דיייי איזה פרק עצובב!

white angels

New member
דיייי איזה פרק עצובב!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הפרק הזה ביאס אותי חבל על הזמן..אוףףף כמעט רציתי לבכות! קטיה עוזבת ועכשיו הכל ישתנה...
לא בא לי לפרט..מי שרוצה מוזמן פשוט אין לי חשק..

m2love

New member
איזה עצובבבבבב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היה פרק כלכך עצובב וקטיה עוזבת!
זלגו לי דמעווווווווווווווווווווות
והפרק כלכך כלכך ביאס אותיייייייייייייי

איזה פרק!

מסכנה קטיה! איזה מניאקית קירה! אני שונאת אותה! והמזכירות ממש מעצבנות!! מה זה עניינם? ממש קרציות!! אני מבינה הן חברות אבל מה זה?! מה הן נכנסות לה לורידים! אוף! הקטעים עם אנדריי וקטיה מרגשים אותי! פרק אשר!

elena16il

New member
לא הבנתי כלום!!.. שמישהו יסביר לי, פליז.. :)

קודם כל, לא כתבתי בפורום הזה לפני, למרות שאני די מזמן מודעת לקיומו - פשוט אין זמן. רק שהפרק של היום פשוט שיגע אותי! חבר'ה, אני לא מבינה באיזה זכות ה"מנהלים" האלה מרשים לעצמם לפטר את קטיה ובכלל להתייחס אליה ככה כשבעצם כל החברה שלהם נמצאת בידיים שלה??.. אז מה שהיא אמרה שהיא תחזיר להם את הכל?.. היא עושה את זה רק מטוב ליבה.. היא עדיין יכולה לא לתת להם כלום! וגם עם השקית הזאת?.. סליחה - דבר ראשון איפה הפרטיות?.. דבר שני - למה היא עוד ניסתה להסביר לקירה משהו, היא כל כך רצתה לראות מה יש שם - היא ראתה..... למה לנסות לספר לה על התוכנית וכל??..אני פשוט לא מאמינה שהיא עוד מרחמת עליה.. אני מבינה שבסדרה הזאת הכל טיפה מוגזם ולא ממש הגיוני אבל הפרט הזה הוא פשוט שיא הטמטום - אין בו שום היגיון ...במיוחד בקטע של היחס לקטיה כשהם יודעים שהכל בידים שלה..

elena16il

New member
לא הבנתי כלום!!.. שמישהו יסביר לי, פליז.. :)

קודם כל, לא כתבתי בפורום הזה לפני, למרות שאני די מזמן מודעת לקיומו - פשוט אין זמן. רק שהפרק של היום פשוט שיגע אותי! חבר'ה, אני לא מבינה באיזה זכות ה"מנהלים" האלה מרשים לעצמם לפטר את קטיה ובכלל להתייחס אליה ככה כשבעצם כל החברה שלהם נמצאת בידיים שלה??.. אז מה שהיא אמרה שהיא תחזיר להם את הכל?.. היא עושה את זה רק מטוב ליבה.. היא עדיין יכולה לא לתת להם כלום! וגם עם השקית הזאת?.. סליחה - דבר ראשון איפה הפרטיות?.. דבר שני - למה היא עוד ניסתה להסביר לקירה משהו, היא כל כך רצתה לראות מה יש שם - היא ראתה..... למה לנסות לספר לה על התוכנית וכל??..אני פשוט לא מאמינה שהיא עוד מרחמת עליה.. אני מבינה שבסדרה הזאת הכל טיפה מוגזם ולא ממש הגיוני אבל הפרט הזה הוא פשוט שיא הטמטום - אין בו שום היגיון ...במיוחד בקטע של היחס לקטיה כשהם יודעים שהכל בידים שלה..

white angels

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ודבר שני-הם לא פיטרו את קטיה,היא התפטרה לבד,מרצונה. היא כבר לא יכלה לשאת את השקרים,והעמדות הפנים ולהכין כל הזמן דוחות מזוייפים,מה גם שאחרי שהיא גילתה את התכנית של אנדריי ורומן היא לא רצתה להישאר יותר בחברה. את צודקת לגבי עניין השקית,זה היה ממש הפרת הפרטיות של קטיה
..אז מה אם קירה בעלת מניות,זה עדיין לא אומר שהיא יכולה לאיים על קטיה שתראה לה את תוכן השקית,מה שכן עכשיו אני בטוחה שקירה התחרטה על זה. קטיה הסבירה לה על התכנית כיוון שהיא הרגישה לא בסדר איתה,בכל זאת קירה היא ארוסתו של אנדריי והם עומדים להתחתן,וקירה בכלל לא הייתה מודעת למה שאנדריי עשה מאחורי גבה. חח אנדריי יוצא ממש מניאק מכל העניין הא?
דווקא ריחמתי עליו,הכל קרס עליו,לא מספיק שהוא עכשיו כבר לא הנשיא של החברה,אבא שלו ממש מאוכזב ממנו וקטיה התפטרה
שלא לדבר על זה שעכשיו קירה בטוח תבטל את החתונה..הוא ממש מפסיד מכל העניין
זהירות ספויילר! ואל תדאגי לגבי היחס לקטיה,עוד כמה זמן זה יתהפך לגמרי והם יתחננו אליה שתחזור כי המצב בחברה יהיה פשוט על הפנים ורק היא יודעת להתמודד עם זה.

למעלה