דיירי הבית....

סיוון62

New member
דיירי הבית....

שי: תככן , רברבן , מאצ'ואיסט שאינו רואה את עצמו. אשר: כופה את עצמו על כל דיירי הבית מבלי לשים לב ואינו מבין שהוא חכם גדול!!! עינב: בהמה , שהגיע הזמן שתפנה את הדרך שכשחילקו את השכל היא לא הייתה בתור ושתצבוט את עצמה החוצה.....!! קרן: לא מצאה את מקומה נודדת מצד לצד מאז שערן עזב! לאון: מדהים מחייה את הבית!!!!!!!!! : ) : ) צבר: שתיקה יפה לחכמים!! שיפרה: האנושית מכולם!! רנין: תפסה לעצמה מקום טוב... הגיע הזמן שתפסיק לחפש תשומת לב ץ זה כבר לא מתאים..... : ) איתי: מנסה לפלס את דרכו בין כולם..... ונסה: הליצנית מכולם : ) יוסי: התפוח לא נופל רחוק מהעץ!! כמו הבת האב....
יום טוב לכולם

MissPop

New member
שפרה לא יכולה להיות אנושית מכולם אם

היא לא מכבדת דעות של אחרים ומזלזלת בהם... ומה שהיא עושה זה זלזול. לפחות צבר ומי שלא מאמין מכבד את אשר אבל היא מזלזלת באשר בכל דרך אפשרי וזה לא אנושי. לגבי קרן - קרן מוצאת את עצמה טוב טוב... אם תשימו לב היא עוברת בין אחד לשני לא כי היא לא מצאה את עצמה אלא כי היא רוצה לשמוע מה אחרים אומרים כדי שלא ירכלו עליה ולנסות לראות מה כל אחד חושב על האחר, אסטרטגיה. היא לא שמה על ערן, זה הכל היה למצלמות. ולדעתי ונסה אחרי הקטע עם איתי שלשום הפחיתה לעצמה את מספר הנקודות.... התנהגות וולגרית.

Jason2

New member
קודם כל מה

מגדירים כהתנהגות אנושית. רק אח"כ אפשר לדעת מי יותר אנושי.

פיקו בו

New member
היא לא רוצה לזלזל בו

אבל יחס גורר יחס ברגע שהוא שמע חוזרת בשאלה הוא שם אותה כמטרה וחיפש אותה בקטנות. והיא הרגישה שלא פייר שכולם צרכים לעשות מה שהוא רוצה והיא עומדת עלזה. שיסתכל רק על עצמו. לגבי האוכל הוא היה יכול להגיד לה תקשיב בבקשה תכבדי את אמא שלי שעבדה קשה ולא יעשה אותה מאושרת שמחממים את האוכל שלה בשבת במיקרו מה היא צריכה לדעת שזה עקרוני נשבעת לכם שבתור מישהי שגדלה בעולם הדתי לא הייתי חושבת שזה מפריע..

eli7r

New member
לדעתי השאלה היא מה זה נקרא לכבד

זו לא תגובה דווקא לך אבל לדעתי זה אחד המקומות לכתוב על זה. דבר ראשון:אשר הכניס את עצמו ברגע שהוא נכנס לבית אני אישית לא הייתי עושה יש כאן כ"כ הרבה שאלות ובעיות הלכתיות שזה רחוק מלהיות פשוט אבל הוא זה הוא ואני זה אני. דבר שני:יש ביטוי שאומר בשביל כבוד צריך לעבוד (ולא למרות שזה בחרוז זה לא משפט של יוסי) וכבוד צריך להיות דבר הדדי. דבר שלישי: לכבד זה בעיניי לא לעשות לא דווקא ז"א כמו שהיה פה כבר שרשור לגבי אכילה ביום כיפור אז לא לאכול מות הפנים ולא לשתות לו מול הפנים אני בטוחה שהדיירים אמורים לדעת מתי אשר יהיה בבית ומתי בבית כנסת, לגבי שבת זו לדעתי בעיה שלו שהוא נכנס לבית ואף אחד לא חייב לו להיות בקידוש השאלה היא רק איך עושים את זה או במילים אחרות לעשות את זה בכבוד, עוד דוגמא שראיתי היום בפורום היא שצבר הכין בצק היום (אני לא נכנסת לעניין אם זה מותר או אסור למרות שאני יודעת את התשובה) אבל לדעתי אם זה כ"כ מפריע לאשר אז שלא יאכל מזה אפשר להגיע חפשרה שיתנו לו ישמרו לו מהעוגה שצבר הכין ביום חמישי. בכלל ככלל תמיד אפשר למצוא פשרות השאלה היא אם רוצים

Jason2

New member
אני חושב שההצבעה השבוע יכולה

להיות גורלית. אם צבר, עינב ושפרה יהיו מועמדים והקהל ידיח (חלילה) את שפרה אז זה ישדר להם שהקהל רוצה שהם ישמרו על הדת ואז אשר יכול להיות מלך ולגרום להם לשמור עוד יותר. אם הקהל ידיח את עינב אז הם יכולים להגיד "רגע, נראה שהקהל לא אוהב את כל הקטע הדתי" ואז הם פחות ישמרו ואשר יעבור למרכז תשומת הלב.

metrosexual

New member
אשר להדחה כמה שדחוף!

אופציה הכי טובה שיפרוש ושידיחו את עינב ככה לא נסבול אותם ביום כיפור:)

למעלה