דיי לכאב!!!!!

tal daniel

New member
דיי לכאב!!!!!

נמאס לי כבר מהכאב בגב התחתון!!! מה לא עשיתי החלפתי שילדה אחרי זאת התברר לי שהסטמפ ארוך ונמוך,החלפתי!! לא חיכיתי. הסיבה היא גם לא זוקפי גב חלשים או שרירי בטן רפוסים,אני מאמן כושר שמתאמן כבר שנים כולל קבוצות שרירים אלה. אני רוכב דיי מתחיל (כחודשיים וקצת)הרבה אומרים לי שזה רק עניין של זמן עד שהתרגל,זה נכון? הפיתרון היחידי שמצאתי הוא אדויל לפני רכיבה זה הדבר היחידי שמרגיע לי את הגב. מה לעשות????

נראה לי שהפיתרון הוא בטוח

שלא רכיבה עם אדוויל (למרות שזה אחלה כדור להקלת כאבים). יכול להיות שאתה רוכב בתנוחה לא נכונה וזה גורם לכאבים בזמן הרכיבה. בכל מקרה לא נראה לי, שאפשר לקבל תשובות אמינות לבעיה שלך דרך הפורום. יש לי 2 המלצות: 1) אם הבעיה היא תנוחה נכונה- אולי תצטרף לקבוצה או שתנסה לארגן מאמן אישי לרכיבה אחת או שתיים, מאמן יוכל לתקן לך את תנוחת הרכיבה. 2) אם הבעיה היא רפואית- מומלץ שתגיע לרופא מומחה, שיבדוק אותך. יש הבדל דק בין כאב של אי נוחות, בגלל שאתה רוכב יחסית חדש, לבין כאב שנובע מבעיה בריאותית. אם הכאב הזה ממשיך והמצב לא משתפר מומלץ שתתייעץ עם מומחים. מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר מזה, בועז

orend

New member
תנסה יוגה טיפולית / שיקומית

עשה לי פלאים - הציל אותי לפני כמה שנים מפריצת דיסק. www.yoganow.co.il אורן.

גיאחה

New member
תוכלו לדבר על זה live ביום ה' ../images/Emo8.gif

אם אתם לא יודעים: אנחנו רוכבים יחד בהמשך להזמנה לרכיבה במצפה רמון. בהנחה ששניכם מגיעים כמו שדיברנו (טל ואני, בועז וספרוקט)...

נימרוד דובנסקי מבצע מדידות .

הוא יתאים אותך בול על האופניים. ולאחר מכן בטוח שיעלמו הכאבים. דבר איתו 0547259330 מקווה שעזרתי

למעלה