דייי נשבר לי מספיק פוליטיקה בפורום

דייי נשבר לי מספיק פוליטיקה בפורום

טוב רבותי האמת שאת ההודעה הזו רציתי לאשום כבר מלפני ימים בזמנו כשחשבתי לפתוח פורום ללוד ורמלה לא עלה בדעתי בכלל שהפורום יתן במה לניגוחים פוליטים ולצערי זה קורה כאן . המטרה שלשמה פתחתי את הפורום היה לתת במה לדברים אחרים כמו: הסטיגמות הקיימות על תושבי לוד ורמלה,נושא התרבות והספורט בעיר נכון הפוליטיקה הוא חלק מהערים רמלה ולוד אבל חוץ מפוליטיקה יש עוד דברים שצרכים לעלות אותם לסדר היום הציבורי . יש לנו עוד זמן עד לבחירות כמעט חודשיים וחצי אני לא מתכון לתת לזה להמשיך עד אז שוב אני מבקש לעזוב את הפוליטיקה עכשיו נחזור לזה לקראת הבחירות . תנצלו את הפורום ותדגישו את הדברים היותר יפים ברמלה לוד ויש לנו הרבה דברים יפים מערכת החינוך בלוד ורמלה לא נופלת ממערכת החינוך בראשון לציון ,חולון,וכפר סבא . הנוער שלנו יש לנו נוער נהדר אני נפגש איתם ומדבר איתם הרבה . היסטוריה של לוד רמלה !!! איפה עוד יש עיר עם היסטוריה כזו ? לא בראשון ולא בחולון ולא בהרבה ערים במדינה הקטנה שלנו . ראש עיר בא וראש עיר הולך אבל אנו התושבים תמיד כאן השינוי חייב להתחיל כאן אצלנו התושבים לשנות חלק מהתפיסה שלנו עבור דור ההמשך עבור ילדנו. ולכל מי שטעון שגיא מנשרוב הוא איש של גבי אסרף או איש של בני רגב תשכחו מזה אני לא האיש של אף אחד אני האיש של אישתי ומשפחתי בלבד . שבוע טוב לכולכם גיא מנשרוב

fireloc

New member
גיא אני חושב שאתה צודק

אני כתושב רמלה לא מוצא את מקומי בפורום עקב הפוליטיקה בלוד יש לי הרבה מה לכתוב אבל לצערי מיד כשאני ניכנס אני מוותר . אז אולי עכשיו אני יכנס יותר לכאן שבוע טוב

fireloc

New member
מעניין בהחלט אבל אתה מאוד מוזר

החשיפות שלך והגילוים שלך כבר לא מעניינים אותנו שים לב שאתה מגיב לאצמך בלבד אין לך תגובה אחד של החברים כאן. דיי עזוב אותנו מהפוליטיקה בלוד והמו שגיא כתב נחזור לזה במועד קרוב יותר לבחירות . לידעתך בגלל כל מה שקורה כאן רבים מתושבי רמלה מרגישים לא שייכים לפורום . אז אולי תבין סוף סוף

lj101

New member
דווקה אני כתושב רמלה מרגיש די

טוב בפורום לפחות כאן אין סתימת פיות כמו בפורום העירוני שאת התגובות הם לא מוסיפים. ועשה גיא נכון ששם גבול לדיונים בנושא הפוליטיקה המקומית אבל אני מתאר לעצמי שגם זיו מבין שצריך במינון נכון להביא מידע או אינפורמציה. הרבה מאוד לא אהבו את מה שהוסיף זיו בזמן האחרון אבל לפי דעתי הוא עשה עבודה עיתונאית חכמה וחשף דברים עוד לפני שהגיעו לעיתונות המקומית ולפי דעתי אפשר למצוא פשרה בנושא כי הציבור צריך לדעת !. לגבי מר דבור טוב שהאיש עזב אני לא יודע אם הוא היה בחור ערבי ואם כן אז הוא מבייש את עמו ואת עצמו, אם הוא היה יהודי אנשים מסוגו אינם צריכים להיות בפורום שלנו. (למי שלא יודע למה כוונתי אז האיש פשוט ניסה לשחק את עצמו לערבי ודיבר וכתב שטויות בקצב). בברכה LJ101

lj101 תודה לך

ללא ספק זיו עושה עבודה מצויינת בכל הקשור לחשיפות אך אני כמנהל הפורום חושב שהפורום חייב להיתפתח בכיוונים נוספים כמו נושא הסטיגמות שכתבת אתה . אני מקווה שאנשים המובילים בפורום ירתמו גם לשאר הנושאים שאנו כותבים כאן. גיא

../images/Emo12.gif אני חשבתי שהעברית העילגת

זה בגלל שהוא עולה מרוסיה דווקא. לרגע לא חשבתי דווקא שהוא דובר ערבית או מנסה להיראות כדובר ערבית. מעניין... רק מראה לכם איך שכל אחד יכול לטעות ולהטעות!

ובאותה נימה:

היום עשיתי סיבוב בשכונתי לצלם מעט ובעיקר את הפסלים שמאפיינים כל כך את גני אביב. אני מקווה שיצאו תמונות מעניינות כי צילמתי בשעת לילה (עם פלש כמובן) ואני יעלה את התמונות לפורום לכשיהיו חזרה מפיתוח בידיי.

zivsb

New member
אמא את גדולה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

דני361

New member
שלום לכולם אני חדש כאן

שלום רב שמי דניאל ואני תושב רמלה אני עוקב אחר הפורום כבר יות משבועיים ואמת שלא תמיד מצאתי את מקומי כאן בגלל שחשתי שהפורום לא ממש מדבר אליי . לפני מס' דקות קראתי את ההודעה של המנהל והחלטתי לנסות לקחת חלק פעיל כאן . אני מקווה שתקבלו אותי דניאל

למעלה