דיייייייייייייייייייייייייי

דיייייייייייייייייייייייייי

נמאס לי נמאס לי נמאס לי לא יכולה יותררררררררררררררררררררררר נמאס לי מהמצב הזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מהכאב הזה מהפחד הזה מהדיכאון הזה מהעולם הזה מהכל מההבטחות המעצבנות האלה מהייאוש הזה מחוסר האונים הזה מהבכי הזה אוווווווווווווווווווווווווווווף נמאס לי להיות על סף תהום נמאס לי נמאס לי אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדיייייייייייייידוש

מצטערים לשמוע... התחושה של ה``נמאס לי`` נורא מובנת... בואי נקווה שזה יעבור, יקרה. לא להתייאש... להמשיך ולהתמודד... לא לוותר... אנחנו איתך!

זה הולך ככה בערך

:-( :-( :-( :-( :-( :-( אוווווווווווווווווווווווווווווווף נמאס לי כבר זהו אני כבר מאבדת את כוחותיי האחרונים עייפה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ככה וזה נמאס לי :-()

{{{{{{{{עדידוש}}}}}}}}

אוהבת אותך יקירתי , אני מקווה שהתמונה שצירפת תהיה בגדר ציור דמיוני בלבד. מקווה שתקומי בבוקר, וזה קצת יעזור.

אחותי היקרה תזכרי

עוד יבוא היום, ותתחילי את השבוע יום ראשון בבוקר בהודעה בפורום. משפחת סהר, סהרים יקרים איזה כיף שבוע חדש , אופטימיות מלא תקווה. אני בשמחה הולכת לעבודה לנשמות המתוקות והיקרות שמחכות ואוהבות אותי. דרך אגב-אני לא המצאתי את זה, דברתי עם עדח בעוד כמה ימים,שבועות, חודשים. אני מניחה שתפגשו במהרה . :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: . :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: . :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: רחל-נשמה נ.ב. עדי זה מתועד עכשיו כמו שהבטחתי לך.

חחחחחחחח

אני שמחה שיש מישהי שאופטימית את לא היית רוצה שאתעד לך את הפסימיות שלי לא כדאי ומה אני אגיד לך רחל יקרה הלוואי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עדי, האם זה ציור שאת ציירת?

מרשים אבל גם מרתיע. הדמות נראית משופדת על ענפים דוקרניים. זה מה שאת מרגישה? משופדת וסובלת. האם יש איזו הקלה כשאת מציירת?

אה לא

אני לא ציירתי את הציור הזה אני לא כישרון כזה!!!!! אבל אני אכן מרגישה ככה בדיוק :-( לצערי נימאס לי בר מהכל זה בדיוק מה שאני משופדת כואבת וסובלת ושוקעת לתוך הלא נודע

תגידי מה זה תעודת הזהות הזאת!!!!!!!

חכי שהמלאכית תראה-הסתבכת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עדי:-(

New member
אופס...........

מה פתאום זאת רק התעודה המזהה שלי מה כבר עשיתי?

תשני את הציטוט הנבחר!!!!!!

לפני שיהיה מאוחר-ראי הוזהרת. ואני מתכוונת למחוק לא רק במילים-אלא גם במחשבות ובמעשים!!!!!

למעלה