דיילים טובים

tktak

New member
דיילים טובים

שלום לכולם אני ועוד כמה חברים שלי רוצים לנסוע השנה בתחילת אוגוסט לאיה נאפה...אם למישו יש קישורים לדילים טובים אז בבקשה שיביא לי.....ועוד שאלה אנחנו השנה עולים ליב לדעתכם זה גיל קטן מדי לנסוע לאיה נאפה??

yossibalali

New member
שמע אחי

אני נסעתי בדיוק באותו מצב כמוך... שעליתי לי"ב... הרוב שם יותר גדולים ממך בשנה! אנחנו היינו צריכים לשקר לבנות וזה יצר לנו בעיה אחרי זה שחזרנו לארץ והיינו במצב לא נעים אבל בסוף יצאנו ממנו בשלום ואנחנו עדיין בקשר עם הבנות... אבל אם אתם גדולים ואתם יודעים שאתם הולכים להתגייס ביולי-אוגוסט ואין לכם בררה אז תסעו. וזה מוקדם מידי לדילים עד החופש הגדול... חכו לאוגוסט הכי טוב תסגרו שבוע לפני.

שמעע אחינו.....

ואללה אחיי הלוואי שהיתי חושב על הנסעות האלה בסוף כיתה י' או יא'... יאללההה פששש סעע אחיי תקרע תמקום כפרה... אין שם שום בעיות עם המועדונים ותעודות זהות וכלאלההה וגם ניראה לי תצליחו להשכיר שם אופנועים וטרקטורונים גם עם אין לכם ראישיונות.....הכל תלוי אחי בדיבר שלכם..סעו כפרה גם סוף אוגוסט זאת תקופה של החיים!!!! תהנו אחיי ועל תשכח תזמינו דיל גג אני אומר גג 13 יום לפני הנסיעה אחייי יצא לכם זול אחיי ודיל כפרה לא יותר מי 350$ שלא יעבדו עלכים...מקווה שעזרתי..

באמת לא שווה לנסוע עכשיו

כל הכיף של המקום זה בקיץ. המחייה מאוד יקרה...אני בזבזתי רק על אוכל/ מועדונים (ועוד שילמו עלינו לפעמים) 1500 שקל בערך לשבוע...

hamodi23232

New member
בדיוק כמוני

וואלה אחי..אתה בדיוק באותו מצב כמוני, גם אני כנראה נוסע השנה עם חברים לאיה נאפה, ואנחנו עולים ליב.. ממה ששמעתי פה, אנחנו נהיה קצת קטנים, אבל בקטנה.. עדיין אפשר לעשות שמה הכל!

למעלה