בגל 45 התחלתי לאכול דייסה!
רק לאחר הניתוח למדתי לאכול דייסת שיבול שועל ומודה,טעים לי.
שאלות-
באיזו שיבולת שועל אתםממליצים להשתמש?
במה להמתיק?
כל יום זה בסדר?אולי לעבור ליום כן יום לא?
משתתפת אלייך.. גם אני לפני הניתוח לא נגעתי בזה בכלל ועכשיו זה נורא טעים לי.
אני ממתיקה את זה בסוכרלוז במקום בסוכר ומוסיפה חתיכות קטנות של תפוח ומעט קינמון. אני משתמשת בשיבולת שועל רגילה של תלמה..
כמובן חצי כוס חלב וחצי מים.
לפי דעתי זאת פשוט ארוחה שלמה אז עדיף לא כל יום לאכול את זה
3.5 כפות קוואקר, חצי כוס חלב, חצי כוס מים 2 כפיות סוכר או ממתיק, לערבב בסיר חלבי או פינג'אן, לערבב עד שרותח, כשרותח, לסגור ולשים קינמון טעים ונעים...שבוע טוב!
מרתיחה מים, מוסיפה את הקוואקר, ואז עם איזו המתקה שרוצה.
המלצה (אבל זה קצת כבד) - כפית טחינה גולמית וכפית סילאן. וצא בטעם חלווה טעים טעים.
ופעם אכלתי גם דייסה שהכינו לי על בסיס מים ובתוספת רסק תפוחים (אמיתי) - גם זה היה טעים מאד.