דיי עם הסימולטורים כבר

דיי עם הסימולטורים כבר ../images/Emo177.gif

כל הדף הזה מלא בסימולטור שיט, זה לא מעניין, משעמם ומוציא אותי מדעתי. תפתחו אתר סימולטור ותדברו שם על SHIFT ALT DEL לפתוח את המצערת. אם אלו כמה הודעות, ניחה, אבל כל הפורום נהיה תעופה וירטואלית, היכן הדבר האמיתי ? הסיפורים האמיתיים ? סיפורים שאהבתי לקרא, ושמות שנהניתי לראות בפורום, הלכו ונעלמו, כי הפורום פשוט נהיה משעמם. אין לי שום דבר נגד אוהבי סימולטורים, ההיפך, תעשו חיים, אבל תעבירו מסרים באימיילים פרטיים או באתר אחר.

sagiari

New member
יעל צודקת

אשמח להתנסות ב-FS על מנת להבין האם זה מסוגל לסייע לשפר מיומנויות טיסה, אך האתר התמלא בטייסים וירטואלים. צור הייתי מצפה ממבקרי אושקוש "לשמוע" פרטים על האירוע. וממך איך היה הראלי מושינגטון ?

eli eagle

New member
../images/Emo45.gifצודקת, לדעתי...

זה בגלל המצב מדיני/ביטחוני/כלכלי ששם את האנשים מול מסך המחשב. אבל, באמת זה פורום של טייסים אמיתיים ולא וירטואליים.

נו כבר כמה פעמים בכיתי והתלוננתי

ומאום לא עזר. שיעשו פורום נפרד, אותי הסימולטורים לא מעניינים בכלל. אני לא מצליח להבין מה יפה בתמונה של זלין מעל חיפה כאשר זה זלין וירטואלי מעל איזה חיפה שגם אמא שלה לא תכיר אותה. ובכלל, מטסי סימולטורים לקפריסין! יא ראבאק. מי שנהנה מזה, על הכיפאק. ילדים שעוד לא יכולים להיות טייסים, שיהיה להם לבריאות. אבל למה כאן?

לא מסכים איתך

אבי , אם ההודעות על הסימולטורים לא מעניינות אותך אתה לא חייב לקרוא אותם נורא עיצבנה אותי השורה " ובכלל מטסי סימולטורים לקפריסין ! יא ראבאק" אתה חושב שלכולם יש כסף לטוס לאירופה או לקפריסין בראלי של מטוסים? אז תרשה לי להפתיע אותך התשובה היא לא! ומזה "ילדים שעוד לא יכולים להיות טייסים,שיהיה להם לבריאות אבל למה כאן? אני לא יודע איזה סימולטורים אתה מכיר , אבל ברמת הסימולטורים של היום הרבה מאוד טייסים פרטיים משתמשים בו לצורך תריגולים שונים ולצרכי הנאה. אני מבין שאתה לא חובב סימולטורים נלהב אבל מה הקטע של הזילזול שלך?? גם ככה הפורום בזמן האחרון לא נסק לאחרונה לרמה גבוהה אז שאין לך על מה להתלונן.

גם אתה צודק

זה נכון שהסגנון שלי די מחורבן ופוגעני, ואני מתנצל על כך. עם זאת, עדיין ענייני הסימולטורים לא מעניינים אותי, למרות שהשתמשתי בהצלחה ב MS2000 לאימוני מכשירים. בין זה לבין הצגה של תצלומי מטוסים מהסימולטור יש הבדל של יום ולילה. ואם אתה רוצה, שלח הודעה ואקח אותך לקפריסין בפעם הבאה שאעשה לשם הלוך ושוב באותו היום. וחוצמיזה עוד שנתיים תוכל באמת להתחיל לטוס ואז אותך גם הסימולטור פחות יעניין. ולסיכום, עדיין אשמח אם יפנו את ענייני הסימולטורים (כתחליף למטוסים) לפורום נפרד. ונכון גם שהפורום בזמן האחרון לא משהו דרמטי. בשמחות אבי

יעל, יעל...

היי יעל, למה הקיצוניות? גם בעבר היו פה ושם קצת הודעות לחובבי הטיסה הוירטואלית. אם אכן הודעות אלו הן אחוז נכבד מהפורום כרגע, זה רק בגלל שההודעות "האמיתיות" מאד פחתו ועל זה גם אני מצטער (לאן נעלמו כולם?) ד"א, בודאי עשית שיעור או שניים במכשירים על הסימולטור באחת החברות, האם תמנעי מלהתייחס לטיסות הנ"ל בפורום או שהן כן נחשבות כי הן עלו לא מעט כסף?... אני יכול לומר לך שאמנם לא עשיתי עדיין רשיון מכשירים, אבל ערכת הסימולטור בביתי תורמת לי המון להתקדמות בתחום הזה וכך לרמתי הכללית. אני לא מסכים עמך שיש להעביר את כל הנושא לפורום אחר היות ויש הבדל גדול מאד בין שחקני הסימולטורים שהם טייסים לשאינם טייסים. אני כן מציע שכל שהשאלות ברמת ה-CTRL וה-F5 יועברו במסרים אישיים. בכל מקרה, את מוזמנת בכל עת לבוא ולחוות את חווית הסימולטורים.... רק תרימי טלפון כשאת באיזור חיפה ואני אארגן לך טיסת היכרות (ולא, בלי תשלום של כ-300 ש"ח לשעה....
) ביי, דודי.

תודה דודי

כבר ראיתי, חוויתי, עם הגאים, בלי הגאים.... זה לא הדבר האמיתי - מצטערת. לא מדבר אלי. כשזה היה מעט, לא היתה לי בעיה עם זה, אבל כל הפורום כבר נהיה כזה ולי נמאס SORRY, SUE ME !!! חוץ מזה אני מתוקף ההכרח לחדש מכשירים כל חצי שנה, אני כן משלמת את הכסף ומתאמנת כי השעות נחשבים לי רק בסימולטור מורשה, ועדיין אני לא מנהלת כאן דיונים על הסימולטור, הסימולטור הוא אמצעי אימון בלבד ולא מטרה, הרי אתה בעצם לא מגיע לשום מקום איתו.

מסכים חלקית

בעיניי גם להגיע לרמה מסוימת זו מטרה. מסכים גם שכל הנושאים הטכניים בעניין יכולים להתבצע במקום אחר. ד"א, ברור שאימוני סימולטור בבית לא נחשבים מבחינת המנהל, אבל הם כן יכולים להיות יעילים אם הם נעשים בצורה נכונה. יחד עם זאת אין לי כל ויכוח איתך שהייתי מחליף כל שעת סימולטור בשע"ט אמיתית כי זה עדיין לא הדבר האמיתי... אבל בהכנות לדבר האמיתי - זה יכול מאד לעזור.... עדיין יש כאלה שלא מתחברים לזה, וגם זה בסדר. גם אני בעד להחזיר את הדיונים המעניינים לפורום, נראה שהחום קצת הרדים את כולנו ולצערי יש מספר אנשים שכבר לא כותבים כאן יותר וחבל... כי לכולנו יש עוד הרבה מה ללמוד. תמשיכי לטוס, זה תמיד הכי טוב! דודי.

ramiby

New member
סבלנות חבר´ה

בל נשכח שטייסי הסימולטורים הביתיים של היום - הם הטייסים החובבים של מחר... יש אלמנט של חינוך וגידול הדור הצעיר בשיתופם של טייסי הסימולטורים בפורום (מנסיון אישי). תודה

יעל צודקת לגמרי!!!

מה כל הדיבורים על טייסי הסימולטור היום הם טייסי העתיד. מטיסי טיסנים לא? אזמ"ים לא? רק בסימולטור הביתי טמון העתיד???... בקיצור צור, פנייה אישית, עזור למקום הזה להחזיר את שמו הטוב, בבקשה. ואגב לכל אנשי הסימולטור... מומלץ ללחוץ פעמיים רצוף ALT+CTRL+DEL זה יעשה דברים מצויינים... לכל מי שזה לא מעניין אותו!!! (יעל, תודה) בי, יוד

ramiby

New member
יובל - לאט לך

גם טייסי טיסנים וגם כל שאר המתעניינים בתחום - הם פוטנציאל עתידי להרחבת הפעילים בתחום התעופה הקלה וראוי שנקבלם בברכה (זהו אינטרס משותף של כולנו להגדיל את המתעניינים בתחום - אם תרצה אוכל לפרט מדוע). בשום מקום לא נאמר שאהבה ל"תעופה קלה" (כשם הפורום הזה) היא בלעדית לבעלי רשיון GA ומעלה.... אם ישנם נושאים שאינם מעניינים אותך - זכותך המלאה להתעלם מהם, למרות שאולי תמצא פה ושם נושאים מעניינים הקשורים בטיסנים/סימולטורים שעשויים לעניין אותך (אם תגלה פתיחות מינימלית). מה דעתך?

רגע למחשבה..

היי! בוא נרגע קצת ונחשוב לשם שינוי - סימולטורים ידועים בעולם התעופה (למי שבקיא בו) ככלי אימון חשוב ביותר לטייסים. מדוע שנתעלם ממנו לחלוטין?! אני בדיעה שכדאי שלא נתעלם, בדיוק כמו שלא תכתוב שאסור להתייחס לספרי תעופה כי זה שייך לפורום ספרים, או למקלטי GPS כי זה שייך לפורום גאדג´טס או אולי לסרטי תעופה כי זה שייך לפורום DVD. אם נשתמש נכון בפורום בנושא הסימולטור (לא נדבר על סימולטורים לאניות או לרכבות ונשאיר את הנושאים הטכניים להתכתבויות אישיות) ייתכן ואפילו אתה תוכל ללמוד משהו חדש (ואני לא ציני). בתוך כך, פורום כללי לסימולטורים הוא לא רעיון רע (וגם לא מקורי), אבל הוא באמת יוכל לכלול דיונים בכל הסימולטורים ולא רק לתעופה קלה, בדיוק כמו שפורום גאדג´טס דן בכל מיני סוגי גאדג´טס.... לפעמים קל לפסול או להשתיק, קצת פתיחות לאנשים שאינם רק טייסים לא תזיק לנו ולטווח ארוך אולי אפילו תועיל (או שלא לשם כך הוקם הפורום?...) טיסות הטוחות, דודי.

רם ודודי - הבהרה

אין לי בעיה עם שום נושא, קשור מאד או רק טיפה, למישהו מאיתנו. הנק´ היא שבימים האחרונים היה מאכזב משהו לפתוח את השורות בפורום שמבטיחות תמיד תמונה. בד"כ מצולמת בחובבנות (וכל כך כל כך שלנו) ללא שמץ ציניות, תמונה אמיתית של טיסה של מטוס של משהו אמיתי. אין תמונות כאלה כאן כרגע, אלו שישנן הן תמונות מסימולטורים... בלי ביקורת על מי טס בכמה ולאן וכמה כסף הוא יכול או מתקשה להוציא... הביקורת היתה על התמהיל ולא על עצם הענין. מן הסתם נוצרה תחושה, שיעל היטיבה לקרוא לה בשם, כאילו רק בזה עסקינן.זה הכל ובחברות! בי. יוד

לכל אוהבי הסימולטורים

למה שלא תקימו כאן בתפוז פורום משלכם. יבואו לבקר אתכם גם טייסים וגם אתם תוכלו להמשיך כאן בענייני תעופה אמיתית. חושב שיהיה הכי סימפטי ולא יהיו טענות לאף אחת\אחד

זה כולל גם את הסימולטורים של...

כנפיים וFNA? אם לא אז חבל... רציתי לספר איך שאול מנסה להרוג אותי... (לא מצליח עד עכשיו אבל מנסה בכל הכוח)

כל עוד ואתה מצליח ....

בכל הסיפור, לא להזכיר את המילה F5, CTRLּSHIFT ו-FS2000 אז אין בעיה

למעלה