דייט ראשון...

orengolan

New member
דייט ראשון...

הכרתי את טל בשישי האחרון בסנדוויציה בלילנבלום ('olive'). ישבתי עם חבר והיא ישבה עם חברה בשולחן סמוך. התקשקשתי עם החבר ובשלב כלשהו הן הצטרפו לשיחה. היתה כימיה טובה והחלפנו מספרים. צלצלתי אליה ביום ראשון בערב, קבענו שאני אוסף אותה עוד שעה. פאק! שנייה אחרי שניתקתי אני נזכר שהערב יש גלגל הצלה ענק. מה עושים? מבטלים? לא, לא נעים, נשתדל לשמוע את השידור – ניקח את האוטו של אמא ונקשיב לרדיו. היא בטח נורא תסתקרן ותאזין גם. איזו טעות...כמה שאני תמים. אספתי אותה בסביבות 22 בלילה. הרדיו פתוח בפול ווליום, שחר מקשקש ברדיו, שומע קצת מג'ני, וקצת נעמה. הבחורה נכנסת לרכב. היא לא מבינה למה אני שומע רדיו בעוצמה כזו, ולמה 103. פתאום נפל לי האסימון. לא כולם שומעים את התחרות. הבחורה לא מבינה מי זה עדי פרבר, אתם קולטים? הסברתי בקצרה שהייתי בתחרות הזו ונפלתי די מוקדם, ויש גלגל הצלה עכשיו. התחלנו לנסוע לכיוון רחוב הברזל ברמת החייל (לשבת באיזה בית קפה), אנחנו חונים, ואז אני שומע את אלוהים. היא לא מכירה אף אחד כזה חוץ מההוא בתנ"ך. איזו בורות. סיפרתי לה שהוא אינטיליגנט ומוכשר בטרוף, וכדאי לה להקשיב לו. הגברנו את הרדיו ואלוהים בדיוק אמר שהוא רוצה לבעוט לרמי בכוס... היא מנמיכה את הרדיו בעצבנות כשהבעה של שאת נפש מכרסמת בפניה ושואלת למה אנחנו יושבים ברכב, בחנייה, כבר 10 דקות. לא היתה לי ברירה, נטשתי את הרכב והרדיו וישבנו בבית קפה. לא התרכזתי בשיחה, ואין לי מושג על מי ועל מה היא דיברה (אני בונה על הדייט השני להשלמת מידע). בטח סיפרה לי על לימודים ועבודה. אבל המחשבה שלי רחוקה משם. אני מדמיין את שחר מקלל את השופטים ש"לא מבינים כלום ברדיו", את פרבר ושוקי האלכוהוליסטים משתכרים ועדי שולח חיצי זעם לכולם, ג'ורנו חושף סקופ פוליטי, ענבר מזמרת, ג'ני מהפנטת אותי (ואת אמא שלי) בליחשושים אירוטיים, ואת נעמה משתלחת באיזה מאזין שוביניסט מאנייק שלא מוכן להוריד את הזבל בבית. בקיצור אני מבין שעשיתי טעות רצינית. אסור לצאת בערב כזה מהבית. סיימתי בזריזות את הקפה שלי, והזמנתי חשבון. אח"כ ראיתי שהיא בקושי שתתה מהקפה שלה. אני מביט בשעון. ההכרעה עוד כמה דקות. אני צועד בקצב כול כך מהיר לרכב, שמאלץ את טל לרוץ וללכת לסרוגין. אנחנו נכנסים לרכב. פותח רדיו. מתחיל לשלוח sms-ים בפראות. היא מביטה בי ברחמים מהולים בעלבון. אני מבקש ממנה לשלוח sms גם מהטלפון שלה. "די, נשבר מכול הרדיו הזה" היא פולטת. אני חונה ליד הבית שלה ושנינו נשארים ברכב. זה הרגע שבו אני אמור לנשק אותה ולהיפרד....אני שומע שברדיו שמוליק מגיע לרגע ההכרעה. פאק, איזה תיזמון גרוע. "רגע" , אני אומר לטל. "תמתיני דקה, אני חייב לשמוע מי עף". היא לא מבינה מה אני רוצה. שחר נזרק. אני לא מעקל ושותק כמה שניות. "לא! יא חארות!" אני זועק. טל המומה. כנראה שהבהלתי אותה - היא פותחת את הדלת ועומדת לצאת מהרכב. "רגע, חכי, תחזרי" אני ממלמל. "הנה, הנמכתי את הרדיו". היא סוגרת את הדלת, אני מצמיד אותה אלי ואנחנו מתנשקים. אני שומע בחצי אוזן את שמוליק מדבר על מישהו שהולך לעוף למרות שההפקה האמינה בו. אני חותך את הרגע הרומנטי ומגביר את הרדיו שוב. פרבר עף. "איזה זיין!!! אני לא מאמין. איך איך עושים לי את זה?" אני בוהה בטל ולא מצליח להסתיר את הדמעה שלי. הפתעתי אפילו את עצמי - חשבתי שרק בסרטים זה קורה לי. המחשבות שלי נדדו לשבוע הבא בתחרות - מה יהיה עכשיו? מי יתמודד מול מי? מי המסכן שיפול על סמואל? "טראח!!" הדלת נטרקת. טל נעלמה. אני נשאר ברכב כדי לשמוע את שמות 'הטובעים' שפיספסתי. מצלצל לטל, אני חייב להתנצל. "טל, תנסי להבין, זה יום אבל. העיפו 7..." טריקה. אל תצאו לדייט ראשון בערב שמעיפים את חברים שלכם מתוכנית ריאליטי.

רמי 103

New member
יופי של סיפור אורן. (הכל מהדמיון)

כי מי באמת תסכים לצאת איתך? ועוד לרחוב הברזל? אבל הסיפור כתוב טוב. חסרה לי מעט עפיצות בטכסטים אבל בגדול - יש לך עתיד בכתיבה ואתה בכלל לא יודע את זה

ykny

New member
אורן! שבועיים לא יכולת לחכות ראבק?!

אורן! אל תדליק אותי! מה כבר ביקשתי? שתחכה לי שבועיים? שבועיים... ולא יכולת להתאפק? במקום זה אתה יוצא עם נשים דלוחות, דלות שומן ומעוף? ואיך אתה בכלל לא מעיף מישהי כזאת מהאוטו, כבר בסימנים הראשונים להיותה מנותקת מהעולם? לא יודעת מי זה פרבר ומי זה אלוהים? איזה מין בחורה זאת? מותק, בישלת לעצמך את הדייסה, ואכלת אותה בתרתי משמע. הפסדת אחלה שידור שבעולם, עם תוצאות סופיות מזעזעות. אתה זכית לשמוע רק את החלק המזעזע. אכן לילה קשה עבר עליך, אבל מגיע לך! פאק! איזה נעליים היא לבשה כבר שעוד הסכמת לצאת מהאוטו בכלל? איזה בחורה לא זורמת אלוהים...פרבר... לא יודעת מה איתך, אבל עכשיו אחרי שגם רמי בחוץ, אני לא בטוחה שנשאר בשביל מה להקשיב לתוכנית. אבל אני אתגעגע לדאחקות שלי ושלך עם רמי ושחר בבלוג. אז אולי בכל זאת...

orengolan

New member
וודי אלן ועדי פרבר

פעם חשבתי שמי שלא מכירה את וודי אלן יש לה חסכים תרבותיים, היום מדובר על אחת שהשמות עדי פרבר או רמי ירושלמי לא אומר להן כלום. אין ספק שדייט איתך יהיה מרתק: נערוך שיחות בנושא 'החברה הישראלית בראי הרדיו' (עדיף להשתמש במילה אספקלריה - זה נשמע יותר חכם) שיכללו ניתוחי עומק על התנהלות חברינו החדשים- השפעת הילדות על היחס לנשים - רמי ,אלכוהול ורדיו - פרבר, עלייתה ונפילתה של הקליקה המשולשת -שוקי כרמל ופרבר, זאטוטים ברדיו,היתכן? - שחר וג'ורנו כדמויות קוטביות, פטיש ורדיו - אני, אתאיסם ורדיו - אלוהים. ואני בטוח שתעזרי לי למצוא נושאים מרתקים אחרים.. ולגבי הבגידה באמון, אני באמת מתנצל. אבל תנסי להיכנס לנעליי (מידה 44) - שבועיים זה המון זמן. ב- 14 יום מספיקים לבנות מערכת יחסים שכוללת כול מה שיש בין בני זוג נשואים, אבל יום בשבועיים הללו שקול לשנה של זוג נשוי. עד שתחזרי אני בטח אהיה גרוש טרי + 2, אז אל דאגה.

שחר 103

New member
דמות קוטבית?

מה אני לא מחמם בלילה אורן? ואני ממש בשוקיאדה ! אורן האם זה נכון? האם הולך להיות לך דייט אמיתי? אני אוכל להיות השושבין?(אין לי כסף לשיק, אני יביא לך 50 שקל מזומן) *אל תשכח להדליף לנו את השם שלה, היא נמנעה מלומר לנו עד כה...

נעמה 103

New member
אורן, אורן...

אתה צריך להתחיל לפרסם יותר מיצירותיך, ו/או לפתוח בלוג.
הסיפור שלך גדול...

ykny

New member
אורן, יש לי תוכנית רב תחומית מרתקת.

אורן, מהאוטו לפקולטה, תאמין לי לא נפסיק לדבר. ונבנה יחד תוכנית רב תחומית לתואר משולב של קולנוע ורדיו + תקשורת בינתחומית + תקשורת בינאישית + יחסי ציבור + יחסי אישות + מדעי השכל, הקפה והשפעתו על המוח. בין הנושאים הנבחרים: * ימי הרדיו - מאז ועד היום - אנה אנו באנו? * סלבריטי שהוא שדרן רדיו - היתכן ? * הרומן שלי עם ג'ני - הקול זה הכל או לא כלום? * כולם אומרים אני אוהב אותך, וכפרה ואיזה מוכשר אתה - אבל האם הם מדברים עליך מאחורי הגב בהפסקה? סמסטר ב' יעסוק בתחומים נלווים הנושקים ליהדות ופסיכואנליזה, ובהם: * יחסי מתחרים מול שמוליק כיחסי מטפל-מטופל - האמנם? * וזאנה - חזרה בתשובה כמענה למשחק "הכה את התקליטיה" * דמות האנטי גיבור ברדיו - עובר את הגלגל ההצלה או לא עובר את גלגל ההצלה? * רמי ירושלמי - היהודי הירושלמי החדש? * עדי פרבר - התל אביבי המקדים את זמנו? * אורן גולן - האם העם היהודי מורכב מאנשים עיוורים, חירשים, נטולי שומן ומעוף??? איך זה יתכן שאדם עם כושר ביטוי כמו שלך נמצא מחוץ לתחרות בכלל? איך?

orengolan

New member
תרנגולים שווים או דייט שני

טוב, צלצלתי אליה שוב והתנצלתי על הערב המוזר. אמרתי לה שזהו, מעכשיו אין יותר דרמות, כי נגמרו גלגלי ההצלה, וחברי נזרקו לאלמוניות. "אוקי, והפעם אתה לא פותח רדיו". ראינו סרט אצלי בבית - 'מי מפחד מוריג'יניה וולף'. שחור לבן מ- 1966. (רמי, זה בטח סרט ילדות שלך) סיפרתי לה בעדינות שלא הייתי מרוכז בדייט הראשון, וביקשתי ממנה לספר לי שוב על עצמה, ועשיתי ארשת של פרצוף מתעניין כדי לתת קונטרה לדייט הראשון. היא סיפרה לי שהיא מרצה בבר אילן (ביוכימיה 2) וגם חוקרת במכון הוולקני. "מרתק" עניתי בנימוס, מנסה להסתיר פיהוק. "ומה את בדיוק חוקרת?" מסתבר שהיא עורכת מחקר, שאמור למצוא את הגורם להשמנה בתרנגולים, ולאחר מכן יהיה ניתן לגדל רק תרנגולים חתיכים. "מגניב" שיקרתי בלי למצמץ. 10 הדקות הבאות הוקדשו להסברים אודות שיטת המחקר שכוללת מציאת הגנים החשודים בהשמנה והרבעת תרנגולים שמנמנים זה עם זה, קבלת עקומת גאוס ואח"כ הרבעה נוספת של דור שלישי. נעמה, את בטוחה שביולוגיה זה התחום שלך? אולי באמת עדיף שתהיי השדרנית של המדינה, לפחות לא תצטרכי להתקשקש עם ביצים של תרנגולים עצלים. ולגבי הדייט - הרדיו היה סגור והפגישה הסתיימה בלי טריקות דלת. DKNY, הקטע שלך חזק, אבל אני מניח שהרוב לא הבינו על מה דיברת. הרשימה שלה הם סרטים של וודי: 'הרומן שלי עם ג'ני' (Annie) 'ימי הרדיו' 'סלבריטי' 'כולם אומרים אני אוהב אותך' ויש עוד אחד ממש בולט- 'ישנוני'- יונתן נבו וליאור, זה ממש מעליב שאתה מציג תמונה כול כך שטחית שלי. אפשר להבין מדבריך, שראשי מלא בתהיות על נעליים ומגפיים. תחומי העניין שלי מגוונים יותר – גרביים, צפורניים, בוהנים והרגל עוד נטוייה. אני מוצא את עצמי משתין במכנסיים מרוב צחוק בכול סיום של תוכנית, בגלל המשפט הזה: "...אבל אני בטוח שנשמע עליך בעתיד" - yeah right . תתארו לכם את תסריט האימים בו אייל מנהל את התחנה יחד עם דניאל, ג'ורנו כתב פוליטי, רמי מכין איטמים על דיסקוטקים גריאטרים, ענבר מקבלת פינת כוכב נולד, אלוהים מייעץ לנערה שיוצאת עם ערבי ("תתאבדי, שמנה"), אני ממליץ בחום על אקסטזי ופרבר מעודד צריכת אלכוהול, שחר מפיק תוכנית שידוכים להומואים, מירב - לשמנות וסמואל – לעצמו (יותר זול מכניסה לדיסקוטק) ואסיים בלינק של 'התנועה להיכחדות מרצון של האנושות'. זה לא בדיחה, הם רציניים לגמרי, ואני ממליץ בחום לקרוא את המידע ולהצטרף.

ליאור 103

New member
צודק.. אבקש להביע התנצלות כנה

מר גולן, אכן צודק אתה באומרך כי תחומי עניין מגוונים יש לך - הצעתי לעתיד היא אולי התעניינות גם במרפקים, ברכיים, וחלקים אנטומים שונים בחלוקה שווה.. בקשר לתרגולים ? אממ... יש לי דווקא אחלה המלצה בשבילך - תבקש ממנה להביא חלק מנושאי המחקר שלה הבייתה... קח גרזן, תוריד לאחד מהם את הראש, תמרוט אותו, תמרח אותו בשמן זית, קצת תבלינים, תמלא אותו בקמח ופירות יבשים (מומלץ אפרסקים ושזיפים), זרוק אותו לתנור ל-180 מעלות והופס ! ארגנת לעצמך אחלה ארוחה לדייט שלישי איתה... השאלה היא אם לא תירדם באמצע, אני יודע שאם היו מתחילים לדבר איתי על עופות / תרנגולים ומה שביניהם כנראה שהייתי נוחר את עצמי למוות... אתה צריך לגשת ישר לעניין, תקע בה מבט מלא חשיבות ותאמר לה: "היי, אני אורן, עברתי בדיקת איידס - אני לא נשא - קחי אותי שרון !!" בתקווה שכל העסק יתקתק כמו שצריך - יאללה אורן יאללה אורן והרבה מזל טוב לכל אלה שעלו לשלב הבא ואמרו אמן !

רמי 103

New member
תגיד אורן, מה זה כל הפרווה הזה?

תן לנו קצת מהאקשן האמיתי, מאתה יודע מה. פגישה ראשונה לא קרה כלום. הבנו. סלחנו פגישה שניה - תרנגולות. כמה פגישות אתה צריך בשביל להגיע למנה העיקרית? קח בחשבון שבקרוב הפורום הזה יגיע את קיצו. אניט חושב שמגיעים לנו פרטים קצת יותר ג'וסיים על ההתפתחויות. בלי זה הסיפור לא יהיה שלם, ואתה יכול להאמין לי כי אני סופר חחח

ykny

New member
רמי, למה אתה מצפה, באמת?

רמי, בחייאת, למה אתה מצפה? איזה פרטים עסיסיים בדיוק? הדבר הכי ג'וסי שהבחורה יכולה לספק לאורן זה ציר עוף אמיתי שיחליף לו בחיים את קוביות המרק בארון. מדובר פה במרצה לביוכימיה או מה שזה לא יהיה. אנשים כאלה לא עושים סקס (אוי! אבוי! אמרתי את המילה האסורה! להתעורר שם אנשים! מותר להגיד סקס, ורמי, זאת אפילו מילה ספרותית. זה בסדר). אורן, בחורים כמוך צריכים לצאת עם דוגמניות! נשים שיש להן מה להגיד! או עם שחקני כדורגל (אם בא לך מהכיוון השני, לא יודעת, עורכת ניסויים בתרנגולות נשמע לי יותר מפחיד מחוויה הומוסקסואלית). לא די בכך שלא יכולת לחכות שבועיים תמימים, שוב נפלת קורבן לעצמך, וביצעת דייט שני. אני רק רוצה להסביר לך משהו: היקום מתנקם בך על חוסר הסבלנות שלך לבואי. בפעם הראשונה היתה זעזוע תרבותי, הפעם השנייה היתה קרב תרנגולות. אתה לא יכול לדעת מה יקרה בפעם הבאה. (וזה שיש סיכוי לסקס, לא אומר שזה הולך להיות סקס טוב, ראה הוזהרת). שדרג את עצמך, צא למועדון המישמיש עם רמי, וסדר לעצמך פיק אפ מהיר לסיפוק המיידי.

ליאור 103

New member
לא נזוז מהגולן !

אין ספק.. הבן אדם מלך.. לא סתם יש על שמך סטיקר.. מצד שני גם.. 'קליגולה - מגפי נשים במידה 30-47' גם זה מבוסס על המנטרה שלך לא ?

ליאור 103

New member
והמנטרה הולכת ככה: מגפיים / נעליים

מגפיים / נעליים / מגפיים / סקס / בחורות / מגפיים / בחורות שעושות סקס עם מגפיים / נעליים / מגפיים / סקס / מגפיים / בחורות שעושות סקס עם מגפיים :)

למעלה