דיי להשמצות- גיא פינס! זה הזמן לעשות משהו....

pinkdor

New member
דיי להשמצות- גיא פינס! זה הזמן לעשות משהו....

בטח שמתם לב לאחרונה לשלל חדשות הספייס המדווחות לנו דרך תוכנית הבידור "גיא פינס" המשודרת בהוט 3. הכתב לענייני בידור, זוהר ישראל, משמיץ את הספייס גירלז בכל פינת חדשות הנוגעת אליהן. אני יודע שרוב האנשים בארץ לא מתייחסים לספייס גירלז ביתר כבוד אבל יש גבול. את דעותיו היה עליו לשמור לעצמו. מטרתו להעביר לנו את החדשות... לא לצחוק עליהם שוב ושוב. לכן, החלטתי לכתוב למערכת התוכנית בפנייה להפסיק את ההשמצות נגדן... אשמח מאוד אם תוכלו גם אתם לשלוח מכתבים כדי שההיענות תהיה גדולה מספיק כדי שהתנהגות זאת תיפסק. הכתובת למשלוח תגובות: [email protected] אני מחכה שהתוכנית של היום תעלה לשידור בוי או די כדי שאוכל לצטט את דבריו מהתוכנית של היום ומשאר התוכניות. תודה!

Drowned World

New member
מה הוא אמר החרא?

ככה זה קשה שלבן אדם בגילו המופלג לפרגן ללהקה שלא ממש מיועדת לבני גילו אז הוא מרשה לעצמו לצחוק עליהן אבל שיצחק עד מחר בבוקר ויעשה שמיניות באוויר כי צוחק מי שצוחק אחרון הוא וגיי פינס השמוק הזה יכולים להמשיך להתבדח על הספייס כאוות נפשם כי את הקופה הגדולה ביותר השנה הספייס גירלס עושות והן יכולות לקנות 100 מיליון כמו גיי פינס וזהורה ישראלה המושחטת

roey406

New member
../images/Emo207.gif

היום בערוץ 2 בחדשות אמרו "מיד אחרי הפרסומות-הספייס גירלס חוזרות,אתמול הן הופיעו שוב" ועוד כל מיני ובסוף בכלל לא היה את זה, כנראה בגלל שלא היה זמן,חוצפניםםם אולי מחר יהיה את זה..

../images/Emo46.gif

גיא פינס וכל צוות התוכנית המעפן שלו לא מבינים כלום מהחיים שלהם... חבורה של מטומטמים שבאים ללכלך על כל מה שזז מרוב קנאה... באמת מרתיח שלמרות המעמד של התוכנית הם מרשים לעצמם להעביר ביקורות משמיצות, במקום לשמור על אובייקטיביות. זוהר ישראל הזה כנראה אכל הרבה כאפות בחיים שלו... אחד הטיפוסים המאוסים ביותר שקיימים פה... חוץ מלדחוף את הפרצוף המעצבן שלו לכל חור בזכות התוכנית הוא לא יודע לעשות שום דבר... שירד מהעץ שהוא טיפס עליו... ומהר!- לא יזיק לו.

pinkdor

New member
אז חבר'ה- זה הזמן להפסיק את ההשמצות!!!

תקשיבו, הוא קרא להם "מפגע מוזיקלי" "לא חיכינו ובכינו בגלל הקולות הצורמים שלהן" "הן חזרו ובקטן" זה ממש ממש לא לעניין לרדת עליהן שוב ושוב בבקשה ממכם תכתבו מכתבים אפילו מכתב קצר שאומר שזה לא בסדר שנאמרו ככה הדברים ותשלחו למייל שכתבתי אני מארגן אנשים שירשמו אז אל תאכזבו.

NSH2

New member
גם אני ראיתי את זה...

והתעצבנתי. באיזשהו שלב חשבתי "אחי, תתגבר על עצמך"... ממש לא הבנתי מה הקטע שלו להשמיץ אותן

pinkdor

New member
זה באמת כבר מוגזם...

מילא בדיחה פה בדיחה שם אבל זה איזה 7 השמצות!! זה המון וזה נעשה בכל מבזק. זה פשוט מעצבן הוא לא סובל אותן, הזוהר הזה, אבל יש גבול. תאמינו לי, מספיק שכל אחד שכותב כאן תגובה יכתוב הודעה קצרה למייל שפירסמתי וכבר יפסיקו את זה ונציל את כבוד הבנות בתוכנית הזאת.

Drowned World

New member
עם הוא כ"כ לא סובל אותן שפשוט לא ידבר עליהן

שמוק הזה אני כתבתי מכתב

pinkdor

New member
מצויין!

יהיה נחמד אם גם שאר האנשים בפורום יכתבו... מי כתב כבר?

למעלה