אני.
נשיקה ראשונה- זה היה בלילה, הייתי חולה ופחדתי להדביק אותו- הוא לא יכול היה להתאפק עוד- הוא חיבק אותי חזק, ונישק. בהתחלה זה היה נורא מוזר, אבל אח"כ זה הפך להיות אחד הדברים המדהימים שיש... זו לא בדיוק הנשיקה הראשונה, אבל זו הנשיקה הראשונה שנבעה מאהבת אמת- לכן בשבילי היא הראשונה...
פעם ראשונה- עדיין לא הייתה, אבל אני מניחה שביאזשהו שלב בזמן הקרוב גם הקטגורייה הזו תיהיה מלאה, כלומר, אני מפחדת לצאת זונה מזה שאני אשכב עם חבר שאני נמצאת איתו כמות די קטנה של זמן- חודשיים, אבל זה פשוט זורם לכיוון.. אה.. מה שיהיה יהיה וטוב שיהיה..
אהבה ראשונה- היינו חברים לספסל הלימודים, לא הכרתי איתו- חשבתי שהוא סתם ילד טיפש, משוגע ומפגר, אבל באיזשהו שלב התחלנו לאט לאט להתקרב, הכרתי אותו- הבנתי איזה בנאדם מדהים הוא, התאהבתי בו- הוא ידע על זה אחרי שהחלטתי לספר לו על זה.. ובסופו של דבר גיליתי שהוא הומו... אז זה די מבאס אבל זה מה יש...
ראה ערך סעיף קודם- הצלחתי להתמודד, עכשיו עברו כמעט ארבעה חודשים מאז הפאנקיסט החמוד הזה שלי- ולמרות שלפעמים אני מתגעגעת לרגשות שלי אליו, אנחנו נורא התקרבנו ונעשנו לידידים טובים מאוד- ואני שמחה שככה הכול הסתדר...
כרגע במערכת יחסים הכי יפה שיש!
*גם אני לא חושבת שגלשנו..*