דייסות

מאטלנטה

New member
דייסות

שלום, רופא הילדים שלי המליץ להוסיף לזיו הקטנה (בת 4 חודשים) דייסת אורז. וכל אמא שהתיעצתי הרימה גבה מלאה בחרדה "תיהיה לה עצירות (סליחה!) נוראית, למה לא קונפלור?" אז ככה: 1. אשמח לשמוע "חויות" מדייסת אורז 2.יש בארה"ב corn starch האם זה זהה לחלוטין לדייסת תירס? 3. איך מתחילם עם דייסות? כמה פעמים ובאלו מינונים? תודה לכל העונים

sagilgul

New member
דייסות

כאן באנגליה זה מאד מקובל להשתמש בדייסת אורז בכדי להסמיך את תחליף החלב. אני מביאה מהארץ או קונה כאן את הדייסות מהארץ, כי יש יותר מגוון כמו כל מיני סוגי דגנים (של רמדיה או מטרנה). לא הייתי משתמשת בקורנפלור כי אני לא חושבת שיש לזה איזשהו ערך תזונתי - זה סתם משמין. תנסי פעם אחת ותראי אם זה לא גורם לעצירות. בהתחלה תתחילי עם כפית אחת ואם זה הולך בסדר תשימי עד 5 כפיות. אני ממליצה לפני השינה כי כך זה ממלא אותם והם לא מתעוררים בלילה לאכול. בהצלחה

G a l i 11

New member
כאן בארה"ב יש דיסות לא רעות

של גרבר. וגם אני מסכימה - קורנפלור ללא ערך תזונתי (זה עוד מדור הדודות) ואצלנו לא היתה שום בעיה עם אורז ועצירויות...

התחלתי לתת לרוי דייסת אורז

של רמדיה....הבאתי מהארץ והוא ממש אוהב אותה. אני עוד מעט אתחיל גם עם דייסת דגנים אבל לדעתי זה מוקדם בשבילך. אני נותנת לרוי רק עם הבקבוק לפני השינה דייסה. המינון של הרמדיה הוא לכל 200 מ"ל פורמולה/מים מוסיפים 2-4 כפיות דייסה כך שנראה לי שכמויות אלו ממש עצומות לתינוקת בת 4 חודשים בכל אופן אני ממליצה בחום על רמדיה....להביא מהארץ וזה לא נגמר כ"כ מהר

ואני ממליצה בחום........

על דייסה בשם " מילופה ", כאן אפשר למצוא אותה כמעט בכל החנויות ( אלברטה, קנדה ) אז אני בטוחה שבארה"ב לא תהיה לך בעיה למצוא, שתי הבנות שלי מאד אהבו ( הקטנה עדיין אוכלת מדי פעם ), יש ארבעה שלבים, מאד מאד מומלץ

ronnieyuval

New member
RICE CEREAL

הרבה יותר מזין ובריא מדייסת קורנפלור. לנו לא עשה שום עצירות. קורנפלור מנפח את הילדה ומלא בקלוריות ריקות. CORN STARCH הוא הקורנפלור עצמו, לא הדייסה, אל תתני לה את זה ככה כי זה מזעזע וחסר טעם. זה מיועד לבישול ואפייה (כמו שלא תתני לה לאכול קמח...) תשאלי את הרופא לגבי דייסת OATMEAL שדווקא עושה יציאות טובות... וגם אותה מותר מגיל 4 חודשים. איך מתחילים? אנחנו נתנו כארוחת 10, מערבבים עם חלב אם או תמ"ל (עם מים יוצא קצת תפל) ונותנים בכפית. כמויות? כמה שהילדה רוצה. לא להכריח ולא למנוע. יובל במיוחד אהבה שערבבנו לה בפנים בננה וקצת סילאן (סירופ תמרים).

למעלה