דיייייייייייי

דיייייייייייי

אלוהים! תעזור לי כבר! אני בן 18 באוגוסט , ואמא שלי מתנהגת אליי כמו אל ילד קטן!!!! היא כל פעם שואלת אותי שאלות חקירות , לראות אם מי אני מסתובב , ולראות מה אני עושה , היא עוקבת אחריי!!!!!! בואו אני יספר לכם כמה סיטואציות: לפני כמה ימים , שמרתי נרגילה בתוך התיק שלי , והחבאתי אותה מתחת למיטה. אמא שלי מתקשרת אליי יום אחד , ואומרת לי , בצעקות , שהיא מצאה כד עם צינור בפנים , כשהיא ניקתה לי את החדר!!! היא עושה לי חיפוש בחדר כל יום! כל דקה היא עושה לי חיפוש בתיק , כל שנייה היא עושה עליי חיפוש! תאמינו או לא , אבל ככה זה באמת! היא עושה עליי חיפוש , שאפילו מכתב אני לא יכול להשאיר , שאפילו הוא סודי , היא תקרא אותו מיד. אני לא יכול , היא פשוט איומה , היא חושבת שהיא יכולה הכל! יש לה את המשפט הזה: מהיום , הורים שמים לב..........אני שם פס על המשפט הזה! היא אומרת לי כל פעם שהיא מוצאת אצלי משהו רע בחדר או בתיק! וזה מעצבן שהיא מחטטת לי בדברים , זה מעצבן! אני לא בן אדם שמסתובב עם אנשים מבוגרים , או עם ערסים שדוקרים כל יום , אני בן אדם שנותן את הנשמה שלי , שמתנדב במשמר האזרחי....... ואמא שלי? עדיין מתנהגת אליי כמו אל תינוק שהיא יכולה להחליט לי על הכל! אני בן אדם מעשן סיגריות,ויום אחד היא חיטטה לי בתיק , ומצאה קופסאות סיגריות , אז היא התחילה לתחקר אותי , ושאלה אותי שאלות על המון דברים , ומאיפה הבאתי את הסיגריות , ומאיפה זה! דיי! את מחטטת לי בחיים! כשאני יוצא החוצה , לבלות עם חברה , או עם חבר , אז היא מתחילה לתחקר: לאיפה אתה הולך , עם מי אתה הולך , אני מקווה שאתה לא הולך עם ילדים שמעשנים.............דייי! נמאס!!!!! יש עוד דבר , שמגיע יום הניקיון בבית, וכולם נרתמים לעזור....... כל בני המשפחה....... בכל מקרה , אני מנקה את האמבטיה , היא במטבח , אז היא קוראת לי למטבח , שאני יזיז לה את הדלי! מרחק של 40 קילומטרים בישביל להזיז דלי מסכן , קל , שהיא יכולה להרים אותו לבד!!!!! לילה אחד , היא קראה לי בזמן שאני משחק במחשב , וכשהיא ישנה על המיטה , ואני על המחשב , ודרך אגב , היא עושה לי את זה כל יום! אז אני מגיע , והיא אומרת לי לילה טוב , בסדר גמור , אבל פתאום היא אומרת לי שהיא רוצה שאני יביא את הצלחת למדיח , וירוקן את המאפרה , יסגור לה את הטלוויזיה , ויסגור לה את החלון במקלחת , והיא הייתה יכולה לעשות את זה , במקום להקים אותי מהמחשב! ואחר כך היא מתפלאת , למה אני וחבר שלה צועקים עליה!!!! בל נשכח , שאמא שלי הכתה אותי ואת אחי מגיל שנה עד גיל 15 , עד שהגענו לבית משפט , ובית המשפט נתן לה רק יעוץ הורי....... בל נשכח , שאמא שלי חושבת שהיטא עושה הכל בישביל הילדים שלה , אבל היא טועה! יש לי אח אחד שנה מתחתי , ויש לאמא שלי חבר , שהוא לא אכפת לו ממה שקרה ביני לבינה.......... אותו דבר קורא לאחי אבל לפעמיים!. חברה , אם תגידו לי להמתים עד הצבא , אז אני לא יכול , כי זה כבר נמאס לי!!!! אם אתם אומרים לי לפנות לעובדת סוציאלית , אז אני לא יודע , כי אחר כך מחשיבים את זה לבית משפט , ואני לא רוצה לעשות לאמא שלי עוד רע....... תעזרו לי מה להגיד!!!!

היי שוב

מה שאתה מתאר הוא דפוס שאמא שלך לא מסוגלת להבחין בך כאדם עצמאי ונפרד ממנה. אני יודעת שזה קשה, המצב בו אתה נמצא. הפתרונות היחידים שיש לי אליך זה ללכת לטיפול כלשהו, כדי לחזק אותך ולאפשר לך לקבל אוויר קצת ואולי לראות ולהתנהג קצת אחרת. (לא חייב להיות משהו שירשם בתיק) חוץ מזה, אין אלא לחכות לצבא.

אתה גר איתה בבית נכון?

אתתה לא יכול לעזור לה? אם היא הכתה אתכם למה לא פנית לעובדת סוציאלית, ליועצת בבית הספר? אז מה אם היית צריך לקום מהמחשב? זה לא שעשית שיעורים או עבודה נכון? זה לא שהיית באמצע חשוב חוץ ממשחק או שיחה עם חברים שזה אומנם חשוב אבל אפשר לעשות פאוז או לבקש מהחברים שיחכו 5 דקות הרי זו לא שיחה טלפונית! אתה תכף בן 18 ואתה חיי תחת קורת הגג שלה אז אתה לא יכול להיות פרזיט. יודע מה זה? אחד שחי על חשבון אחרים ולא עושה כלום. אז לקחת את הצלחת למדיח מה קרה? היא בטח עובדת ומטפלת בבית ואולי גם מכינה אוכל בסוף היום היא עייפה כואב לך לעזור לאמא שלך? בגיל שלך אם תפנה לעובדת סוציאלית לא יהיה לה פתרון ממשי מעבר לזה שהיא תגיד לך שכשתלך לצבא אתה פשוט תצא מהבית ואתה לא חייב לחזור אליו ובשביל מה תלך לעובדת סוציאלית כי היא מבקשת ממך עזרה? הרי היא לא מכה אותך היום נכון? אתה לא יכול לחיות אצלה בבית ולא לעשות כלום במיוחד שאתה מגיע לגיל 18 שזה גיל שהיא יכולה להעיף אותך מהבית. אני לא אומרת שאתה צריך לפחד שהיא תוציא אותך מהבית אבל קצת עזרה ורגישות לאמא שלך באמת לא תזיק ולא תהרוג אותך.

למעלה