דייי אני משתגעת ממנו כבר!

free soul

New member
דייי אני משתגעת ממנו כבר!

(הקדמה: מדובר באדם שהיה קרוב אליי מאוד, אני מכירה אותו שנים ובשנה האחרונה דיי התקרבנו מבחינה נפשית, אך לאחרונה החלו חיכוכים בנינו ונתק.) כל יום כמעט אני חולמת עליו! אנחנו לא בקשר ואני חולמת עליו, אנחנו בקצר דיי רציני וב"ברוגז" אני חולמת עליו שאנחנו אוהבים וברומנטיקה. אני מודה שלפני השינה, אני שוכבת לי במיטה ומשוחחת עם עצמי וסתם שואלת שאלות למה זה כך ולמה זה קרה? אין לי שום מטרה בלחזור לקשר ביוזמתי. ניסיתי פעמיים אך ללא הועיל והרפתי. הוא בא ו"מטריד" אותי בחלומות.. מחבק אותי, מנשק אותי ואוהב אותי.. כל פעם מחדש אני מתעוררת ב"הלם" שכזה ובסופו של דבר גם מתעוררת למציאות. ואומרת שזה בסה"כ רק חלום, אבל למה שכמעט במשך שבועיים הוא לא מפסיק לבקר אותי ולאהוב אותי בחלומות. גם קרה שלפני יותר מחודש הלכתי לרב... כשנכנסתי לחדר ועוד לא התחלנו, אני רואה את הדמות שלו מאחוריי הרב, לבוש בלבן ומחייך אליי... נבהלתי ושוב נכנסתי להלם... אני לא יודעת איך לפרש את זה. גם את החלומות וגם את הדמות שלו שהופיע לי.. עזרה?

רותי 11

New member
מתוקה מה שמרגיש לי זה

שיש לך קשר נשמתי מיוחד לאותו אחד יש כאן מעגל לא סגור ביניכם ואת צריכה לסגור אותו - לכן הוא מופיע לך בכל מיני מצבים ובעיקר בחלום. את מבינה שבחלוום את אכן נפגשת איתו לכן אני ממליצה לך לפני השינה כאשר את שואלת את השאלות שלך - תבקשי לדעת מה עליך לסגור מולו - או מה התיקון השיעור שלך איתו, ולבקש לסגור אותו. יש גם כל מיני תרגילים שאפשר לעשות בדמיון מודרך.

שחרור קשרים

הי Free soul , בהמשך לדבריה של רותי אני מפנה אותך למדיטציה לשחרור קשרים שיכולה לעזור לך. בהצלחה ,
שרון

free soul

New member
אני לא מבקשת לשחרר...

אני רוצה לדעת מה קורה פה?! מהי התשובה...

רותי 11

New member
הסברתי לך יש משהוא לא פתור

ביניכם וזה יכול להיות מכל תקופת חיים אחרת שלכם לכן הוא מגיע אליך ואת לא מצליחה להשתחרר ממנו כדי לבדוק לעומק מה קורה שם צריך לתקשר לך

free soul

New member
אז איך אני עושה את זה?

איך אני מגיעה לידי פיתרון, גם היום בלילה חלמתי עליו
, פליז עיזרו לי

רותי 11

New member
שרון רשם לך כאן תרגיל

איך לעשות את זה אני אנסה להביא לך עוד משהו שאת יכולה לעשות בשינה ותראי מה יהיה

רותי 11

New member
תכנות חלומות../images/Emo199.gifלצורך ניקוי

כשתשכב לישון, היכנס להרפיה מוחלטת, אך שמור על מודעות. תוכל להתחיל להאט את קצב נשימתך. שאף שאיפות ארוכות ואיטיות. לאחר שתשאף שאיפה עמוקה, נשוף נשיפה שלמה. שינוי קצב נשימתך עשוי לשנות את כל המערכת הביו חשמלית שלך. שינוי נשימתך עשוי לשנות את מודעותך. לאחר שתרפה את עצמך, תוכל לומר: "כל המחשבות, כל הדאגות וכל הטרדות מחליקות החוצה". תוכל לדמיין שאתה עומד ליד נהר נוצץ הזורם לאיטו. דמיין שאתה לוקח את דאגותייך בזו אחר זו ומניח אותן בנהר על סירות של עלים. הבט בכל אחת מן הסירות כשהיא נסחפת עם הזרם. דבר זה יאפשר למוחך להתרוקן מכל מחשבה ודאגה. לאחר מכן תעבור על כל חלקי גופך, מאצבעות הרגליים כלפי מעלה, ותחוש כיצד אתה משתחרר. לאחר שתיכנס להרפיה מוחלטת, ודא שעמוד השדרה שלך ישר ולאחר מכן הבא את מודעותך לחלקו האחורי של גרונך. דמיין אור כחול. הפנה את תשומת ליבך לאור הכחול ואמור לעצמך: "הלילה אסייר בגלגולים קודמים... ואזכור את חלומותי". שמור מחשבה זאת בתודעתך עד שתיפול עליך תרדמה. זאת שיטה טיבטית עתיקה, שלמרבה העניין יכולה להיות מבוססת לע עובדות מדעיות. המדע המודרני גילה שמקורם של החלומות בגזע המוח הנמצא בדיוק מאחורי הגרון. ברגע שאתה מתכנת את חלומותיך, תוכל להתרכז בתחום מוסיים בחייך הזקוק לעזרה ולהתמקד בו בדיוק לפני שאתה נרדם. הנה מספר דוגמאות למספר תחומים שאתה יכול להתמקד בהם: 1. פחדים ופוביות אמור לעצמך: "חלומות, הראו לי את מקור פחדי בעבר והנחו אותי לפתרון כל הפחדים". שמור כוונה זאת בחלק האחורי של גרונך כשתחוש את האנרגיה המציפה את כל גופך והתרדמה נופלת עליך. 2. מחלות ופציעות פיסיות אמור לעצמך: "חלומות, גלו לי את מקור חוליי וכאבי. קחו אותי למקום שבו חוויתי בראשונה חולי זה. שמור מחשבה זאת, מקם אותה מאחורי גרונך באמצע האור הכחול, ולך לישון בשלווה. 3. קשיים במערכת יחסים אמור לעצמך: "חלומותי יאפשרו לי לזכור את משמעותה של מערכת יחסים זאת בגלגול קודם ויובילו אותי לפתרון נהדר ומספק של הנושא בהווה". 4. מחסומים בפני יצירתיות ושפע. אמור לעצמך: "הלילה בזמן השינה אזכור היכן ומתי התחלתי להאמין בראשונה שלא אוכל לקבל את מה שאני רוצה ואת מה שמגיע לי. הלילה חלומותי יעזרו לי לפתור את בעיותי הכספיות". הנח להחלטה זאת להתמלא בעונג התמונות של כל הדברים הנהדרים שדמיינת כרגע, ואל תניח לעצמך לחוש פחד או חרדה בנוגע לדברים החסרים ברגע זה. הנח לעצמך להירדם בתחושת ביטחון שכל הבעיות האלו יבואו על פתרונן ושהדברים שאתה חושק בהם מתהווים עכשיו. שמור כוונה זאת בקלילות ובשמחה בחלקו האחורי של גרונך בשעה שתעשה את תרגיל האור הכחול. כתיבת חלומותייך ברגע שתסיים חלום, כתוב מיד מה שאתה זוכר, גם אם נראה לך שהדבר חסר חשיבות. חלקיקי הגלגולים הקודמים נשזרים בחלומות שנראים כשייכים לנושאים מהחיים בהווה. לדוגמא, תראה עצמך (בחלום) שועט בכביש מהיר במכונית ספורט אדומה ומבעד לחלון תראה אנשים לבושים בבגדים מן המאה השבע עשרה. כשתהיה מיומן יותר במצבי חלומותיך, ייפתחו לפניך שערים פנים-ממדיים, וארוע שלם או חלקי אירועים שלמים יוכלו לחדור לממד העכשווי. לבסוף תהיה מסוגל לעבור דרך שער מסע הזמן ותטבול כל כולך בגלגול קודם. עד אז כתוב כל דבר שתחלום עליו. ניתוח חלומותיך בדוק אם יש הקבלה בין תקופת הגלגול של החלום ובין חייך בהווה. האם קיימים אנשים בגלגול זה הדומים לאנשים בהווה? שים לב לרגשותיך בגלגול, שים לב לכל החלטה או שיפוט שעשית. האם האם קיימים דפוסים או הרגלים או פחדים בגלגול זה הקיימים גם בחיים בהווה? אולי חלמת שהלכת לאיבוד בשלג ואתה מפוחד. בחייך בהווה אתה נמנע תמיד מכל פעילות הקשורה בשלג. ייתכן שזהו רמז לכך שבגלגול קודם אבדת בשלג. זכור: לא די ברמז אחד. עליך להיות "בלש של גלגולי נשמות" ולקבץ יחידו את כל הרמזים שאספת כדי לקבל תמונה ברורה מגלגולים קודמים. פתרון חלומותייך כדי לפתור את הנושאים העולים בחלומותיך על גלגולים קודמים, עליך לדמיין שאתה חוזר לתוך החלום. חזור אליו מיד, קל וחומר אם זהו חלום טראומטי. המחז את החלום מחדש. כשתחוש אותו בשלמות, התנתק ממנו או שנה את סיומו. פתור את החלום באותה הדרך שהיית פותר אירוע בתסוגה לגלגול קודם. שנה תמונות אלה של החלום עד שתיצור בראשך סיום חיובי. בתוכך קיים מקום שאינו מבחין בין מה שחווית בדמיונך ובין חוויותיך במציאות. אם תוכל לצייר מחדש את התמונות מחלומותיך כדי להקנות להם סיום חיובי, תוכל לשנות אמונות מגבילות שנשאת עמך מגלגולים קודמים. וטוב שעומדות לפנינו הזדמנויות כאלו בשעות השינה שלנו. ב ה צ ל ח ה קטעים מסוכמים מתוך הספר "גלגולי העבר - חלומות ההווה". מאת דניז לין.

רותי 11

New member
הילה אני חושבת שצריך לשאול

מי שמבין בזה כי זה קטע שלקוח מתוך ספר כמו שציינתי תבדקי אם אין בעיה של זכויות יוצרים אז מבחינתי אין בעיה

הסבר על התרגיל

הי Free Soule, התרגיל שהפנתי אותך אליו עוזר לך להגיע בצורה מודעת אל המקום אשר מקיים את הקשר האנרגטי ביניכם. מקום זה שקיים אצלך מזמן את הופעת אותו בחור בחלומות שלך. התחברות מודעת שלך אל אותו מקום ושחרור האנרגיה הקיימת בו יעזרו לך להפסיק לזמן את האנרגיה של אותו בחור. בהצלחה ,
שרון

נשמה קיבלת פה כלים טובים מאד לעבוד איתם.

את מחפשת להבין את התפקיד שלו בחייך, מה יש שם, למה הכל קרה. כדאי לתקשר, ולבקש תשובות מה קורה שם בינכם. כנסי פנימה, ללב שלך ותשאלי מה הוא מייצג בשבילך, מה קורה לך בדינמיקה איתו וכו'. הנה מה שאני קיבלתי כששאלתי עבורך. קחי בחשבון שזה חלקי ולא מדוייק לגמרי כי את לא נוכחת פיזית איתי וגם אין לי את שמך: בין הבחור הזה לבינך קיימת משיכה גדולה, תשוקה וגם משהו שממגנט אתכם זו לזה. אבל בכל מפגש שלכם יש גם פיצוץ מסויים אחד מול השני בגלל התנגשות של האגו שלך ושלו. כל מיני משחקי כבוד ודברים מסוג זה שלא מאפשרים לכם בכלל להתקרב זה לזה. כדי שדברים יוכלו להתממש עד לכדי קשר אמיתי וכנה צריך לעבוד על שיחרור האגו. כרגע אתם - את וגם הוא - לא מוותרים על הרצון לממש קשר בינכם - אבל גם לא עושים עבודה שם עם האגו. כנראה שזה בלתי נמנע לעבוד על האגו - כי זה מה שהוא בא ללמד אותך. על אף שאת אדם פתוח, נעים ונטול אגו, הבחור הזה בהחלט מצליח להוציא מימך את זה. בגלל מי שהוא.

למעלה