דייט ראשון

ldgirl

New member
דייט ראשון

היי לכולם... אשמח לעצות מניסיונכם... יש לי דייט היום בערב (דייט ראשון בחיי שאני יזמתי! כבוד! :)), רציתי לבקש עצות איך להתגבר על שתיקות מביכות (בתקווה שלא יהיו כאלה...). יצא לי כבר כמה פעמים שדיברתי על כל מיני דברים שממש לא רציתי לדבר עליהם אבל נסחפתי לזה כי היה קצת משעמם...

אז... מה אתם הייתם עושים?

Talg123

New member
אממממ

אם את מסתבכת יותר מדיי תעברי לסקס זה הכי קל... חחחח
לא סתם פשוט תמצאי משהו שמעניין גם אותך וגם אותו ותחפרו על זה...
אני גם לא גאון בדייט ראשון אני פשוט מצחיק הרבה בד"כ אז זה חוסך שתיקות מביכות.

ldgirl

New member
חחחחח

פעם קרה לי שכל כך לא היה לי ולאיזה מישהו שיצאתי איתו על מה לדבר, אז התחלנו לדבר על סקס ועל כל מיני דברים שקשורים לזה... בדייט ראשון!
אחד הדייטים ההזויים שהיו לי בחיים...

פארלין

New member

איפה מתרחש הדייט? אולי תצליחו לקבל השראה מהסביבה לנושאי שיחה..חח
את מכירה אותו ממסגרת כלשהי? תחומי עניין משותפים?..

יהיה טוב! בהצלחה! :)

ldgirl

New member
כן אני מקווה שיהיה בסדר

אנחנו נפגשים עוד איזה שעה...
אעדכן איך היה בסוף אחרי זה :)

Talg123

New member
מבחנתי....

מבחנתי זה בסדר גמור ואין בזה שום פסול אנחנו לא בני 16 שזה מביך טיפה...
אני כל שיחה שלי עם מישהי מגיעה לזה כמעט קבוע... מקווה שהיה בסדר ד"א

ldgirl

New member
לא יודעת זה לא נראה לי נושא מתאים לדייט ראשון

והיה מוזר... כאילו היה ממש כיף והשיחה זרמה והכול... אבל אני לא חושבת שהבחור בכלל הבין שזה דייט! זה בחור מהעבר... היינו ידידים פעם, ונראה לי שהוא חשב שזה לגמרי פגישת השלמת פערים, למרות שנראה לי שהראיתי לגמרי שאני מעוניינת... אז או שהוא טיפש או שהוא ממש לא בעניין... ואין לי מושג מה עושים עם זה עכשיו! מפחדת לפספס משהו ומצד שני לא רוצה לעשות מעצמי צחוק

פארלין

New member
אם הוא מהעבר...

אז זה ממש בקטנה אם "תעשי צחוק" מעצמך. כמו שאמרת חבל יהיה לפספס..

חוץ מזה לפעמים באמת אין עניין או חשיבה בכיוון, ודווקא הצעה חוזרת מהצד השני תגרום להדלקת נורה למישהו בראש... וזה יכול לגרום לו להתעניין :)

Talg123

New member
אההההה

אז אני אגיד לך שגם לי היה אותו הדבר בדיוק והבחורה הראתה עניין ואני דיי קלטתי אבל פחדתי להיות טועה חשבתי שיכול להיות שאני סתם רואה את הדברים כמו שנוח לי.. בסוף התברר שזה נכון וזה כבר היה מאוחר כי באותה פגישה לא עשיתי עם זה כלום... אז תנסי ליזום ומקסימום וזהו ולא יותר מדיי משחקים...

ldgirl

New member
אז מה שקרה בסוף...

שלחתי לו הודעה בפייסבוק בעניין ורשמתי לו שאם הוא לא בקטע עדיף שהוא לא יגיב כדי שזה יהיה מביך פחות...
הוא לא הגיב
וזה לא היה מביך פחות מבחינתי...
באסה

אבל אני מניחה שעדיף לדעת מאשר לא לדעת...

Talg123

New member
כן

תמיד עדיף לדעת מאשר להגיד "מה היה קורה אם..."
שטויות הכל בסדר לכולנו קרה משהו בסיגנון הזה :]
שיהיה שבוע מבורך וטוב!

ldgirl

New member
ברור :)

אני לא רגילה לזה אבל תמיד יש פעם ראשונה... :)
שבוע טוב! :)

butterfly54

New member
רשימת מכולת

תחשבי איזה נושאים משותפים מעניינים את שניכם ומקסימום תכיני רשימה. תשתדלי כשאת מדברת על נושא מסוים להעמיק בו ולא לומר עליו כמה מילים בצורה שטחים כי אז יגמרו כל הנושאים ותווצר שתיקה. חוץ מזה אני מאמינה שאם תהיה בינכם כימיה אז השיחה תזרום לבד ואם עדיין לא אז זה ישתפר בפגישה הבאה

Animal Raw

New member
אני לא יודע מה אנשים עושים עניין

משתיקות מביכות, לפעמים זה נחמד ששותקים אם יש אווירה טובה, עדיף על קרב חפירות.
את רוצה ליצור שיחה- תשאלי שאלות עם חיוך שתהיה אווירה סבבה ולא אווירת תחקיר.

SupeR CherrY

New member
אל תחשבי על זה עכשיו!

זה יגרום לך יותר להילחץ באותו רגע, ולהיות טכנית אם את מביאה רישמה של נושאים בראש

פשוט תיזרמי, תגידי מה שיראה לך באותו רגע לנכון, אם הפחד בשתיקות האלה שאחרי זה תגידי משו מטומטם אז רק את רואה את זה ככה

אם יש שתיקות, או שנותנים לצד השני את הכבוד לשבור שתיקה,
או מדברים על הדברים הכי בנאליים עד שיזרום לשיחה,
או "מה נזמין? חשבתי לקחת X" או "תראה את זאת שמה עם התלתלים"
סתם בשביל לשבור את הקרח

Kagg6

New member
בגדול

אם הכל ילך כמו שצריך, לא יהיו שתיקות מביכות. אבל זה קורה, וגם עם, תמצאי נושא מעניין, תעלי נושאים כמו מוזיקה, לימודים, פוליטיקה, תחביבים וכו'.

נושאים כאלה שניתן לפתח אותם לשלל כיוונים.
וגם עם קיימת שתיקה, אז לפעמים אפשר לשבת בשקט כמה דקות וסתם להנות, זה חלק מהחוויה:)

למעלה