דיילות אויר

גלית3939

New member
דיילות אויר

עברתי לפני כמה ימים את הראיון באנגלית והמחשב וקראו לי ליום אחר לדינמיקה קבוצתית וסימולציות כי סיימתי מאוחר ולא היה מקום באותו יום. השאלה שלי היא : מה הם בדיוק בודקים בשלב הזה אני רוצה קצת טיפים !!! וכמה זמן אחרי השלב הזה הם נותנים תשובה? בגדול כמה זה קשה? עברתי כבר מבחנים כאלה בעבר אבל אם מישהו זוכר את השאלות ששואלים שם והסיטואציות שנותנים לפתור אני אשמח מאוד להגיע מוכנה...

כנסי

שלב הדינאמיקה הוא בערך 3 שעות פלוס מינוס. בהתחלה אתם יושבים במעגל וכל אחד מספר על עצמו קצת מול הפסיכולוגית ונציג\ת אל-על,שואלים אותך בכלליות על העבודות שעבת ,צבא וכו'.. אחרי זה מתחיל שלב שבו נותנים לכם דפים עם כל מיני תרחישים ואתם כקבוצה צריכים בפרק זמן נתון לקבוע מה הכי גרוע ומה הכי פחות גרוע מתוך 5 אפשרויות. השלב האחרון זה סימולציות עם כרטיסיות וכל מיני מצבים שבין נותן שירות למקבל שירות (כמו פקיד קבלה במלון,מרכז הזמנות של הנוסע המתמיד וכו')ושם רואים איך את כנותנת שירות ואיך כמקבלת. וזהו..אחרי יום יומיים מודיעים לך אם עברת או לא.

רחלי 1233

New member
מצטרפת לנאמר

חוץ מזה יש גם את קומונת דיילי אוויר בתפוז . אני לא מצליחה להעלות לך את הקישור תוכלי למצוא שם הרבה חומר על הסימולציות בהצלחה

גלית3939

New member
לגבי הקומונה...

איך אני נכנסת לשם? אני לא מוצאת אותה... תודה על העזרה אתן מקסימות

רחלי 1233

New member
../images/Emo22.gifהיי

אני אנסה עוד פעם להעלות לך את הקישור . בכל מקרה תקלידי "תפוז קומונות" ותחת שם קומונה תרשמי " דיילי אוויר" ככה את מגיעה אלנו נתראה שם -:)

למעלה