דייסת שיבולת שועל

המממ

New member
דייסת שיבולת שועל

שבוע טוב לכולם, לאחרונה התחלתי להכין דייסת שיבולת שועל לארוחת בוקר, כי שמעתי על כך המלצות. השאלות שלי הן: 1. מהי הכמות שעלי לאכול? כרגע אני מכינה חצי כוס. האם זה יותר מדי / פחות מדי? 2. האם אפשר להכין את הדייסה בכמות גדולה ולשמור במקרר לימים הבאים? או להמשיך לבשל מדי בוקר? חוצמיזה אני אשמח לשמוע כל המלצה או תובנה שיש לכם על הנושא
מראש! יומטוב ושקט שיהיה לנו!
 
שיבולת שועל

מזון בריא ומומלץ לכלל האדם. 1. הכמות שמומלצת צריכה להתאים לך אישית, זאת אומרת הכמות שמשביעה אותך, אין כמות מנצחת. הכל הולך לפי תחושת הרעב והשובע שלך. האם אחרי חצי כוס את מרגישה מסופקת? 2. ניתן להכין כמות גדולה של דייסה ולשמור במקרר אבל קחי בחשבון שהפעם הבאה שתרצי לחמם תיצטרכי להוסיף עוד קצת מים כי שיבולת השועל סופחת אליה את המים וזה דיי נראה כמו גוש. אני בעד להכין טרי, זה במילא השקעה של כמה דקות. ניתן להוסיף כדי שיהיה מעניין פירות טריים, דבש או מולסה (עשירה בברזל) רסק תפוחים וכד'.. בתאבון שירי
 

המממ

New member
תודה על תשובתך

לגבי שאלה 1, נראה לי שזה מספיק, אבל באופן עקרוני אני פשוט יכולה לאכול בלי סוף
לפני כן הייתי אוכלת "ברנפלקס" ופשוט מילאתי קערה. אינני יודעת מה המקבילה השועלית של זה. לגבי התוספות המעניינות, האם כדאי בבוקר לאכול דברים עם הרבה סוכר? גם נראה לי הרבה קלוריות, לא רוצה להשמין...
בניהול הפורום.
 
שיבולת שועל

לעיתים הקלוריות זה לא המדד העיקרי בתזונה אלא הערך המוסף של הבריאות. אם תוספי חצי תפוח מגורד לדייסה קצת קינמון ומעט מאוד דבש לא תוסיפי הרבה מאוד קלוריות אבל הטעם ישתדרג פלאים
שיהיה בוקר טוב ובתאבון
 
למעלה