דיייייייייייייי! הרסתם את הפורום!

shey shey

New member
דיייייייייייייי! הרסתם את הפורום!

כ"כ הרבה הצפות, כ"כ הרבה שטויות, כ"כ הרבה דברים שלא קשורים למאיה.. אז כן, מאיה כלבה, בנאדם מגעיל ומסריח.. שפתאום שהיא לא עושה כלום, ולא צריכה שתצביעו לה במצעדים.. היא כבר לא נכנסת אליכם לפורום, ולא מדברת. אתם תראו... היא תחזור רק שהיא תצטרך אתכם, כמו תמיד- כדי לנצל.. לא כי היא באמת רוצה. אני קורא לכל ה-3 אנשים שנשארו בפורום, הציפו אותו והרסו את אמא שלו לעזוב גם כן.. להשאיר פורום שומם- זה מגיע לבנאדם הזה.. היא עשתה כ"כ רע למעריצים שלה, הגיע הזמן שהיא גם תסבול!

=//

חח אנחנו יודעים שמאיה לא תיכנס שוב בגלל כל הבלאגן. אבל לא נראלי שנעזוב את הפורום כי פה אנחנו מדברים וצוחקים מה ייתן שיהיה פורום שומם? לא נראה לי שיסגרו אותו.

אלי699

New member
ואוווו אוואואואואואו

מה מאיה עשתה לכם???? שאתם כל כך ממורמרים עלייה??? ומישהו יודע איך הלך לה הדיסק "ימים של אהבה" ??? הוא לא קיבל זהב עדיין??

קודם כלל

מאיה בכלל לא כלבה והיא לא בנאדם מסריח!!!! אנחנו לא נעזוב את הפורום הזה למרות שמאיה כבר לא נכנסתתת והיא לא נכנסת כי יש לה סיבות אז אם אנחנו המעריצים שלה אנחנו אמורים להבין אותה! ולא נעזוב את הפורום הזהה כי הכרנו פה אנשים מקסימיםםםםםםם בזכות הפורום הזה!

nitzangro2

New member
דעתי בעניין

דבר ראשון.. אני רוצה להבין מי אתה שאתה מעיז להתערב?! אתה לא איזה מעריץ שלה או מישו מהפורום.. אז מה הקטע שלך?! מה אכפת לך ומה זה עניינך בכלל?!! אם אתה אוהב אותה ובאמת אכפת לך ממנה אז סבבה.. אבל אתה סתם נדחף!! דבר שני.. אני בכול אופן.. אם הפורום או בלעדיין אוהבת את מאיה.. וזה שהיא לא נכנסת לפורום ושלא רואים אותה יותר.. לא אומר שהיא נעלמה.. חכה תראה.. היא עושד תפרוץ ובגדול! וגם אם לא... היא תמיד תיזכר.. ומה זה הקטע הזה שהיא תסבול?! מה הבעייה שלך בנאדם!! היא לא עשתה שום דבר רע לאפחד.. וגם אם כן... זה 100% בלי כוונה.. היא בנאדם.. בכול זאת.. אזז... ששששששששששששש... יאללה סאלאמאט!

כפרה שליייייייייייייייי

אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אין עלייך!!!!!!!!!!!!! את צודקת בכל מילה ומילה שאת אומרתתתתת!!!! וזאת גם הדעה שלייי!!!!!

litalmazuz1

New member
|מ../images/Emo99.gifמאמיייי נישמתייי!!!!!!!!

מתה עליךךךךךך!!! חיים שלי!!! שניה בחיי לא עוברת בלי לחשוב עליךךךך...! חיים שליי!!! מתה ליראוות אותךךךך!!!!!!!!!!!!!

urimz5

New member
וואי איזה מפחידה ניצן

לא כדאי להתעסק איתה..

nitzangro2

New member
באמת לא כדי להתעסק איתי.. אני קשוחה

!!

חברים למה אתם רבים

הא חברה למה לריב לכול אחד מותר להגיד מה שהוא חושב ועוד אם זה על מאיה אפשר לדבר הרבה אבל לא לריב אנחנו פה ביחד וזה הכי חשוב שיש לנו מטרה אחת והיא לעזור למאיה

urimz5

New member
מי בכלל רוצה לדבר עם ניצן

חחחח אפשר להגיד הכל על הפורום המשעמם הזה,אי אפשר להגיד שאנחנו רבים...חוץ מרותם..

למעלה