דיייי!!!!! נמאס כבר!!!!!!

elknetld2kil

New member
דיייי!!!!! נמאס כבר!!!!!!

נמאס לי כבר שאנשים לוקחים אמנים טובים כמו The Calling, Linkin Park, ואבריל והופכים אותם לאומנים של ילדות בנות 12-13 (כמו בריטני ווסטלייף). יש להקות טובות שאני אוהב (יותר נכון אהבתי) עד שאנשים מתחילים להתייחס בקיצוניות למראה שלהם ("אלכס חתיך", "צ´סטר חמוד") ולא למוסיקה שלהם. כל מה שאני שומע זה "אבריל המלכה/השווה/היפה/הכ**ית" וכל החארטה הזה. בכל הפעמים ששוטטתי בפורומים לא שמעתי על השירים שלהם אלה רק עליהם. אני הכרתי את The Calling ואהבתי אותם בגלל הסיגנון המוסיקלי שלהם. אם אני אראה זמרת יפה מאוד בMTV אז אני לא סתם אתחיל לאהוב אותה בגלל איך שהיא נראית. תאמינו לי שאם לבריטני ספירס היו 20 קילוגרמים יותר על הגוף שלה, אף אחד לא היה שם עליה. ולא, The Calling היא לא להקת בנים!!!!!!!!!!! רבאק אנשים.

AndreaCorr ©

New member
אני מסכימה במיליון אחוז ../images/Emo168.gif

אני בחיים לא לא מעריכה/כן מעריכה זמר/ת/להקה בגלל איך שהם נראים... אווריל לאבין מאוד מוכשרת, ומה לעשות שהיא יצאה גם יפה? אני לא אוהבת אותה בגלל איך שהיא נראית, רק בגלל שלדעתי היא פשוט מצויינת. וכנ"ל לגביי האחרים...

Dror Lavie

New member
וואלה את צודקת

ת´אמת אני חולה על דה קולינג בגלל השירים והקול המדהים של אלכס ולא בגלל המראה (היפה שלו- הייתי חייב לציין את זה). כאילו יש המון זמרות וזמרים חתיכים אבל אני לא אוהב אותם בגלל שאני לא מתחבר לסוג המוסיקה שלהם, ואני לא מחליט אם אני אוהב את אותו זמר בגלל המראה שלו!

4667

New member
אבל בכל זאת

עובדה שרוב הזמרים\ות שרואים באם.טי.בי הם, מה לעשות, יפים. לא זכור לי שראיתי (ובלי להעליב) זמרת במשקל של מעל 70 ק"ג ששרה איזשהו שיר. ועוד עובדה שרשום(ולא משנה מי רשם ולמה, סתם לצורך הדוגמא): "אני חולה על דה קולינג בגלל השירים והקול המדהים של אלכס ולא בגלל המראה (היפה שלו- הייתי חייב לציין את זה" - הנה, הזמר, הסולן, זה שבדרך כלל יותר מפורסם, הוא גם יפה. וככה זה ברוב הלהקות (ואני לא מדבר כרגע על להקות בנים או כל הבריטני למיניהן - כי זאת סתם דרך מקורית למכור תקליטים), תמיד יש את המישהו היפה שמשמש כפנים של הלהקה, כסמל שלה. אני לא רוצה להגיד שכל מי שאוהב להקה שיש בה מישהו יפה הוא סתם מתחזה ובעצם זה בגלל היופי, אני רק אומר, שתשימו לב שזה ככה, ואי אפשר לשנות את זה. סקס מוכר. ואגב, גם אני חושב שהקולינג ולינקין הם להקות טובות.

Dror Lavie

New member
תבין ../images/Emo60.gif

אם הזמר חתיך אבל יש להם חרא שירים אז מה שווה? אני לא אקשיב להם למרות היופי המדהים של הזמר! היופי פה מעניין לי את התחת! הקול והשירים הכי מעניינים אותי!

4667

New member
פסדר

אני לא אומר שכולם ככה, אני רק אומר שיש כאלה, כי אחרי הכל, לאותם אלה שכן הולכים על היופי ייצרו את הבוי-בנדז. בכלל, מה יש עם הבוי בנדז האלה, למה אנשים לא מבינים שהם כאילו, רק שרים לא שיש משהו רע בזה אבל, השיר לא שלהם (לרוב) וגם המנגינה לא שלהם והם גם לא מנגנים. הם סתם עומדים מול המצלמה ושרים, ורוקדים. מתי יקלטו שהם בעצם בע?

אז זו בדיוק הנקודה

גם אם לאבריל היו 20 קילוגרמים יותר אף אחד לא היה שם עליה.זה בדיוק הסיפור.אבריל בפרוש לא אחת הבחורות היפות במוזיקה,אפילו לא קרוב לזה,אבל היא ניראת נחמד ובלי זה אף אחד לא היה משדר קליפים שלה. הכולינג ולינקין פארק הם להקות רוק-פופ שעושות מוזיקה שקהל היעד שלה הוא בני נוער וילדים.אני לא אומר שזה רע אבל זה המצב.

Dror Lavie

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo60.gif

אני הכרתי את דה קולינג בתחילת מאי, התאהבתי בהם, לא בגלל הסולן או המראה שלו אלא בגלל השיר המדהים (wherever you will go) ובגלל הקול המדהים שלו! אתה צודק, נכון, אם לאבריל היו עוד עשרים קילוגרמים לא היו מתייחסים אליה, ועובדה שכל מי שמשמינ/ה העיתונות הצהובה ישר קופצת אליה ומצלמת אותה עם בקיני ועוד כמה קילוגרמים! כל הקטע הזה גם הוכח בבחירות מנחה בערוץ הילדים. התמודדה אחת שמנמנה, הילדים לא בחרו, למה? כי היא שמנה! וזה בוודאות, כי שאלתי את בת דודה שלי למה היא לא בחרה בה אז היא עשתה: "איכסה, השמנה הזאת!", אז באמת. היום הילדים (או אני מדבר כאילו אני בן 100) מקבלים מגיל צעיר דעה שגויה שכל מי שיפה יצליח, ומי שמכוער אין לו סיכוי בשואוביזנס. אכן, המראה היום משחק, אבל אני לא שם על המראה, הקול והשירים מעניינים אותי ולא צבע השיער או צבע העיניים של זמר/ת מסויים/ת! אה ולמה שבלול? ככה!
חיה נחמדה!

למעלה