דיי! נמעס לי אני צריך עזרה ואני לא

Dreamsphere

New member
דיי! נמעס לי אני צריך עזרה ואני לא

יודע למי לפנות!!! אז ככה אני בחור שלא מצליח לישון לוקח לי להרדם שעתיים!! וגם אחרי שאני נרדם אני מתאורר בלילה ומקשה להרדם וחוזר חלילה בלילה אחד בחופשים בתקופה שלמדתי זה לא הפריעה לי כל כך אבל אכשיו אני עובד במסרה מלאה צריך לקום ב6:30 בבוקר להיות על הרגליים עד 17:00 אני לא יכול ככה אני משתגע! אני לפעמים לוקח רגיעון ללילה אבל זה לא כל כך עוזר ואין לי ראש לכדורי שינה איך נפתרים מזה?? מה אפשר לעשות בנידון אני כל הזמן עייף אבל לא מצליח להרדם זה ממש משגע אותי סליחה זה אולי לא מתאים לפורום הזה אבל אני לא יודע למי לפנות אני ממש נואש

inbale

New member
אז ככה...

לא ממש הפורום המתאים אבל כיוון שאני מזדהה לחלוטין עם מה שאתה מתאר אני יכולה רק להציע לך מספר דברים: רפואה אלטרנטיבית, שיטות ההרגעה השונות כמו מדיטרציה ורייקי יכולות מאוד לעזור. יש את הקלטת של ברוך אליצור די מרגיעה ומלמדת אותך להרגע ולשקוע בשינה. יש בשוק המון תכשירים טבעיים להשראת שינה וכדאי לנסות מעבר לרגיעון משהו כזה (קאלמה למשל מרדים ויש תרופה הומאפוטית לא רעה בכלל שנמכרת בסופר פארם אני לא זוכרת את שמה). אני מצרפת קישור למאמר בנושא.

orend123

New member
וואלה גם לי

לוקח הרבה זנן להירדם (אם אני אם חצי עין עצומה) אז אני פשוט לוקח איזה ספר וקורא עד שמתחילות לכאוב לי העיניים ואני מתעייף ופוף אני ישן. אני לא מתעורר בלילה אבל אני מתעורר מוקדם אם אני הולך לישון לא מאוחר מאוד. תנסה אולי יעבוד לך. אורן
ושלא יתפסו אותכם!

יכול להיות...

שאתה סובל מהפרעה שנקראת DSPS או Delayed sleep phase syndrome, מה שאומר שאתה נרדם מאוחר ומתעורר מאוחר. לעיתים הדבר נובע מהפרעות בשעון הביולוגי, ולעיתים מבעיות ברמה של חומר שנקרא מלטונין. אפשר לקחת מלטונין לפני השינה (זהו חומר טבעי, לא ממכר) וצריך מרשם רופא בשבילו. אם זה ממש מפריע לך, תפנה למכון שינה (הפניה ע"י רופא). בהצלחה ואם אתה יכול תעשה מה שאני עושה - תעבוד בלילה (במכון שינה)... הומר

אסתי123

New member
הפרעות שינה

עבור טיפול קינסיולוגי. יאבחן את הגורם להפרעות ויטפל בגורם. טיפול אחד יעזור. ללא תרופות. מפנה למאמר קצר על קינסיולוגיה. http://www.dryang.co.il/metaplim/ArticlesDic.asp?status=1&category=14

למעלה