דיי לכפייה הדתית..!!!

THE WIZARD 55

New member
דיי לכפייה הדתית..!!!

קראתי את תגובתו של חולה נפש, שיהיה בריא במהירה.. והלן ציטוט מדבריו: הגיע הזמן לשים סוף לכך שערביי ישראל לא יודעים לכבד את המגזר היהודי ביום הזיכרון האחרון המגזר הערבי ירה בעת השמעת הצפירה לזכר חיילי מערכות ישראל זיקוקים בדיוק בזמן הצפירה בטענה שאלו היו חגיגות חתונות ביום הכיפור בעכו ערבים שמו מוזיקה בקול רם סוף ציטוט. עד מתי תהיה כפיה דתית במדינתינו?.. למה לא מכבדים את הצום של המוסלמים בימי הרמדאן, אוכלים לידם, שותים במקומות העבודה ברחוב..למה דווקא ביום כיפור הכל סגור...צריך לכבד את היהודים..אין מוסיקה, אין אוכל בפרהסיה מדוע ולמה החנויות והקניונים סגורים בשישי ושבת, הימים החופשיים שלנו בכדי לערוך קניות ולטייל..? ולמה אין תחבורה ציבורית בחגים? מדוע ולמה בימי החופש הלא ממונעים לא יכולים לטייל? אהה ועוד שאלה לקינוח, החגים היהודים בעבודה, על זה מקבלים ימי חופש, חוץ מהחופש השנתי ברמדאןשל המוסלמים, בצום, הם לא מקבלים ימי חופש, מגיעים רעבים וצמאים לעבודה..ומה עם השאר החגים של הנוצרים מוסלמים..

respecta1

New member
כי זו מדינה יהודית.

חילונית, אבל יש חגים שרוב מוחץ מהעם חג, כי גם אם לא דתיים הרבה מאוד אנשים שומרי מסורת יש..

THE WIZARD 55

New member
ולמה לא מתחשבים באזרחים "האחרים"?

ומצפים להתחשבות?.. אם תעשה רעש בבניין בו אתה עם גר לשכנים שלך.. אל תצפה מהם לשקט..כשאתה רוצה לישון..

respecta1

New member
כי זו מדינה יהודית.

מה להתחשב? יש יום שכולל צום ואיסור על הרבה דברים כולל נהיגה וכו' אז ביום הזה יסגרו חנויות ולא ינהגו ההוא אמר וצדק הם ביום הזיכרון עשו זיקוקים עזבי חגים וביום כיפור מוזיקה בקול רם נסיעות פרועות באמצע ישובי יהודי הטרדה של תושבים יהודים וכו' וכו' יש הבדל בין לכבד את החג של העם שלך בין להטריד עם אחר בחג שלו יעני מה כואב לך שסוגרים את החנויות? תעשי כמו כל עם ישראל ותקני יום קודם דברים שאת צריכה

מילחמה

New member
פשוט מאוד...

מדינה יהודית חוקים של יהודים מי שלא נאה לו יכול ללכת

אני קורא למגזר היהודי לחגוג את סיבלו של המגזר

אני קורא למגזר היהודי לחגוג את סיבלו של המגזר הערבי המגזר הערבי חגג את סיבלו של העם היהודי ביום הזיכרון האחרון לחללי מערכות ישראל בירי זיקוקים אני מבקש מכל אחי היהודים שכל פעם שקורה אסון במגזר הערבי יש לעשות כזאת שמחה שכל השכנים הערבים יתפצצו מכעס שיאכלו את הדייסה שאותה הם בישלו

גידעון1

New member
איזו תועלת צומחת מהשטויות שאתה כותב?

אני מודה גם אני לא ממש מת על הערבים אבל אם קורה להם אסון אתה באמת יכול להרגיש שמחה בלב? תהיה בטוח שאותו כאב שערבי מרגיש ככה גם יהודי מרגיש. כנראה שאתה באמת חולה נפש כי רק חולה נפש יכול לשמוח מכאב של אחר

אני ממשפחה שכולה

אח של אמא שלי היחיד נהרג במלחמת יום כיפור כשערביי ישראל חגגו את מותם של הנופלים של מערכות ישראל בשמחה וזיקוקים זה נגע לי אישית מבחינתי הם אוייבי מדינת ישראל לא פחות מנסראלה אני הולך לחגוג כל צער וכאב שיקרה למגזר הערבי תמסוך עלי אני לא חוגג אסונות שקוראים לעמים אחרים אבל אני כן אחגוג אסונות שיקרו לאוייב שלי

Sonicd

New member
כי זאת לא המדינה שלכם

אז למה פאקינג צריכים לכבד את הצום שלכם ? המדינה הזאת היא מדינת היהודים !

אה יופי אתם בעצמכם מודים בזה שהמדינה הזאת

היא לא של הערבים (למרות שהארץ עצמה היא כמובן כן שלהם)אז למה אתם מתפלאים שהם לא רוצים לעשות "שירות לאומי" לטובת המדינה הזאת שהיא לא שלהם ומפלה אותם על ימין ועל שמאל?

respecta1

New member
מדעה של איש אחד

אתה לא יכול להכליל עם שלם..אבל כמה נוח זה אה? ואז אתה עוד מדבר על גזענות, הכללה היא גורם מספר 1 לגזענות ואתה שבוכה על גזענות גם מכליל, ואז אתה מצפה מאנשים אחרים שלא יעשו אותו דבר?

מפלה ימין ועל שמאל??חחח

בנתיים מי שמופלה לרע זה המגזר היהודי שעושה 3 שנים תורם מחייו למען המדינה ואילו הצעירים הערבים בזמן הזה לומדים בהשכלה גבוהה המגזר הערבי לא תרום כלום למדינה ועוד מצפה להטבות בחייו חחחחחחחח תמשיכו לחלום

למעלה