דיי ג'יי מומי לוי

LyricMan

New member
דיי ג'יי מומי לוי

יצא לכם פעם לצאת למועדון בשישי ולהתבאס מהמחירים של המועדון על השתייה? יצא לי כבר פעמיים. הפעם האחרונה הייתה בMOVE, נמל תל אביב. רחבה אחת קטנה, שתייה בסכומים לא לכל כיס (בקבוק קטן של מים 12 ש"ח) ומה אם תבואו למועדון ויש בו 4 רחבות עם מוזיקה שונה: רוק, היפ הופ, אלטרנטיבית ומטאל, שתייה חינם כל שישי (אלכוהול וקלה), פינת ישיבה עם נרגילות חינם (כולל חדרונים פרטיים למי שרוצה להתפנק קצת עם בת זוגו) , כניסה 75 (יש הנחות לכל מי שמזמין מראש דרכי (65) ועוד כל מיני הפתעות שאני מארגן למי שבא איתי), האם זה נשמע לכם מקום שתהנו בו?! המועדון עצמו קיים מעל 8 שנים, קוראים למועדון: המוסד. הוא נמצא כמה דקות מהבארבי ברח' השך 12, תל אביב. מי שרוצה לבוא, לראות בעצמו את מה שאני מציע, מוזמן להרים צלצול: 0545227285, קוראים לי אלברט. כמו שאמרתי, מועדון המוסד, רח' השך 12. רחבות היפ הופ (מומי לוי), רוק, אלטרנטיבית, מטאל. שתייה חינם כל הלילה!!!!! נרגילות חופשי! כניסה בסך הכל 75 ש"ח! (אחרי הנחה שלי 65 ש"ח) 0545227285, אלברט.. מחכה לכם!

LyricMan

New member
די ג'יי מומי לוי מתקלט במוסד

רחבת היפ הופ.. שמעתי אותו והוא טוב מאוד :) מרגיש את הקהל ומאוד נחמד, אני מכיר אותו קצת מחוץ לסתם לבקש ממנו שיר :)

lovemedo

New member
עם כל הכבוד...

אתה לא יכול לתת חוות דעת על מה שאתה מפרסם. יכול להיות שהוא באמת טוב בתור DJ, אבל אני לא סומך עליך בתור נותן הביקורת היות ואתה המפרסם.

DJ Shaked Nave

New member
חח מומי לוי

הוא מסתובב מלא בקניון רחובות (חורש על הספריית וידאו) אחלה בחור

LyricMan

New member
אתה יודע מה.. תבוא למוסד פעם אחת

ותתוודא לבד שאני לא משקר.. ודרך אגב, זו לא דעה שלי בלבד. יש לי חברים שבאים למועדון הזה הרבה זמן - וממש לפני שבועיים מומי לוי התחיל לעבוד קבוע במוסד. הם אמרו לי שהוא מדהים והוא מרגיש את הקהל. הם לא יחצנים ולא כלום.. חברים שלי שאין להם מטרות רווח בכך בכלל. אין לי בעיה להכניס אותך אפילו בחינם באיזשהו שישי ככה. תבוא עם חברים. תודה בדבר אחד, אם אתם תבואו, תשלמו כסף ולא תהנו - אני אומנם ארוויח כסף באותו ערב, אבל אני לא ארוויח בכך שאתם תמשיכו להגיע שוב ושוב.. לכן אני לא יכול להרשות לעצמי לשקר. המטרה שלי היא לא לעבוד על אנשים, אלא לתת להם לבדוק את המקום שהם כל כך תהו לגביו. צור איתי קשר ואני מבטיח שלא תתחרט באותה מסיבה שתהייה. 0545227285, אלברט.

lovemedo

New member
אחי, אל תיעלב - לא אמרתי שאתה משקר!

רק אמרתי שאדם לא יכול להעיד על מה שהוא מייחצן. ושמע, מומי לוי הוא אחד האנשים הכי מצויינם במוזיקה השחורה בארצנו. הוא מפיק תוכנית רדיו, מפיק שירים ויש לו קול מצויין (למרות שהיכולות הווקאליות שלו לא קשורות). הבנאדם מוכשר מאוד, לא אמרתי שהוא רע...

LyricMan

New member
אתם נותנים לי הרגשה כאילו אני

מחייב אתכם משהו... תשמעו חבר'ה, אלו החיים שלכם.. כמו כל בן אדם בעולם הזה, יש לי להציע משהו שאולי לא יצא לכם להכיר. וגם מה זה משנה לכם מה אני מרוויח מהעניין? הכי חשוב זה מה שאתם תרוויחו מהעניין. יש לכם שתיה חופשית כל הלילה (שתייה קלה, בירות, וודקה, טקילה ועוד כל מיני שאני מקבל בתור יחצן), חדר שאנטי עם ספות ונרגילות, 4 רחבות לריקודים כמו שהזכרתי לפני כן. אין לי שום בעיה שגם תגיע למועדון בלי שאני אייחצן אותכם, אני לא ארוויח על זה גרוש, אבל אני אפנק אותכם במה שאני מקבל בתור יחצן. מה אני ארוויח מהעניין הזה? אתה תבוא, תהנה במועדון ותגיד אם צדקתי או לא. אם צדקתי - אתה תחזור, אם לא תספר לחברים שלך שזה לא מקום משהו. מתאים? :) 0545227285

למעלה