דייייי אל תכתבו כל כך הרבה

Drorrrrrr

New member
דייייי אל תכתבו כל כך הרבה ../images/Emo70.gif

בסוף תפוז יקרוס בגללכם
נו מה נסגר איתכם
למה אף אחד לא כותב
שירי
טל
יולי

ט ל i i ש

New member
אוקי אני פה!!!

סורי שלא כתבתי פשוווט הייתי קצת טוב נו הרבההה בדיכאון וניצי דרור יולי ולאה יודעים ויודעות למהההה!!!!!.... אז ככה שלא היה לי חשק לכתוב כלום!! אמממממממ אז כככה יש לי כמה עידכונים: 1)אתמול מצאתי 200 שקל ברחוב!!!!!_איזה כייייייף!!!!! 2)היום שוב אמא תיקח אותי לחפש בגדים כבר חודש אני מחפשץץ בגדים ולא מוצאת...!!!! 3)אתמול חברה שלי התלוננה שכבר הרבה זמן היא לא התנשקה... הרבה זמן=שבוע ואני חושבת לעצמי "בסה"כ שבוע אני לא התנשקתי כבר ...כל החיים שלי!!!!!!!!!! אחחחח המן שהיו לי את הבעיות שלה..(או שלא!!!) לאוושית עכשיו בשוויץ(אני מתגעגעת....) ולי נשאר פה את יולי שמנסה לעודד אותי ללא הצלחה... נו טוב בחיים מישהו לא יצליח לעודד אותי!!! אני מקרה אבוד... מה עווד יש לי לספר.... אמממממ אני בהריון!!! והמבין יבין *שיעול* יולי *שיעול* (סתם צוחקת איתכם לאלה שלא הבבינו...) יוליי עדיין במשבר של המורדים ורואה אותם רודפים אחריה לפעמים..... ניצי מזמרת שירים מגעילים בראש שלה :"צא דיבוק צא"!!!! ודרורוש :משעשע אותי באייסיייקו ודרור תזכור לא מכנסים את השם שלי ושלה באותו המשפט... לגלוששש יש חבר חצי שנה -*קנאה* וזהו!!!!

Drorrrrrr

New member
מקסימום אם עד גיל 45 שנינו לא נתנשק

אז אני אנשק אותך

ט ל i i ש

New member
וזה הדבר שאמור לעודד אותי!?!?!

חחחחחחחח יש לי כבר הסכם עם ידיד שלי שעם עד סוף החודש הבא שנינו לא מוצאים חבר\ה אנחנו נייהים חברים

Drorrrrrr

New member
המממ טל, תבטלי את ההסכם.....

אם תלחצי על עצמך למצוא חבר דווקא לא יהיה לך ואת תתקעי עם הידיד שלך

elknetld2kil

New member
אני חזרתי כרגע ממשחק כדורסל בין

גליל עליון למכבי ת"א. לצערי מכבי ניצחו (חבר שלי משחק בגליל) ראו אותי בטלוויזיה ששידרו את המשחק

aYaLoLy

New member
בלעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo85.gif

הפורומ הזה חייב לחיות קצתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חיי הרשתי לעצמי לקחת שאלונ מעצבנ מחברה שלי למי שיש כוח שיענה ומכיוונ שעכשיו 2 ואני עררה אני אענה: שחור או לבן? רוק או פופ? מוזיקה: אנגלי או עברי? חתול או כלב? עגיל בגבה או בטבור? שרשרת או טבעת? ארז או ירון? שתייה או אוכל? וניל או שוקו? עננים או כוכבים? ירח או שמש? ורוד או כחול? קרטיב או גלידה? להוציא לשון או להרים גבה? קור או חום? ג'ינס או קורדרוי? עגול או מרובע? פרח או עץ? כדורגל או כדורסל? שלג או חמסין? צחוק או בכי? מחשב או טלוויזיה? תפוז או בננה? : שניים גשר או משקפיים? מתמטיקה או מדעים? אש או גשם? שקיעה או זריחה? צדפה או שבלול? בלונדיני או שחורדיני? בנות או בנים? וורד או פאוור פוינט? קפוארה או מחול? דוּש או אמבטיה? כינור או פסנתר? צעיף או כפפות? כובע טמבל או מצחיה? פורים או חנוכה? סבון או שמפו? דיאודורנט או בושם? ארה"ב או בלגיה? )

aYaLoLy

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gifאני../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif|

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוקקקק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? טבעת אלכס או אהרונ? אלכסססססססס שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שאלה קשהה עננים או כוכבים? עננימ ירח או שמש? ירח או שמש.. לא יודעת...=\ ורוד או כחול? כחולללל קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? לשונ קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורסל שלג או חמסין? שלגגגג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מוזיקה תפוז או בננה? : בננה גשר או משקפיים? משקפיימ מתמטיקה או מדעים? בעעע אפ אחדדדד אש או גשם? אשששש שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול? מה?! WTF?? טוב.. שבלולללל בלונדיני או שחורדיני? אלכסיני בנות או בנים? בנימ המ עמ נחותת... :) וורד או פאוור פוינט? מזה?!. וורד.. קפוארה או מחול? קפוארה דוּש או אמבטיה? אמבטיה כינור או פסנתר? גיטרה צעיף או כפפות? צעיפ כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? פורימ סבון או שמפו? סבונ דיאודורנט או בושם? בושמ ארה"ב או בלגיה? ארה"C סיימתיייייייייייייייייייייייייייייי

ט ל i i ש

New member
*שיעול* אני *שיעול*

שחור או לבן? שחור!!!!! רוק או פופ? רוק!!! אנגלי או עברי? אנגלי!! חתול או כלב? כלב... עגיל בגבה או עגיל בטבור? בגבה לשלטון!! שרשרת או טבעת...??1 שניהם חביבים אלכס או אהרונ?! יאקקקקק שניהם בלעעעע שתיה או אוכל?! אפחד.. וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? ענינמממממ ישישישישישי!! ירח או שמש? ירחחחחח ורוד או כחול?!. כחוווול בעעעע ורוד קרטיב או גלידה? שניהם להוציא לשון או להרים גבה?! להווציא לשון.. קור או חום? קור ג'ינס או קורדורי? ג'ינס עגול או מרוובע?! לא יודעת... פרח או עץ? שום דבר כדוורגל או כדורסל?! לא משנההה בשניהם מכבי ת"א אלוווופה!!! שלג או חמסין?! שלגגגגגג ברוררררר@@@ צחוק או בכי!?! צחוק עדיף אך אצלי לאחרונה יש רק בכי... מחשב או טלוזיה!? יאאא שניהם חביבים... תפוז או בננה?! תפוז גשר או משקפייים!? משקפיים.. מתמטיקה או מדעים.? מתמטיקה... אש או גשם!? גשם גשם משמים כל היום טיפות של מים.. שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול...?! שאלה מוזרה... בלונדיני או שחורדיני!? לאוושייייייית אני מתגעגעת בלונדיניית שלי!! בנות או בנים!? אררררר בנים הם עם זבל אררררר!!!!!!!!!!!! בנות הם המין השולט!!! וורד או פאור פוינט?! מה אין לי חיים!?!? קפוארה או מחול?! קפוארה... דוש או אמבטיה?! אמבטיה.. כינור או פסנתר!? הגיטרה שלי.... חשששמלייית לשלטון!!! צעיף או כפפות!? צעיף וכפפות.. כובע טמבל או מצחיה?! כובע טמבל... פורימ או חנוכה!? חנוכה!!! סבון או שמפו!? שמפו דיאודורנט או בושם!? שניהםםםם יא מסריחים!! ארהב או בלגיה.!?!? ישראל!!!!!!!!! זאת אני!!!

Charmed 4ever.

New member
אני עונה ../images/Emo54.gif

שחור או לבן? לבן. רוק או פופ? רוק. אנגלי או עברי? אנגלי. חתול או כלב? כלב. עגיל בגבה או בטבור? בגבה. שרשרת או טבעת? שרשרת. ארז או ירון? יעני מ"משחק החיים"? או סתם שם? אם סתם שם אז ארז, ממשחק החיים ירון. שתייה או אוכל? שתייה. וניל או שוקו? וניל. עננים או כוכבים? כוכבים. ירח או שמש? ירח. ורוד או כחול? ורוד. קרטיב או גלידה? גלידה. להוציא לשון או להרים גבה? שניהם!
קור או חום? קור, כי אם זה תלוי באהבה, ואם יש חבר, אז יש מי שיחמם
. ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס. עגול או מרובע? עגול. פרח או עץ? פרח. כדורגל או כדורסל? כדורסל. שלג או חמסין? שלג! צחוק או בכי? בכי. מחשב או טלוויזיה? מחשב, הטלוויזיה שלי היא תוכנה במחשב
. תפוז או בננה? תפוז. גשר או משקפיים? משקפיים. מתמטיקה או מדעים? מדעים, אם מדובר בביולוגיה. אש או גשם? אש. שקיעה או זריחה? שקיעה. צדפה או שבלול? שבלול. בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני. בנות או בנים? בנים. וורד או פאוור פוינט? וורד. קפוארה או מחול? מחול. דוש או אמבטיה? אמבטיה. כינור או פסנתר? תמיד אני צריכה לבחור! ורציתי תמיד את שניהם, אבל... פסנתר. צעיף או כפפות? צעיף. כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל. פורים או חנוכה? פורים. סבון או שמפו? שמפו. דיאודורנט או בושם? בושם. ארה"ב או בלגיה? ארה"ב. זהו!

Drorrrrrr

New member
אני עונה ../images/Emo26.gif

שחור או לבן? שחור. רוק או פופ? רוק. אנגלי או עברי? עברי. חתול או כלב? כלב. עגיל בגבה או בטבור? בגבה. שרשרת או טבעת? טבעת. ארז או ירון? יעני מ"משחק החיים"? משחק החיים
הא
. שתייה או אוכל? שתיה. וניל או שוקו? שוקו. עננים או כוכבים? עננים. ירח או שמש? ירח. ורוד או כחול? כחול. קרטיב או גלידה? הממממ תלוי מתי. להוציא לשון או להרים גבה? להוציא לשון! קור או חום? קור ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס כאילו כזה
עגול או מרובע? עגול. פרח או עץ? עץ. כדורגל או כדורסל? כדורסל. שלג או חמסין? שלג וודאי. צחוק או בכי? צחוק זה נורא מגניב וזה, אבל בכי עושה משהו
. מחשב או טלוויזיה? המממממממ שניהם
. תפוז או בננה? תפוז (אחרת יפטרו אותי
), סתם בננה
. גשר או משקפיים? משקפיים. מתמטיקה או מדעים? שניהם איכס אש או גשם? גשם. שקיעה או זריחה? שקיעה. צדפה או שבלול? שבלול. בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני. בנות או בנים? המממממממממממ שאלה מכשילה
. וורד או פאוור פוינט? וורד. קפוארה או מחול? קפוארה שווה
דוש או אמבטיה? אמבטיה, שנים שלא עשיתי
כינור או פסנתר? גיטרה
צעיף או כפפות? צעיף. כובע טמבל או מצחיה? כובע טמבל. פורים או חנוכה? חנוכה. סבון או שמפו? סבון. דיאודורנט או בושם? בושם. ארה"ב או בלגיה? ארה"ב.

elknetld2kil

New member
תורי עכשיו:

שחור או לבן - שחור רוק או פופ - רוק אנגלי או עברי - לועזי (!!!) חתול או כלב - הכלבה המתוקה שלי. אוףףףף עכשיו בא לי לחבק אותה. היא כרגע חזרה מהויטרנר. עגיל בגבה או בטבור - אין לי חורים בגוף (וגם לא יהיו) אבל אני הייתי מעדיף בגבה. שרשרת או טבעת - שרשרת ארז או ירון - שון (!!!) שתייה או אוכל - שתייה (בעיקר חלבית) וניל או שוקו - וניל עננים או כוכבים - עננים ירח או שמש - ירח ורוד או כחול - כחול (מי שמכיר אותי אישית יודע למה, *צחוק זדוני*) קרטיב או גלידה - גלידה להוציא לשון או להרים גבה - להוציא לשון קור או חום - אני מעריץ מושבע של קור בכל צורותיו וסוגיו ג'ינס או קורדורוי - אף אחד מהם עגול או מרובע - עגול פרח או עץ - שיח קוצני כדורגל או כדורסל - תיקו (תרתי משמע) שלג או חמסין - שלג (ע"ע חום/קור) צחוק או בכי - בכי מרוב צחוק מחשב או טלוויזיה - שניהם תפוז או בננה - בננה גשר או משקפיים - משקפיים (אני בחור ממשוקף) מתמטיקה או מדעים - הלווווווו??? אני כבר לא בבי"ס אש או גשם - גשם שקיעה או זריחה - זריחה צדפה או שבלול - שניהם לא טעימים (סתאאאאאם) בלונדיני(ות) או שחורדיני(ות) - גברים מעדיפים בלונדיניות. גם אני בנות או בנים - בנות וורד או פאוור פוינט - שניהם עושים לי מיגרנה קפוארה או מחול - תסתכלו 2 שורות למעלה ותבינו את התשובה שלי דוש או אמבטיה - דוש כינור או פסנתר - גיטרה צעיף או כפפות - כובע גרב כובע טמבל או מצחיה - מצחיה פורים או חנוכה - חנוכה (יאללה להעמיס סופגניות) סבון או שמפו - שניהם דיאורדורנט או בושם - דיאו (סטיק, הספריי מגעיל ומזיק לסביבה) ארה"ב או בלגיה - USA!!!!!!!!!!!!! (ההורים שלי עלו לארץ משיקגו)

גל GS

New member
אני -אחלה שאלון!!!!../images/Emo110.gif

שחור אנגלי כלב בגבה טבעת ירון אוכל וניל עננים ירח כחול גלידה להוציא לשון קור ג'ינס עגול עץ כדורגל שלג בכי טלוויזיה בננה משקפים מדעים גשם זריחה צדפה שחורדיני פסנתר צעיף מצחיה פורים שמפו דיאורדורנט ארה"ב

Chandler Rulz

New member
אני בתור../images/Emo70.gif,אני../images/Emo70.gif (במבטא רוסי כבד)

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? רוק מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? כלב עגיל בגבה או בטבור? גבה שרשרת או טבעת? שרשרת ארז או ירון? ירון שתייה או אוכל? אוכל וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? ירח ורוד או כחול? כחול קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה (פחות אנשים יודעים לעשות את זה..
) קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שלג צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב עם כרטיס TV תפוז או בננה? בננה גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? שקיעה צדפה או שבלול?
(דרור, סליחה..
) בלונדיני או שחורדיני? בלונדיני בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? Power Point קפוארה או מחול? מחול דוּש או אמבטיה? דוּש כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? כפפות כובע טמבל או מצחיה? מצחיה פורים או חנוכה? חנוכה (יש כסף וזה יותר ארוך!!) סבון או שמפו? שפמו דיאודורנט או בושם? בושם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב מישהו יקרא את זה גם

למעלה