דיינה מפריך כמה מהשמועות

doom23

New member
דיינה מפריך כמה מהשמועות

http://mmajunkie.com/news/4540/dana-white-debunks-big-news-rumors-on-cnbc.mma בינתיים הוא הכחיש הכל חוץ מאנדרסון סילבה אמר שלא הם יחברו עם מקמהון לא חתמו עם מיוותר לא חתמו עם רשת גדולה FOX ABC וכו לא יהפכו לפובליק (חינם) עוד יומיים למסיבת עיתונאים מה נראה לכם ?

favor

New member
90% שזה אנדרסון-צ'אק

מה כבר יכול להיות? מצ'אפ טוב ומעניין אבל זה יעשה בלאגן אם סילבה יפסיד (אלוף שמפסיד?), ואם ינצח אז ירצו לתת לו עוד קרבות מול הלייט הביווייט אז כנראה שיפשיטו את התואר ממנו שזה משהו אני בכלל לא רוצה שיקרה.

גיא ע

New member
אני חושב שלא...

לא שאני לא רוצה לראות קרב כזה, אבל מה יצא לסילבה מסיפור כזה? אם זה היה מול ג'קסון על תואר, אז מילא

כסף?

אין סיכוי שסילבה יקבל טיטל שוט בלייט הוויוויט, זה קרב ראשון שם. לעומת זאת, אם הוא מנצח את צ'אק, מגיע לו לפגוש את המפסיד בין פורסט - ראמפייג'. יש כמה אנשים שמגיע להם טייטל שוט לפניו, וואנדי חיסל בעבר את האלוף פעמיים, חיסל את ג'ארדין, ויש לו את כל ההיסטוריה בפרייד.

doom23

New member
מה יצא לו ? פעם ראשונה בUFC

אלוף בשני משקלים זה יהיה דבר היסטורי בUFC סטייל דן אנדרסון בפרייד חוץ מזה סילבה קיבל טייטל מול פרנקלין אחרי שפירק את ליבן יש מצב שהוא יקבל טייטל אם יפרק את צ'אק (אם ... זה לא ליבן) גם הוא בחור שאתה לא יכול להגיד שלא מגיע לו כי הוא פירק דוויזה שלמה אל שכח שראמפייג' לא הצליח לעצור את דן .. 5 סיבובים וסילבה ריסק אותו לעומת שאר המתמודדים בלייט הבי וויט אין היום אחד חוץ ממאצ'דיה (שהוא סתם משעמם כנראה בגלל זההטייטל מתעכב) בלי הפסדים קשים שיכולים להגיד שהוא הN1C ללא עוררין ודרך אגב לא נראה לי זה החדשות של דיינה כי הוא אמר חדשות שישנו את עולם הMMA ... לא נראה לי עלייה של 10 קילו זה מה שהוא מתכוון :)

eyalal

New member
שמועה חדשה

לגליזציה של MMA במדינת ניו יורק והתחלת קרבות שם

talhorm

New member
וואי דווקא נחמד

זה באמת משהו שחיכו לו הרבה זמן ונשמע גם הגיוני... יגדיל את המודעות והפופלאריות של הMMA בהרבה אבל לא נשמע כמו ידיעה שתסעיר את עולם הMMA... זה משהו שלדעתי היו מכריזים עליו ככה בלי הכנה כזאת

favor

New member
ושימו לב לזה

אתר ראשון (ודיי אמין) מפרסם שמועה שסילבה יפגוש את אוקאמי באוקטובר באירוע שייערך באנגליה, אפילו פירסם את העיר, ברמינגהאם. מה שאומר שזה יותר משמועה: http://www.bloodyelbow.com/2008/6/11/550080/rumor-silva-okami-in-octob אם זה אכן נכון, אז ההכרזה לא תהיה "סילבה נגד צ'אק", אז ככה הרווחנו הכרזה גדולה אחרת וגם אוקאמי יילחם בסילבה כמו שצריך היה לקרות.

talhorm

New member
יודע מה, אני מקווה שזה יקרה

אני כ"כ רוצה להיות מופתע מההכרזה הגדולה הזאת... סילבה נגד צ'אק כבר לא יפתיע אם כל האינסוף שמועות האלה

למעלה