דיייייייייייי נמאסס ליי !

m2love

New member
דיייייייייייי נמאסס ליי !

למה אבא שלי תמיד חייב להרוס הכל ?!?!?! היום הייתי אמורה ללכת ליום הולדת של חברה שלא ראיתי אותה מלא זמן,זו חברה מהיסודי....אבל מה..אבא שלי לא הסכים לי ללכת..פשוט ככה..כי לא בא לו שאני אלך.. טוב כבר השלמתי עם זה שאני לא אלך..אז 2 חברות הזמינו אותי ללכת להסתובב עכשיו בערב בטיילת..והנה שוב אבא שלי לא נותן לי ללכת..ואני שואלת אותו למה..וההוא אומר " כי ככה אני רוצה שלא תלכי"...דיי זה נמאס עליי ! כל פעם שאני רוצה ללכת לאנשהו..אני צריכה שעות לפני לשכנע אותו ולחשוב מה להגיד לו..ואיזה מליון פעם לעבור לידו עד שיהיה לי את האומץ לשאול..וברוב המקרים זה איכשהו מצליח הוא נותן לי ללכת..אבל עכשיו בזמן האחרון הוא לא נותן לי לצאת לשום מקום.. שלא תבינו לא נכון..אני לא יוצאת כלכך הרבה..והכל בגלל אבא שלי ! כמעט כל הילדים יוצאים כל שישי בערב...ועכשיו שחופש יוצאים הרבה...ואני בקושי יוצאת..ולמה?בגלל אבבא שלי ! דיייי נמאסס לי זה כלכך מעצבן ! ! ואי אפשר לדבר איתו בכלל..הוא סתם מעצבן ! יווו עכשיו אני בוכה..מן בכי מאלץ כזה או לא יודעת...אבל זה כלכך מעצבן =\ סליחה על החפירה..הייתי חייבת לפרוק.

מבואסס

New member
דבר ראשון תירגעי מותק

והני יגיד לך דבר אחד הני לא מסכים לך לצאת ביכלל אז תישבי בבית ותיראי טלויזיה או משו אין יציאה חח סתם צוחק תיצאי כמה שבא לך מה את רואה אותו באיניים ביכלל

Lady In Blues

New member
ברצינות, עדיף שתהיה בשקט.

אני מציעה לך להבליג הפעם ובפעם הבאה שזה קורה פשוט תבקשי ממנו סיבה. אם הוא לא מסכים תתחכמי קצת (אבל בלי להתחצף) ותגידי "בלי סיבה אין סיבה שלא אצא". ועכשיו, ברצינות. אני מציעה לך לשבת איתו ולהסביר לו שהמצב הזה מאוד מפריע לך. תראי לו שחברות שלך יוצאות ושהן בסדר גמור, תעודדי איתו שאת תמיד עם חברים שהוא מכיר ושאת לא הולכת למקומות מסוכנים וכו'. בהצלחה וקחי את זה בקלות

ארצה |:

m2love, יקירתי... אני בטוחה שלאבא שלך יש סיבה טובה, ואני מסכימה עם Lady In Blues :} תשבי איתו יפה ובלי עצבים [לכן אני מציעה שזה יהיה ביום כזה שאת לא מתכוונת לצאת בו] ותשאלי למה כ"כ מציק לו שאת מעוניינת לצאת... זה לא ייתכן שהוא לא ייתן לך לצאת כלל בימי שישי, את בכל זאת נערה שרוצה לבלות, אבל תנסו להגיע ביחד לעמק השווה, כדי שגם הוא יהיה רגוע. יום טוב.

noam717

New member
תפני אליו יפה ובנחת

ואל תשתמשי בהגזמות כשאת מדברת איתו, לדוגמא: "כולם יוצאים למסיבות, וכולם יוצאים וכולם וכולם וכולם..." אני מציע לך לפרט לו ותגידי לו במדיוק מי יוצא וכו' ואת כל זה תגידי בטון דיבור רגוע... עוד דבר (שבד"כ עוזר): תזכירי לו מה היה לו בצעירותו, ותדברי איתו על מה הוא היה עושה ואיך הוא היה יוצא לבלות כשהוא היה נער. כל אחד היה פעם נער שגם היו לו חברים וגם היה הולך למסיבות ולבילויים למיניהם. אני מניח שהוא עושה זאת מתוך דאגה... תנסי לרכך אותו. בהצלחה

למעלה