דיי לבכיינות קדימה לפרקטיות!!!

דיי לבכיינות קדימה לפרקטיות!!!../images/Emo24.gif

יש מלא הודעות על כמה שהיה רע, תעזבו, אני חושב שכל אחד עבד קשה למשחק הזה בין אם היה רע או טוב, לא יכול להיות מושלם, אבל ללא הגשם הינו מסתדרים טוב מאוד גם אם היו קשיים קלים כמו מיי שתיה הובלות וכו. עלנו להתרכז בהשלמת החסר [המשחק עצמו] ותיקון הבעיות תוך כדי. אני פונה פה אל המסטרים ואל השחקים שעוד נשאר להם מוטיבציה ללחוץ קדיה לקביעת תעריך חדש למשחק ועירגונו מחדש עם הוצאות מינימליות נוספות ככל האפשר. שילמנו כסף רב, שעות אינספור ולהט רב למשחק וליוצא ממנו ולא יתכן כל מעלנו יפול לתימיון. בואו נחשוב פוזיטיבי ונתחיל לתכנן את המשחק הבא בצמוד לתוכנית המקורית ושיפורה. "החופש" הגדול לפננו ומייד אחרי הבגרויות של התיכוניסטים נוכל להריץ את המשחק בשנית. אני מבקש לא להכנה ומשחקנים שעוד רוצים לשחק ללחוץ על המסטרים ועל הפורום הזה להקמת הפרוייקט המדהיים הזה שוב. בתודה מראש איל אולבסון אסגרות´י שלא נימעס לו. מי יתן והוולארז יהיו יתנו בפעם הבאה

Panique

New member
אתה בעקרון צודק, אבל..

בגלל זה גם חשוב להעביר ביקורת - ע"מ שהמארגנים יבינו במה הם טעו, יפנימו, והמשחק הבא יהיה נהדר. למשחק הבא אני אבוא בלי שום ספק. אני לא חושב שמי שתייה זה "קושי קל". להפך - אם זה היה בחום, כולנו הינו מתייבשים, דבר שמסכן ממשית חיי אדם.

lightningbolt

New member
לא מדוייק

עקרוינת המשחק שוחק אני מתכוון שמשחק חוזר לא נראה לי שיהיה אולי משחק חדש למרות לרבים הלכו הבייתה עדיין היה משחק

נו באמת...../images/Emo88.gif

המשחק לא שוחק. אם אתה מחשיב 300 איש שמשחקים מערכה אחת שלקחה כ-5 שעות, אז זה לא מה שהיה בתכנון. (להזכירך: 1500 איש, שלושה ימים, כולם משחקים...). בשביל משחק כמו זה אפשר ללכת לאחד מהארים בת"א ביום שישי, לשלם 20 שקלים ולהנות מנקניקיות שמתנגשות אחת בשנייה. המשחק לא מיצה את היעוד שלו, ועל כן, ראוי לקיים אותו שוב! אז יאללה, מי איתי?...

למעלה