דיייי כבר לריב!!!

s h i r k u s h

New member
דיייי כבר לריב!!!

אני כבר ממש לא ילדה קטנה, עוד חודשיים מסיימת את השירות הצבאי אך עדיין לא יכולה לצאת מהבית עקב סיבות כלכליות. לאחרונה שמתי לב שהמריבות בין ההורים ממש התחזקו. אם פעם הם היו רבים פעם ב..., עכשיו פשוט כל רגע שהם ביחד הם מתחילים לריב ולהתווכח וכתוצאה מכך אני מרגישה שאני מתחרפנת. אני הייתי יוצאת החוצה בד"כ כשהם רבו אבל למי יש כוח לצאת החוצה אחרי שחוזרים מותשים בטירוף מהצבא, הייתי מתרחקת קצת אבל כבר אין לאין. דיברתי איתם אלף פעם, אחותי ואח שלי גם דיברו, היועצת בתיכון לשעבר שלי דיברה איתם ושום דבר לא עזר- פשוט רבים ורבים ובנתיים אני משתגעת מהצעקות והכעסים ומהסיפורים סביב המריבות (הפכו אותי להיות הפסיכולוגית של המשפחה). בקיצור, בלאגגגגן!

שירקוש

את צריכה להבהיר להורייך שאת בשום פנים ואופן לא הפסיכולוגית שלהם. לא צריך להיות מצב בכלל שתתערבי בזה. יש לך את החיים שלך ולהם את שלהם. אם הם צריכים יעוץ שילכו. אבל את צריחכה להסביר להם שאת הבת שלהם וזה לא בריא לך להתערב ביחסים שלהם, ממש לא!!!! זה חרא שההורים רבים והתחושה הכללית היא של מה קורה עם המשפחה שלי... אבל את תחיי את חייך, תגיעי מהצבא תצאי עם יחברים תשתדלי לא לתת לזה לחדור, זה הכי חשוב בשבילך ילדה... שלך שיר

עינת

New member
שירי

יש לך שתי אפשרויות האחת לצאת מהבית עם כל הקושי הכלכלי והשניה לנסות להתעלם מהמריבות הללו הן שלהם לא שלך ! את לא ההורה ואל לך לקחת אחריות על הורייך, קשה , נכון , בפרט שאולי הם מנסים לערב אותך אבל את צרכה להבהיר ראשית לעצמך ואח"כ להם שאינך מתכוונת להתערב ולנסות לפשר יותר. בהצלחה יקירה.

faith2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה....אבל בכל זאת שאלה...

למה את צריכה להישאר בבית בגלל הסיבות הכלכליות? את עוזרת בכלכלת הבית?

גם לי זה קורא!

אמא שלי ואבא שלי לא גרים ביחד אבל שהוא פה מדי פעם עםרבים מדי פעם אני יוצאת לחלו שבחוץ וזה לא מספיק אז למטה ומדי פעם אני הולכת לאח שלי ובוכה אני שונעת את זה!!!! פשוט לכי לצאת עם חברים את כבר ילדה גדולה אני עדיין קטנה אז ב10 בלילה אני לא אילך מהבית כן! בקיצור עם זה לא עוזר בדיבור אז תבעירי לעם תיצעקי עליהם תסבירי לעם שזה פוגע בך............... ושעם לא יכולים ככה לעשות לך ותגידי לעם שעם עם רוצים לריב אז לא לידיך פשוט מאוד

למעלה