דיי כבר!!!!

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
דיי כבר!!!!

אני לומדת כל הזמן! אבל הבטחתי לא להשבר!!! כבר יותר משבועיים אם אני לא טועה אולי אפילו חודש אני מקלידה במחשב תשובות לשאלות בגרות בהיסטוריה שהמורה נתנה לנו ברקע שומעת the Doors אני עם בוקסר אבל קר לי אז הדלקתי חימום שמחניק את החדר... אני סתם כותבת שטויות כי משעמם לי מה עוד?...... אני שונאת את דני השומר באילון!!!! הוא העיף אותי משם היום ועוד אמר לי לעבור אצל נילי רותם! אני גם שונאת את נילי רותם כי היא העיפה אותי משם! טוב...זה מה שיש לי להגיד....בעעעעע

tofy

New member
אה .........כן.....

התערבתי עם אנשים שאמרו לי שאני אשבר מתישהו (הם טוענים שתוך חודש שכבר עבר) אני טוענת שאני אמליח להחזיק מעמד עד סוף השנה..... אתם מוזמנים לשים כסף מתי אני אשבר..... מה אני אמורה לעשות בדיוק? להכין כל יום שיעורי בית....ללמוד לפני מבחנים

tofy

New member
אתה.....אני יודעת מה אתה עושה בשעות

הפנאי שלך...... גם אתה גרופ של איטה.... אתם המחוננים ... ככה אחר"צ ללכת לאיטה? אין לך בושה?! דברי איתי באיסיקיו...(נריץ עליה צחוקים...) 107075772

Katy Cat

New member
אנשים....

אני מאד מצטערת אבל נאלצתי למחוק את הסטיקר שמיקי הכין, כי אני לא חושבת שמותר לפרסם באינטרנט תמונות של אנשים ללא הסכמתם, ואני לא ארשה שאחרים יעשו כך במקום שעליו אני אחראית. לא הייתה לה אפשרות למחוק רק את התמונה ולכן מחקתי את כל ההודעות שאחריה גם (זו פעולה נגררת). אם מישהו לא הספיק לשמור את התמונה ורוצה אותה על מחשבו האישי הוא יכול לפנות אליי במסר ואני אשלח לו אותה. כמו כן, אתם מוזמנים לשחזר את השרשור..

Katy Cat

New member
טופי... שיהיה לך בהצלחה!

אני מקווה שתצליחי להחזיק מעמד עד סוף השנה וגם בשנים הבאות! המון בהצלחה!

למעלה