשגבר/בחור רוצה מישהי, הוא מתאים את עצמו אליה. מה הכוונה? אם בחורה שהייתי מעוניין בה הייתה רוצה לשבת בספסל ליד הבית שלה ולדבר - הייתי חושב שזה מקסים וייתן לנו הזדמנות ממש להכיר אחד את השני, כי אין מה לעשות, ואולי זה יישמע קצת שוביניסטי, אבל בדר"כ הגבר הוא "המחזר", והוא צריך לתת לך את ההרגשה הזו. ביישנות זה לאו דווקא דבר רע, אני גם ביישן מטבעי, אז כל הקשרים שלי התחילו מהיכרות מוקדמת, בין אם זה ממקום העבודה, או סתם התכתבות בicq או בפייסבוק (תלוי בתקופה) :)
אני מציע שאם זה נשמע לך הגיוני, תנסי קצת לשנות כיוון. צאי עם בחורים שאת מכירה קודם, בין אם זה כמה שיחות טלפון או כמה התכתבויות מבעד למסך המחשב אם יותר קל לך עם זה. בנוגע לשתייה/אוכל וכו' - תעשי מה שנוח לך ומה שטוב לך, אל תשתני בשביל אף אחד.
בכל מקרה, את צעירה, זו בדיוק התקופה להכיר, להבין מה את מחפשת ומה טוב לך, טבעי שיהיו גם זמנים קצת פחות טובים, מאחל לך שתמצאי מישהו שפשוט הכל פתאום "יסתדר מעצמו" בקרוב.

בהצלחה!

למעלה