דייסת שיבולת שועל
שבוע טוב לכולם, לאחרונה התחלתי להכין דייסת שיבולת שועל לארוחת בוקר, כי שמעתי על כך המלצות. השאלות שלי הן: 1. מהי הכמות שעלי לאכול? כרגע אני מכינה חצי כוס. האם זה יותר מדי / פחות מדי? 2. האם אפשר להכין את הדייסה בכמות גדולה ולשמור במקרר לימים הבאים? או להמשיך לבשל מדי בוקר? חוצמיזה אני אשמח לשמוע כל המלצה או תובנה שיש לכם על הנושא
מראש! יומטוב ושקט שיהיה לנו!
שבוע טוב לכולם, לאחרונה התחלתי להכין דייסת שיבולת שועל לארוחת בוקר, כי שמעתי על כך המלצות. השאלות שלי הן: 1. מהי הכמות שעלי לאכול? כרגע אני מכינה חצי כוס. האם זה יותר מדי / פחות מדי? 2. האם אפשר להכין את הדייסה בכמות גדולה ולשמור במקרר לימים הבאים? או להמשיך לבשל מדי בוקר? חוצמיזה אני אשמח לשמוע כל המלצה או תובנה שיש לכם על הנושא

