דייי אני כבר משתגע !!!

דייי אני כבר משתגע !!!

למה שלקחתי הורמונים הכל היה רגוע בלי רצונות על בסיס יומי , ועכשיו אין לי רגע מנוחה ?מקנא בכל אישה שזזה!
ועוד דבר..
זה הגיוני שהחשק המיני שלי ירד יותר בזמן שהפסקתי עם ההורמונים?

ההורמונים בשבילי הם משהו שהביא להפחתה ניכרת בדיספוריה המגדרית. מבחינתי, בוודאי שתהיה במצוקה עכשיו... זה לא עניין פשוט.

קודם כל, להתאבד זה לא פתרון, זו בריחה.

דבר שני, לדעתי אתה יודע מה אתה רוצה ואתה מונע זאת מעצמך בכוח. תהיה אמיתי וכנה עם עצמך ואתה תמצא את התשובה. בין אם היא הולכת לכיוון הורמונים ובין אם לא. זה לא משנה מה אנשים אחרים חושבים עלייך, זה משנה מה יעשה אותך שמח. זה הדבר הכי חשוב! משפחה זו אחריות כבדה, אך אם לא תטפל בעצמך ותדאג לעצמך, איך תוכל לדאוג לאחרים?

האמת שאני לא יודע מה לעשות

אבל מה שאני כן יודע זה שבחיים לא הרגשתי כמו עכשיו,
שום דבר לא ישנה גם לא הורמונים ניסיתי שנתיים אין הרבה תוצאות הכל אותו דבר מלבד קצת חזה
למרות שעכשיו אני מבין שכן זה עשה זה נתן לי שקט אבל עכשיו אצטרך לסבול כי אני רוצה ילד נוסף
השאלה איך?אני כבר מתוסכל

השאלה האמיתית היא: מה אתה רוצה?

מה אתה רוצה בשביל עצמך? אתה אומר שאתה רוצה ילד נוסף וזה בסדר גמור! אתה שם את הילד בראש סדר העדיפויות. יופי! אבל לגבי המגדר, אני בעצמי עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה. איך אתה מדמיין את עצמך? איך היו נראים החיים שלך בעולם מושלם למשל? איך הייתה נראית המשפחה שלך בעולם מושלם? אם אתה לא יכול לענות על השאלות האלה, הייתכן ואתה מבולבל וזקוק לזמן לברר עם עצמך. חשוב שתבין מה אתה באמת רוצה לפני שאתה עושה צעדים נוספים, זה בטוח. חשוב שתגיד מה שאתה רוצה אפילו אם זה נדמה לך בלתי אפשרי.

אני כבר למדתי, שלאף אחד אין באמת את היכולת לאבחן את הדיספוריה המגדרית. הפסיכולוגים והפסיכיאטרים מסתמכים על מה שאומרים להם. הם לא באמת יכולים לייעץ לך כי הם לא יודעים איך אתה מרגיש באמת. בפנים אתה יודע את התשובה, גם אם נדמה לך עכשיו שלא. יש המון סוגים של דיספוריה מגדרית. יש אנשים שמגדירים את עצמם כמגדר אחד, יש שאפילו מגדירים את עצמם כשניהם יחדיו, ויש כאלו שכלל לא מגדירים את עצמם. כל אחד עובר תהליך שונה ומסתפק בשינויים שונים. יש כאלו שכלל לא עוברים שינויים פיזיים. זה הכול תלוי בך, באיך שאתה תופס את עצמך ומה שאתה חושב שיכול לעזור לדיספוריה שלך להיעלם. אתה לא חייב ולא צריך לסבול. יש פתרונות והם ברי השגה.

אני יודע מה אני רוצה יותר נכון מה הייתי רוצה

וזה להיוולד אחרת!!!! כרגע מה שנותר לי לעשות זה לחיות את הדיספוריה הזאת
ולחכות שהיא תעבור או תירגע קצת כדי שאני יוכל להמשיך בחיי בצורה חצי נורמלית
כי בצורה נורמלית כנראה שזה בלתי אפשרי

זו בחירה שלך

אתה בוחר איך אתה רוצה לחיות. אתה יכול בהחלט לחיות בצורה ''נורמלית'' ולסבול אם זה מה שאתה מעדיף. אם הכוונה שלך בשאלות הייתה לקבל פתרון קסם, אז אין לי. אם היה כזה, לא היה קיים הפורום הזה ואף אחד לא היה צריך לעשות שום שינויים כי הייתה תרופת פלא.

אין שום דבר רע בלחיות בצורה שונה מרוב החברה. אין במה שרוב האנשים עושים שום עליונות.

למעלה