לא. זה אתר של איזה 100 גולשים רשומים. אין סיבה לעשות פה פעולה שכזאת.דיי בטוח שכמה מהגולשים בפורומים הם כאלו
צה"ל חשף פרופילים פיקטיביים של חיזבאללה: "שיטה של האויב לאיסוף מודיעין"
צה"ל סיכל תשתית של עשרות פרופילים פיקטיביים ברשת של מחבלי חיזבאללה, שמשתמשים ברשתות החברתיות כאמצעי לאיסוף מודיעין - במטרה לנסות להוציא מחיילים מידע רגיש אודות מיקומם בבסיסים במרחב הארץ ומיקומי כוחות. כך מסר דובר צה"ל, שהוסיף כי "המחבלים מתחזים לדמויות פיקטיביות ברשת, שמזדהות בחלק מהפעמים כחיילי צה"ל. הדמויות מנהלות קשרים אישיים עם חיילים באמצעות התכתבויות, הקלטות ושיחות וידאו. מעקב אחר חיילים ברשתות החברתיות הוא אחת משיטות האויב להעשרת המודיעין", נמסר.
ספק בעיני. לא בגלל שחסרים כאן גולשות וגולשים שתומכים באויבי ישראל. לצערנו, זה לא המצב. אבל פשוט לא נראה לי, עם כל הכבוד לאכסניה, שהפורומים כאן מעניינים מספיק בשביל להשקיע בזה. זה לא רוטר.נט שמסתובבים בו גם ידענים וסקופיסטים של ממש, מעבר למתדיינים הכלליים שמגיבים בלבד או פותחים דיונים כאלה או אחרים.דיי בטוח שכמה מהגולשים בפורומים הם כאלו
lemner40ספק בעיני. לא בגלל שחסרים כאן גולשות וגולשים שתומכים באויבי ישראל. לצערנו, זה לא המצב.
בדיוק מה שאמרתי לואבל פשוט לא נראה לי, עם כל הכבוד לאכסניה, שהפורומים כאן מעניינים מספיק בשביל להשקיע בזה.
לא נראה לי שגם ברוטר עושים דברים כאלה. בשביל פעולות כאלו משתמשים בפלטפורמות גדולות יותר כמו רשתות חברתיות. אחרת חראם על הזמן של הסוכן והכסף שמשקיעים בו.זה לא רוטר.נט שמסתובבים בו גם ידענים וסקופיסטים של ממש, מעבר למתדיינים הכלליים שמגיבים בלבד או פותחים דיונים כאלה או אחרים.
אין הוכחה לכך. ועדיין, צריך לסנן כל גולש חשוד או לדווח עליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.