דיירי הבית על שולחן הניתוחים

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך

LAE

New member
דיירי הבית על שולחן הניתוחים

יוסי - משחק על אוטומט. הוא בטוח בתמיכת הקהל ולא נראה שהוא מנסה לתפוס תשומת לב. לדעתי העייפות תקפה גם אותו. עינב - אמיתית. אני מאמינה לה שהיא לא באמת שונאת את ש"צ ושאר הדיירים הותיקים. טבעי שכל אחד מתחבר למישהו אחר, אבל זה לא אומר שהיא שונאת אותם. היא יכולה לכעוס עד מחר אבל גם היא מבינה ש 60 יום לא הולכים ברגל. צבר - אינה=אסטרטגיה. אני לא זוכרת את המילים המדויקות שלו, אבל הדיבורים איתה נועדו כדי שתספר דברים מבחוץ. הוא מבין שאין לה רסן על הפה והוא רוצה לנצל את זה. הוא באמת מחובר לשפרה ואין סיכוי שיעשה משהו במטרה לפגוע בה. בשיחה ביניהם אתמול הוא אמר שיש אחים שנכנסו לבית, אבא ובת והיא נתקעה איתו (זה משפט שנועד להדגיש מחויבות). שפרה - הזמן עושה את שלו ופוגע בה. היא מותשת, חלשה, עייפה, כניסת הדיירים החדשים ובעיקר אינה - טלטלה אותה. היא לא מפחדת שאינה תתפוס לצבר את הלב. ברור שזה לא יקרה. היא מפחדת מהרוע שאינה מוציאה מהפה שלה. רנין ולאון - מוזר מבחינתי לחשוב על זה, אבל דווקא האנשים שנשענו עד עכשיו על אחרים, הם שיתנו להם כוח. אני רואה את רנין ולאון כגורם שמחזק את שפרה וצבר. הם יעודדו אותם ויתמכו בהם. ונסה - לזכותה ייאמר שלא הוליכה אף אחד שולל. מעולם לא התחייבה לאיתי. לרעתה ייאמר שמהר מדי זנה את מי שהיה לצידה 60 יום לטובת בחור אחר. איתי - לא ברור לי למה הוא עדיין שם. כמה תובנות לסיכום: זוגות - המזמוזים בין איתי לוונסה לא הפכו את הקשר ביניהם לחזק יותר מזה של שפרה וצבר. ש"צ, בלי מגע פיזי ממשי, מחויבים אחד לשניה באופן מוחלט. אהבתי לראות איך הגלגל מתהפך ועכשיו רנין ולאון אמורים לחזק את שפרה וצבר. מבחינתי וונסה ואיתי סיימו את המשחק שלהם. מגיע לאחד מהם לעזוב השבוע. השאר שצריכים לעזוב - החדשים ואיתי / וונסה (מי שלא יעזוב השבוע). אח"כ יישארו יוסי, עינב, שפרה, צבר, לאון ורנין. זהו שילוב חזק ביותר. למרות הריבים יש הערכה ביניהם. מדובר בשני זוגות חזקים: יוסי עינב (כאב ובת) ושפרה וצבר (בקשר אישי) ובצמד רנין - לאון שמחובר לארבעתם. לפי השמועות הגמר יהיה 5 אנשים. אם זה המצב - שרנין / לאון יעזבו אחרונים (לא משנה לי מי) ויהיה גמר של הטובים ביותר - יוסי, עינב, שפרה, צבר, לאון / רנין. מה דעתכם?

Xtramen

New member
דעתי

שפרה תלך השבוע אחריה רנין לאון כפי הנראה איתי עוד יחכה מעט מאד אנשים מפחדים ממנו שם

למעלה