דייסת שיבולת שועל...

יעל י

New member
דייסת שיבולת שועל...

בגל 45 התחלתי לאכול דייסה!
רק לאחר הניתוח למדתי לאכול דייסת שיבול שועל ומודה,טעים לי.
שאלות-
באיזו שיבולת שועל אתםממליצים להשתמש?
במה להמתיק?
כל יום זה בסדר?אולי לעבור ליום כן יום לא?
 

רחלי 1235

New member
היי

משתתפת אלייך.. גם אני לפני הניתוח לא נגעתי בזה בכלל ועכשיו זה נורא טעים לי.
אני ממתיקה את זה בסוכרלוז במקום בסוכר ומוסיפה חתיכות קטנות של תפוח ומעט קינמון. אני משתמשת בשיבולת שועל רגילה של תלמה..
כמובן חצי כוס חלב וחצי מים.
לפי דעתי זאת פשוט ארוחה שלמה אז עדיף לא כל יום לאכול את זה :)
 

רקפת68

New member
דייסת Waite oats עם תמונת הקפטן המחייך בכובע

דיסה טעימה רכה ומתבשלת במהירות דקה לאחר הרתיחה

בהצלחה
 

ליבי3617

New member
אני אשמח למתכון


 

SHARONAG2

New member
דייסת קוואקר

3.5 כפות קוואקר, חצי כוס חלב, חצי כוס מים 2 כפיות סוכר או ממתיק, לערבב בסיר חלבי או פינג'אן, לערבב עד שרותח, כשרותח, לסגור ולשים קינמון טעים ונעים...שבוע טוב!
 

יעל י

New member
אני בעבודה מערבבת רק עם מים...

ושמה רק חצי כוס או כוס ח"פ רגילה.
יותר מזה לא עובר.
 

אבשלום68

New member
היום אני לא אוכל דייסות

ואני לא מבין מדוע צריך את זה !
אבל פעם
הייתי עושה את אותן כמויות אבל רק עם חלב
ומוסיף חמאה ומלח!!!!!!!!!!
לא אוהב מתוק
 

kolhazmanim

New member
אני עושה את הדיסה הזאת בדרך כלל על בסיס מים

מרתיחה מים, מוסיפה את הקוואקר, ואז עם איזו המתקה שרוצה.
המלצה (אבל זה קצת כבד) - כפית טחינה גולמית וכפית סילאן. וצא בטעם חלווה טעים טעים.
ופעם אכלתי גם דייסה שהכינו לי על בסיס מים ובתוספת רסק תפוחים (אמיתי) - גם זה היה טעים מאד.
 

יעל י

New member
הרכישה האחרונה שלי בתחום כלי האוכל...

לאחרי הניתוח.
קניתי בפוקס הום. הן שומרות חום וקור וכרגע אני שמה בהן את הקוואר,סילאן וקינמון ובעבודה מוסיפה מים חמים.
 

ליבי3617

New member
רעיון נפלא לארוחת בוקר חמה של חורף

בלי נדר מחר אני אקנה דייסה ואנסה בבית.
אם זה טעים, אני עושה כזה לעבודה גם.
 
למעלה