דיי כבר!!!! ינעל העולם שלכם

shayper

New member
דיי כבר!!!! ינעל העולם שלכם

מה קורה איתכם חאלס לדבר על כנסיית השכל ואינפציה המאפנים האלה... רוצים לדבר עליהם לכו לפורום של השירים השנואים... בחיית רבאק נמאס כבר לשמוע על ההומואים האלה... זה פורום מזרחי ולא צפוני אז יאללה חפף...

אני מסכימה עם כל מילה...אבל...

חבל שכנסיית השכל מנסה להפוך שירים מזרחיים לשירי רוק, זה מגעיל!!!! טוב לא ניכנס לזה שוב.... רעות.

ש י

New member
וואלה צודק

כאן זה פורום מזרחי של מזרחיים ולא של צפונים ואשכנזים. בגלל זה הצעתי מזמן שכל אחד יכתוב בפרטים האישיים שלו אם הוא צפוני-אשכנזי או מזרחי כדי שנפריד: מדינה צפונית ומדינה מזרחית, פורום צפוני ופורום מזרחי. את ההומואים נשים בפורום של מדינת הצפונים ואת הערבים איפה נשים? בעצם איפה הפורום של השירים השנואים?

מרטינה

New member
סליחה...?

ומה אם האנשים חסרי הכבוד? איפה אותם נשים? אני לא מבינה למה מנהל הפורום לא מוחק את ההודעה! אנשים פשוט מגזימים פה

shayper

New member
אל תכלול אותי בשטויות שלך

אל תגיד שצריך לכתוב מי אשכנזי ומי מזרחי ומי ככה וככה זה אשכרה מילים של נאצים... פה לא עושים הפרדות כי אשכנזים ששומעים מזרחית (אמנם מעט אבל יש) ותאר לך שאשכנזי ששומע מזרחית כותב בהתחלה שהוא אשכנזי ואז הוא לא יורשה להכנס לפורום המזרחי אז הוא נדפק.. רק בגלל שיש לך רעיון מטומטם.. אז אחי נדמה לי שראיתי ברשימה של הפורומים, פורום שנקרא.. רעיונות מטורפים... אז תכתוב להם אולי מישהו יקשיב לך.. ועוד פעם, אל תגיד לי אתה צודק ותכתוב שטויות... אם אתה אומר שאני צודק(זה נכון שאני תמיד צודק) אל תוציא את דבריי מהקשרם... (אני אשכרה שחקן כדורגל שפולט פה.. דבריי הוצאו מהקשרם...)

green lantern

New member
שלא תחשוב להציע את זה אפילו במטורפי

ם זה לא רעיון מטורף זה רעיון דבילי.... האחרון שהיע הצעה כזו קראו לו קאו 2000 והוא עף במהירות האור מהפורום... הוא אמר שצריך לכת באושוויץ עם היד בתנועת הייל ולצעוק הייל הרצל .... וכן אני משווה אותו עלייך.... חוץ מזה שהם עשו גרסה מאוד נחמדה לשיר אין צורך להגיב לי אני לא נכנס לפורום לאיתים קרובות (פעם בשנה שנתיים) GREEN LANTERN אשכנזי גאה (לא כזה גאה)

בתור מנהלת פורום רעיונות מטורפים

אני יכולה לומר שאני ממש לא מזמינה אותו לכתוב אצלי הודעות כאלו...

אור בת 18

New member
חיחחיחיחי שי כפרההה...

אני מתחילה לאהוב אותךךךךךךך מוווווווואההההההה

ש י

New member
בוקר טוב shayper

לא עושים הפרדות עלאק.. הרי אתה בעצמך כתבת שכאן זה פורום של מזרחיים ולא של צפונים ושלחת את כל ההומואים לאני לא יודע איפה. ברור שמה שכתבתי זה שטויות, אבל זה בדיוק מה שאתה כתבת. תחשוב קצת לפני שאתה סתם זורק דברים.

וגם מזמן כולם אמרו שהגזמת ועדיין

חושבים שאתה מגזים. לא עד כדי כך קיצוניים צריכים להיות.

ש י

New member
אז כמה כן?

אז מותר להיות קיצוניים? מותר להיות גזעניים? הרי אתה בעצמך דואג לספר שאשכנזי ומזרחי זה לא אותו הדבר ושולח את התימנים לתוכנית של ציון גולן. מישהו היה חושב לכתוב הודעה לכל הרומנים על שלמה ארצי? את מישהו בכלל מעניין המוצא של יהודית רביץ או של המעריצים שלה? אתה מגזים ואני רק עושה מזה בדיחה כי אני חושב שגזענות זה דבר נורא. גזענות זה דבר נורא! שהנהלת הפורום תדאג לא לכתוב הערות גזעניות ולחסום כל מי שכן עושה את זה.

מה הערות גזעניות, הרי זאת עובדה

שלאשכנזים יש דרך התנהגות שונה מזו שלנו, המזרחיים. זה לא אומר שאני שונא אותם אבל זה מוכח שיש להם דרך התנהגות שונה.

ש י

New member
אתה גזען

ולמרות שאתה גזען עלוב אני בחיים לא אשנא אף מזרחי ולא אחשוב שכל המזרחיים גזעניים בגללך. יש לי חברים מכל העדות ומעולם לא עלה בדעתי לאהוב מישהו או לא לאהוב בגלל המוצא שלו. כולם חברים שלי ואת כולם אני אוהב. אתה גזעני לא בגלל שאתה מזרחי אלא בגלל שאתה כזה. אתה לא לבד: יש גזענים אשכנזים ויש גזענים מזרחיים ויש גזענים יהודים ויש גזענים ערבים. המשותף לכולכם שאתם גזענים. חוץ מזה יש בני אדם נורמליים. החברים שלי כולם נורמליים והמוצא שלהם לא מעניין אותי.

tsipi35

New member
אתה ממש טועה ב-ג-ד-ו-ל

מה זה אשכנזים ומזרחיים , הרי הורינו שהגיעו מהגולה ילדו את רובנו פה. כולנו צברים, למדנו באותם בתי הספר, גדלנו באותן השכונות (שאני מתגעגעת אלהים) שיחקנו את אותם המשחקים ושמענו את אותם השירים. אני רומניה, ילידת הארץ, גדלתי בשכונה ש- 85% ממנה היו אנשים שהגיעו מעיראק ומרוקו, אני דוברת מרוקאית על בוריה, נשואה למרוקאי שממש לא אוהב מוזיקה מזרחית. אז מה הוא? אני חולה על מוזיקה מזרחית ונוהגת פעם בשבוע בימי חמישי ללכת עם חברות למועדון מסויים בטבריה שבו מופיע בכל שבוע אומן מזרחי אחר. אז לא צריך לכלול. לא כל אצבעות הידיים שוות.

ש י

New member
אני שמח על כל התגודות להודעה שלי

אתם כולכם צודקים- גזענות זו גזענות ואני לא באמת חושב ככה. בעצם- אני ממש לא חושב ככה, אבל תקראו את ההודעה שך shayper: זה פורום מזרחי ולא צפוני, נמאס כבר לשמוע על ההומואים האלו.. אם הוא כותב דברים כאלו ואף אחד לא מוחק אז זה שיא הגזענות. מה הקטע הזה עם ההומואים? ואם איזה הומו אוהב מזרחית אז מה? ואם איזה צפוני אוהב מזרחית אז מה? ואם איזה מזרחי אוהב שלמה ארצי אז נהרוג אותו? מה בכלל הקשר בין מוצא ונטיות מיניות לפורום הזה? למה הנהלת הפורום לא חוסמת את shayper? כל התגובות שלכם צודקות ויש להפנות אותם אליו ואל הנהלת הפורום. ממני שי שלא שונא מזרחיים ולא שונא צפונים ולא שונא הומואים ולא שונא סטרייטים

יש לי הסבר בשבילך למה כל זה קורה:

זה לא שאנחנו שונאים את ההומוהים ששומעים מזרחית או את הצפונית ששומעת מזרחית אבל הם פשוט לא באים להתעניין במוזיקה הזאת ולהשתתף בפורום אלא הם באים להציק ולהשמיץ אותנו לקרוא לנו ערסים. בגלל זה, זה מציק לאנשים.

ש י

New member
בוא אני אזכיר לך מה קרה

פעם נכנסו לפורום שתי בנות אהבלות וכתבו כל מיני שטויות. אני זוכר כי אני נכנס לפורום. מ בינם לבין ההומואים? מה בינם לבין הצפונים? מה, כל האשכנזים בארץ נכנסו אליך לפורום? מה, בחיים לא היה לך חבר אשכנזי או צפוני (או חברה)? אתה אולי חושב שכל ההומואים הם צפונים ואין אף הומו מזרחי? אתה בכלל יודע מי הומו ומי לא? משה, יש לי רושם שאתה שונא אשכנזים. פשוט כך. ובגלל שפעם מישהו עצבן אותך, אז כל פעם שאתה אומר אשכנזים או צפונים או הומואים אתה מתכוון בדיוק לאותם אנשים. נכון שבשבילך זה אותו הדבר?

שי כפרה בוא תבין משהו..

אני חצי אשכנזיה וחצי מרוקאית. זה אומר חצי אשכנזיה וחצי מזרחית נכון? יפה. אני לא אוהבת ת´עדה האשכנזית, אם זה הייה תלוי בי, הייתי מרוקאית (מזרחית!) שלמה..אבל זה לא שאני שונאת אשכנזים, ממש לא..יש לי המון חברים אשכנזים, ובעצם למה ללכת רחוק? חצי מהמשפחה שלי אשכנזים. ואני מתוך נסיון, אומרת לך שההתנהגות באמת שונה, השפה, הצורת ביטוי (המזרחיים יותר נוטים לקלל, להתעצבן-כמובן שלא כולם, אבל הרוב), המנהגים, התרבות, האוכל...ה-כ-ו-ל! ואני לא יודעת מה עם משה, יכול להיות באמת שהוא לא אוהב ת´אשכנזים, אבל זכותו..אבל מאמי, יש הבדל גדול בין לא לאהוב ללשנוא. יש מבין? סאלאמת כפרות

למעלה