דיי אני לא רוצה לא ולא ולא

roniiit

New member
דיי אני לא רוצה לא ולא ולא

קניתי מלאאאאא גומי...מה אני אעשה איתו עכשיו?! אם מי אני אוכל איתי. אני לא אוהבת לאכול לבד :( אבל אנשים, חשוב להיות אופטימים..

ליאור2311

New member
רונית

א'- יש לך שבט שלם שישמח נורא לאכול איתך גומי[נחשי מי במיוחד?] ב'- עד כמה שאפשר להיות אופטימים, לדעתי קורסים בעכו כבר לא יהיה

roniiit

New member
אז מה?!

אני רוצה להכיר אנשים חדשישישיישישישישישישישישישיישישישישישם למה אני מתנהגת כמו ילדה קטנה...אוףף זה מעצבן אותי. ירדן, זה הכול בגללך!!! עזבי, אני אתן את הגומי לאביתר וזהו.

ליאור2311

New member
נו נכיר כבר אותם שנה הבאה...

וירדן באמת הכל בגללך!!![לא יודעת למה..] אני מאוד בטוחה שיהיו הרבה אנשים שיעצרו אותך מלתת את הגומי לאביתר אבל תחביאי את זה טוב...

roniiit

New member
עזבי, אני לא חזקה מספיק

כמו מישהי שקוראים לה ליאור לוטם שהיא עולה לח' שברה משווווטטט!!!!! ואז תיקנה אותו חע חע חע אויי זה היה תקופה מצחיקה

ליאור2311

New member
כמה זמן כבר עבר מאז

שאת קוראת לזה תקופה? ואכן אני חזקה[יותר ממך חעחעחע] איכסה אל תזכירי לי את התיקון...הרבה אפוקסי מגעיל חוזר אליי וניסויים מגניבים עם קפלן..

roniiit

New member
חחחחחחחחח

אוויי כןן..אבל גם פיסטוק אהה נועםם (לדרמן) עשה לך את כול העבודה..

ליאור2311

New member
לא נכוןןןן!!!!

רק את הסוף של ההברגה כי לא ידעתי לתפעל טוב את המקדח.. וגם את כל הפיבר עשיתי לבד[בעצם עם ירדן..] אבל העיקר שבאמת עבדתי ואני יודעת איך לתקן משוט עכשיו!!! אז איכסה לך! את היית רק המנקה!

roniiit

New member
אהה חמודה תרגיעי (מהר) (המבין יבין)

את וקפלן שניכם ניצלתם ילדה בת 12 או 13..בת כמה הייתי אז..? חח..לא סתם ילדה בת 13!! תתבישו לכם

ליאור2311

New member
תסלחי לי

אבל את עמדת ועשית כלום! מה רצית שקפלן יאמר לך?! אני רק צחקתי עליך זה הכל..

roniiit

New member
אהה ילדהה

א', אני עזרתי. אני עודדתי אותך לאורך כול הדרך. ב', אני אומנם רוסיה אבל לא מנקה! אני ילדה חמודה ומתוקה, לא עשיתי שום דבר רע... רק הצעקתי ליניב וצעקתי בכול רחבי השבט "איפה גל..?!?!?!" זהו.

ליאור2311

New member
עאלק עודדת..

אבל לא משנה.. ואת זו שהבאת את הסטיגמה של רוסים ולא אני אז אל תפילי עלי... והכל היה אחרי שמצאת את גל

roniiit

New member
אהה אני מאוד מצטערת..

היה מאוווווודד קשה למצוא את גל! בסוף היא באה רק ליניב!! עליי היא לא באה...הרגשתי בדד...אבל לא משנה גל (אטרקצי בלבד)- אני עדיין אוהבת אותך! אבל הצעקתי ליניב לפני.

ליאור2311

New member
מה קשה היא הייתה בחדר סמפס בסוף לא?

וגל גמני אוהבת אותך!!!! אבל אני מדברת על אחרי לא לפני.. אחרי זה את היית המנקה...ואי אפשר להתכתב ככה... מקסימום הודשעות מעניינות אבל לא השיעמום הזה..

roniiit

New member
כןן...

יאיי גלל.!! חזרה עכשיו!! איזה כייףף!! אני ממש מקווה שיהיה לה המווווווווןןןןןןן כוח למחר (כי אני צריכה את זה). חע חע חע יאללה בואי נעשה 5 דפים

roniiit

New member
אממ..

שאני מאוד מאוד אוהבת קולה וגומי!. אני הולכת מחר לקנות רק לי גומי וביחד עם זה קולה. אויי שילוב מרענן...

ליאור2311

New member
לא אמרת שקנית מלא גומי כבר?

ואם את קונה קולה תזכירי לי לבוא לבקר שם אצלך בנווה עמל...

roniiit

New member
לא..לא נדמה לי

קניתי גומי, אבל אני רוצה שיהיה לקורס (אם יהיה בכלל) ולא נדמה לי שאני אזכיר לך שיש לי קולה בבית. שש חביות משהו כזה..חחח סתם אין לי בכלל קונה אני מחר קונה וואיי בא לי נחשש!!!

ליאור2311

New member
תאכלי עכישו את מה שיש לך

וכשיגיע קורס אם יגיע תקני עוד.. ותקשיבי את יודעת שאין לי בבית קולה תשמרי לי קצת... תשמרי גם קצת מהגומי.. שמנות שתינו..

למעלה