דיימון לינדלוף מדבר על סיום הסדרה

זלאמן

New member
מספר דברים שאולי מבינים מהטריילר לפרק הבא:

1. זה נראה שמדובר בסמוקי וג'ייקוב בתור ילדים, ולפי זה אפשר לראות שהילד שמסתובב ביער לפעמים הוא בעצם ג'ייקוב (זה נראה אותו ילד) 2. מהחצי פריים שרואים את האנשים האחרים, זה נראה כמו סוייר האיש שתקע את הכידון בבטן של החיה. 3. אולי כל זה מלמד על חזרה בזמן? אולי הכל מעגלי?

זלאמן

New member
אולי זה לא הם, אבל הילד בהחלט דומה

זוג הילדים, לבן ושחור, הם חייבים להיות סמוקי וג'ייקוב. והילד שמגלם את ג'ייקוב זה אותו ילד שכל הזמן מסתובב ביער ולוק עצבני כשהוא רואה אותו ואומר לו שעדיין לא הגיע זמנו. לפי דעתי ג'ייקוב לא יכול למות באמת והוא כל הזמן קם לתחיה, בדיוק כמו סמוקי, ולכן הוא הילד, והוא גדל כל הזמן עד שהוא יגיע לבגרות, בטח בפרקים הבאים של הסדרה.

../images/Emo58.gif

מה, ג'ייקוב זה עוף חול? חחח אולי יש בזה משהו, כי הוא גם נזרק לאש בסוף, כמו שעוף חול עולה בלהבות במותו. לגבי זה שאלו ג'ייקוב וסמוקי, אין לי ספק. לגבי תיאורית ג'ק וסוייר בתור האנשים שרוצחים את החזיר, זה ממש דבילי בעיני.

זלאמן

New member
אם סמוקי כל הזמן מת וחוזר לחיים...

אז למה לא ג'ייקוב? מה ההבדל ביניהם? הלא הם ביחד כל המאות שנים האלה על האי...

JohnLocke

New member
אפשר לא לכתוב כלום בכותרת

אם אתה מדברים על הסניק פיק?

austin1

New member
עד עכשיו חשבתי שהילד הקטן שראינו בגונגל הוא

גיקוב אבל עכשיו אני חושב אחרת אני חושב שהילד הבלונדיני הוא MIB עכשיו בואו נראה מי יודע למה אני חושב ככה ( רמז השיחה בן MIB לסוייר )

די לתיאוריות ההזויות האלו חחחח

יש גבול אפילו באבודים. ואם הילד הבלונדיני זה MIB בסוף, אני קונה דינמיט ומפוצץ את עצמי (בתקווה שג'ייקוב לא נגע בי כשהייתי ילד).

austin1

New member
חחח זה בהחלט הזוי אבל למה הוא התכוון שהוא אמר

לסוייר שגיקוב גנב את הגוף שלי ?

טיי 1

New member
../images/Emo51.gif יפה וכיפי ! אם כי הוא קצת מורח את התשו

התשובות :) אבל אפשר לדלות קצת מידע שלא מתפלסף יותר מדי.

chpoza

New member
נו באמת!!!!כמה נוח!!!!

קצת מבאס לשמוע מראש כיסוח תחת של היוצרים-"שהסדרה תיגמר ויישארו המון דברים לא פתורים וסימני שאלה בלי תשובה ברורה".... אני ממש מקווה שאנחנו לא הולכים להתאכזב בגדול. היה לי ברור שזה בילתי אפשרי לענות לנו על הכל אבל האופן שבו מראש הוא אומר שיישארו המון שאלות ללא מענה קצת מדאיג.... לא בא לי להתאכזב

טיי 1

New member
דווקא אני הרגשתי מהדברים שהוא אמר

שהם לא ייעזו לעשות סוף פתוח.. .או "החשכת מסך" כמו בסופרנוס.. ולפי מה שאמר "הם יתאימו את הסוף - לסידרה ולמה שהצופים רוצים"... כלומר - מהבחינה הזאת אני יחסית רגוע. אני בכלל מאלה הסקפטים פה שלא מצפים להרבה - ולכן מה שהוא אמר בראיון - מבורך מבחינתי - כל תשובה גרנדיוזית שנקבל תהיה מבורכת - גם אם פה ושם יהיו דברים קצת פתוחים. קשה לי להאמין ששאלות הרות גורל ישארו פתוחות (למשל - מה מקשר בין המציאות ה"חלופית" (שברור שהיא לא חלופית) , למה שקורה על האי.. ועל מה בעצם היה כל הסיפור ? )

22ק ו ס ם

New member
למה אתה מצפה בדיוק?

זה מובן מאליו שלא יהיו תשובות להכל כמו שקורה בכל סדרה. הרי תמיד בסיום סדרה אפשר לשאול מה יקרה הלאה לגיבורים אחרי שהסדרה נגמרת. הם יענו על השאלות הגדולות וישאירו הרבה קטנות פתוחות.

טיי 1

New member
../images/Emo207.gif באמת לא קשור אבל נזכרתי במשהו מהפרק

כשכתבתם פה על ג'ק... פרק 6x14
- כשג'ק אמר ללוק במציאות ה"חלופית" כשהוא שכב בבית החולים (למרות שלא חלופית) שהוא "מועמד"... לרגע הצטמררתי .. ופתאום רצו מיליוני תאוריות בראש שלי .. מה ? איך ג'ר במציאות החלופית הזאת יודע על מועמדים ? אולי בעצם כל הזמנים הפוכים והמציאות הזאת התרחשה קודם ?ובשבריר השנייה הזו רצו לי כל מיני תאוריות... עד שהתברר שהוא "מועמד" לניתוח חדשני. בכל מקרה - מהלך מבריק
מצד הכותבים. חבל שאין יותר כאלה. זה היה מבריק. ומצד שני.. כל הסיפור של המועמד לניתוח.. ואבא של לוק.. היה מיותר ולא תורם כלום . אלא אם כן יהיה לזה PAYOFF מבריק בפרק האחרון.

דהאמא

New member
לכל המתרעמים מדבריו של לינדלוף

הסדרה תסתיים כאשר מרבית השאלות הגדולות שלה ייענו. אבל... כיאה לסדרה ספציפית זו, כל תשובה מולידה שאלות חדשות ומותירה אותנו בתחושה שהפכה את כולנו למכורים לסדרה - תחושת ה- WTF. כלומר הסדרה תיפרד מאיתנו כשבמוחנו מספר שאלות חדשות. לינדלוף צודק - הסדרה אבודים צריכה להסתיים באופן שמתאים לה: עם תשובות למרבים השאלות ובכל זאת סוף פתוח במידת מה המאפשר יצירת תיאוריות חדשות (כראיה לכך שהסוף לא יהיה חד-משמעי שימו לב כי צולמו 3 סופים אלטרנטיביים לסדרה שיוצגו אצל ג'ימי קימל לאחר הפינאלה).

JohnLocke

New member
הסופים האלטרנטיביים

לא צריך לחשוב כאילו הסופים צולמו, ואז מתישהו החליטו מה הסוף האמיתי של הסדרה. הם רק צולמו כדי להטעות אנשים בתוך ההפקה, כדי שלא ידליפו את הסוף. כמו שהיה בעונה 4, כשסוייר ודזמונד צולמו בתוך ארון הקבורה שבו לוק היה. אז גם אם הסוף לא יהיה חד-משמעי, אין קשר לסופים האלטרנטיביים. זה לא כמו ב"I Am Legend", שהסוף האלטרנטיבי היה הסוף שהבמאי רצה, ובסוף שינו אותו.

למעלה