דייט שני

אדם 08

New member
דייט שני

שלום, יש לי בעיה. אני מקבל רגלים קרות בדייט שני. שעמום. יצאתי לכמה וכמה דייטים ראשונים בחיים שלי. כמעט תמיד - כשהגיע הזמן לצאת לדייט שני, הרגשתי קפוא. אני מרגיש שכבר דברנו על הכל בדייט הראשון. שהפגשיה השניה -צריך לקרות בה משהו מעבר לדייט הראשון. ששגרה של דייטים בפאבים - זה משעמם. שאם בדייט השני לא יהיה משהו פיסי - מעבר לנשיקה, אז חבל על הזמן. אבל הבעיה - שאני לא רוצה למהר למשהו פיסי. מה גם שאין לי כ"כ נסיון בלשכב עם בנות. בבקשה תחסכו ממני תשובות של: *שכתפגוש את הנכונה - לא יהיה לך משעמם בדייט השני. אני לא חושב שכל מי שיוצאים לדייט שני - הם רק זוגות לחתונה. * אל תשוב יותר מדי, תזרום. גם את זה אני מכיר. אבל יש לי איזה צורך בסיסי לגרום לכיף לבת זוג שלי. אני יודע שיש גם לה מחוייבות להעלות את השיחה באותה מידה. אבל לצד שלה אני לא יכול להיות אחראי. * קח אותה בדייט שני - לסנפלינג/באנג'י/צייד אריות/באולינג/טיול בצפון. ברור שזה יצור נושאים לשיחה. אבל אין לי רעיונות למקומות מרגשים כאלה שלגיטימי לקחת בדייט השני בלי להרגיש שזה מוגזם. *תרגע- אם זה דייט שני- סימן שהיא רוצה להיות איתך. זה נכון, אבל זה עדיין גישושים. ולכן דווקא בדייט השני צריך להרשים יותר מהדייט הראשון. *חוץ מזה- כל הקדיחות והדיבורים בדייט ראשון ושני- אני מאמין שבשלב מסוים מכסים את כל הנשואים לדיבור עבור הכרות שטחית וראשונית. תודה מראש לכל עיצה וטיפ בנושא. אני פשוט מפחד מדייטים שניים.

הי אדם,

ראשית, נראה שאתה יודע למה אתה זקוק. אתה מפחד מדייטים שניים ויש לך כל מיני סיבות להרגיש כך. סיבות שנובעות מהדרך בה אתה תופס את עולם הדייטים, את עצמך ואת היכולת שלך לייצר שיחה מעניינת בלי להעזר בפירוטכניקה. נראה שיש לך כל מיני תפיסות לגבי דייטים- לגבי הצורך שלך להרשים, לגבי ריגושים בדייטים,לגבי השאלה- מתי נשיקה ואם לא אז מה.. מה דעתך לצאת לדייט עם בחורה כשאתה מחליט מראש שאתה יוצא לשני דייטים איתה ויהי מה? אתה מחליט מראש ללכת לדייט בלי תכנון, בלי מה יהיה.. בלי לנסות להרשים, עם סקרנות להכיר אדם שאתה עדיין לא מכיר ושבטוח יש לך הרבה מה ללמוד עליו ולספר על עצמך. מה דעתך להחליט שאתה הולך להנות ומחליף את המחשבות של: " זה הולך להיות מתיש או משעמם או קודח.." במחשבות אחרות שיהפכו אותך לסקרן וליותר נוכח בפגישה? זה עשוי להרגיש לך מלאכותי ברגע הראשון אבל זה באמת עניין של אימון. אתה רגיל לחשוב בדרך מסוימת, רגיל להגיע לדייטים עם תפיסה מסוימת וכעת יש לך אפשרות להתאמן בלהגיע לדייט אחרת.. ותראה איך זה מרגיש לך ואיזה אפשרויות זה פותח עבורך. ואגב, יש המון מקומות שאפשר להיפגש בהם לדייט אך השאלה לטעמי היא פחות איפה נפגשים ויותר, מי אנחנו שם? מה אנו משדרים? איזה אוירה נוצרת בדייט? כמה אתה זורם וכמה אתה מתוכנן? כמה אתה חושש וכמה אתה פשוט אתה? ועוד.. אשמח אם תשתף אותנו בהמשך. בהצלחה! אילת לבנון

אדם 08

New member
אילת

המון תודה, שווה לנסות דווקא את ההגישה של שני דייטים ויהי מה. הפחד שלי לא מנשיקה. נשיקה אני בדרך כלל משיג כבר בדייט הראשון הפחד זה מהשלב הבא. לרגש אחרי הדייט הראשון. אחרי הרושם הראשוני

תודה על הכנות

הי אדם, ההתרגשות, הפחד והשאלות מאד מובנות. זה מרגש לפגוש אדם חדש והשאלה האם אני מספיק מעניין, מספיק מושך ועוד.. הן שאלות לגיטימיות לגמרי. תוך כדי תנועה ונסיון תלמד איך להתנהל ותרכוש יותר בטחון. דייטים יכולים להיות סיטואציה מביכה, מוזרה, מתישה ויכולים להיות מהנים, מצחיקים, מרגשים... הכל עניין של גישה. בהצלחה! אילת לבנון

shirush35

New member
הי אדם

מהדברים שלך משתמע שיש לך תפיסה מאד ספציפית לגבי איך דייט שני אמור להתנהל כשלמעשה יתכן והוא יכול להיות שונה לחלוטין. לא ברור מהדברים שלך האם אתה חוטף רגליים קרות מהפחד מפני שעמום? או שאתה חוטף רגליים קרות במהלך הדייט השני? יהיה נחמד לשמוע ממך איך מצטייר בעינייך הדייט שני האולטימטיבי, ומדוע אתה כל כך מפחד משעמום? האם אתה מרגיש שמשהו בך עלול לשעמם את הצד השני? ומה בעצם המטרה שלך בדייטים האלה ? להגיע למערכת יחסים רצינית או לקשר קליל. ועוד שאלה כבחורה שעברה לא מעט דייטים
אם נניח נדבר עכשיו במשך שעה- שעתיים אתה תרגיש שאני מכירה אותך מכל הכיוונים?

דייט שני

היי אדם,אני מבינה שדייט שני הוא משעמם לדעתך ואין לך כח לשיחות או כפי שאתה מכנה אותן "קדיחות" ואם אין מגע פיסי ממשי אז חבל על הזמן. אדם היקר מה שאתה מחפש איננו מערכת יחסים ואולי כדאי שתגדיר קודם כל לעצמך האם אתה מחפש מערכת יחסים או סטוץ. אם אתה באמת מתעניין באדם השני,אחרי שגילת שיש בינכם קליק והדייט הראשון זרם, זה הזמן להעמיק ,( לא לקדוח) את הקשר להתעניין במהות ואז כבר לא תרגיש שאתה מצוי בעיצומו של ראיון אלא פשוט נהנה , מתרגש ופתוח לאפשרויות.... בהצלחה ,

למעלה