דיי לבינתיים!

דיי לבינתיים!

או.קיי אני אוהבת את דיוגו ואת לואיסנה, רודריגו, הם מתוקים. אריק השיג המון מעריצות ברוסיה בזכות נשים מאוהבות! ג'זל חמודה אבל ליד אריק לא מרגישים בה! חבל שאריק מניאק בחייו האישיים! תודה על התמונות של אריק! אל תתביישי אם בה לך לראות משהו תבקשי ואני ישים בכיף! מה יהיה בהמשך, אמרת שאת יודעת! תגלי לי בבקשה!

L i V i A

New member
תודה רבה ליעד ../images/Emo23.gif

תודה על התמונות היפות
למה את אומרת שהוא מניאק בחיים האישיים? והנה מה שיקרה ב"נשים מאוהבות": זהירות
לגבי הסיפור של קלואדיו ואדוויז'ס: אני יודעת שבינתיים הם ימשיכו ביחד, אבל עוד מעט תיכנס לסדרה דמות חדשה. יקראו לה גרסיניה והיא הבת של העוזרת. היא חברת ילדות של קלאודיו, ובניגוד לאדוויזס רודפת בצע לא קטנה. אז כמובן שהיא תעשה הכל כדי ללכוד איתו. אדוויז'ס תתעקש לשמור על הבתולין שלה עד לחתונה, וקלאודיו הטיפש ישכב איתה. הבעיה היא שהיא תיכנס להריון ממנו. בפרק האחרון אדוויז'ס וקלואדיו מתחתנים למרות הכל ומקיימים יחסים בפעם הראשונה
הבעיה היא שהבחורה הזאת גרסיניה נשארת בהריון מקלאודיו ובאה לחתונה. אחרי הטקס, אמא של קלאודיו רואה אותה והיא אומרת לה שהיא עשתה אולטרה סאונד ושיש לה בת. אז האמא שלו אומרת שאלוהים טוב, ושלפחות היא לא תלד בן שישא את שם המשפחה
אבל למרות הכל לא אהבתי שהיא תישאר בהריון ממנו, כי זה תמיד יקשר ביניהם... אם את רוצה לדעת על עוד דמויות, תספרי לי ואני אשמח לספר לך על ההמשך! דרך אגב, אני אוהבת גם את לוסיאנה, דיוגו ואסטלה, בין השאר. 2 דמויות שאני ממש לא סובלת הן אלואיסה ודוריס. שתיהן ממש סוטות. רק שתדעי, ששמעתי שאלואיסה תגלה בהמשך שעשתה ניתוח כדי שלא תוכל להרות לעולם כדי שלא תצטרך לחלוק את אהבתה לבעלה עם איזה ילד... צריכים לשלוח אותה דחיפות לבית משוגעים

L i V i A

New member
ועוד דבר

אם את נכנסת לאתרים של חברת גלובו, את בטח יודעת שאפשר לראות שם וידאו מהטלנובלות. הם כבר מאפשרים לראות וידאו מהטלנובלה החדשה של קרולינה, ועוד מעט כנראה ישימו וידאו מהטלנובלה החדשה של אריק.

איזה באסה!

האמת היא שאני ידעתי על הדמות אך לא ידעתי שהיא תהיה הרה ממנו אני לא מאמינה איזה סוף דפוק לטלנובלה הזאת פרד החמוד ימות וישאיר את רקל בהריון ולבד ועכשיו זה איך אפשר לחזור לגבר שבוגד. איזה טלנובלה דפוקה היא לא היתה צריכה להתחתן איתו אחרי שהוא בגד הוא פשוט התמסר בקלות לתענוג שבפינוק. לעומת קשרי משפחה קרולינה משחקת פה בחורה ממש טובה שנדפקה,הא? איזה מניאק הקלאודיו הזה! הוא גם רודף שמלות במציאות ויש לי הוכחה רק שאני יביא אותה בפעם אחרת. יאללה נדבר בקרוב!

שלומית16

New member
אני הרבה זמן לא הייתי פה אז אתם

מוכנים להסביר לי מי זה אריק? דרך אגב אתם רואים את הסדרה ברוסית?

למעלה