דייט ראשון לא מוצלח

L y c a n

New member
דייט ראשון לא מוצלח

נניח נפגשתם, והיא\הוא עשה\עשתה\ רושם לא משהו, כמה זמן ומה היה גורם לכם לשנות דעתכם? קראתי איפשהו שכדי לשנות רושם רע בדייט הראשון, צריך לפחות 12 דייטים נוספים.. דעתכם?

ChilD SouL

New member
בדר"כ...

אני קולטת מהר מאוד אנשים ולפעמים אם הדייט הראשון לא הלך - סביר להניח שגם לא יהיה שני. אך לפעמים גם אם הדייט לא הלך או שלא אהבתי את מה שראיתי אבל היה שביב של ניצוץ או משהו מסקרן - סביר להניח שיהיה עוד דייט או 2 ואח"כ אני אחליט אם להמשיך את זה או לא. לרוב, אני נוטה לתת הזדמנות נוספת לבנאדם ממול [כמו לכל דבר בחיים], אלא אם כן זה היה ממש גרוע.

pain is MY love

New member
קשה לשנות רושם ראשוני

בדרך כלל רושם ראשוני רע יגרום לי לא לרצות להיפגש עם הבן אדם יותר... פשוט המחשבה עליו תגרום לי לאסוציאציות לא נעימות... מקסימום אני אדחה ואדחה את הפגישה בינינו ובסוף זה כבר ימאס לשנינו..

Paranoid Eyes

New member
אההממ

אם אין לי רושם ראשוני טוב, אף פעם זה לא המשיך לדייט שני. עד עכשיו לא קרה שהתחרטתי על שלא נתתי הזדמנות שניה או משהו, כך שאני שלמה עם ההחלטות שלי, ומאמינה שהכל קורה לטובה. שלא תבינו לא נכון אני פתוחה לסקונד צ'אנס אבל זה מאוד תלוי מה היה בדייט, ומה גרם לרושם ראשוני גרוע.

אני לא אחכה 12 דייטים.

הוא לא פישל בדייט הראשון, אבל משהו, אין לי מושג מה! גרם לי לא להימשך אליו פתאום והוא מקסים כל כך:) נפגשנו שוב, וראיתי שפשוט אין לזה עתיד כי אני לא נמשכת יותר, ולא חיכיתי כל כך הרבה, פשוט חתכתי. לא רוצה למרוח אותו כמו מסטיק.

נועם m

New member
לרוב אני לא משנה את דעתי.

אין מה לעשות- בשעה ומשהו שמבלים עם הבן אדם אפשר כבר לדעת אם הוא "עושה לך את זה" או לא.

Cobe Anan

New member
למה לצאת לדייטים?

ואם כבר יצאתם, ולא היה משהו.. לצאת 12 פעמים נוספות נראה לי קצת תמוה לאור העובדה שאם היה פשוט גרוע, אין שום סיבה לצאת אפילו עוד פעם אחת נוספת..

למעלה