שלום אבא של מאור ../images/Emo8.gif
בהנחה שאתה באמת אבא ובאמת בן 50 ..... דבר ראשון תמיד אתה מוזמן לומר פה את דברייך..... לכל דבר בחיים יש את המינון שלו , דווקא אתה בתור אדם בן 50 עם עבר של 12 שנה בבתי סוהר ,ועבר מפואר של מוסדות צריך לדעת את זה יותר מכולנו , א. יש דבר כזה סמים קלים , חלקם אפילו נמכרים בקיוסקים, סופרמקטים מכולות וכו´. בתור אדם שישב 12 שנה סביר להניח שנתקלת בהשפעות ההרסניות של סמים קשים מדרגות שונות, ותדע לעשות את ההבחנה המתבקשת, אם רק בנטל ובנזק שנגרם לחברה הסובבת את המשתמש הקשה מול הסטלן המצוי. ולמלכתי הסקסית שלא תגידי שאני מתבטל - נשיקות אהבה פרחים וטולות. ב. בשביל להגיע למצב שלוקחים לך את החופש ועוד ל- 12 שנה, סביר להניח שטמנת ידך ביותר אפילו הרבה הרבה יותר מאשר "סמים קלים" (שים לב למרכאות), וכנראה שאתה ספציפית ואני מאמין שיש עוד רבים כמוך, על פי דברייך (מוסדות סגורים) גדלת בסביבה עבריינית שניתבה אותך לדרך מסויימת שאולי החלה בעישון סמים קלים אבל כמו שאנחנו כבר יודעים בהחלט לא נעצרה שם,(אף משתמש בכל סם שהוא לא יקבל 12 שנה) אני התנסיתי במגוון רחב מאוד של סוגי סמים (ואני לא אומר את זה בגאווה, בחרתי להתנסות) ותמיד ידעתי לשמור על הגבול מעולם לא עסקתי בסחר אפילו לא בכדי "לקמבן" את האספקה שלי, הבחירה של אדם להתנסות בסם זה או אחר, חייבת לבוא מתוך ידיעה וביטחון שיש בכוחו להתמודד עם כל ההיבטים שעלולים לצוץ בשל השימוש בסם. ג. אין ספק שסמים קלים, קשים, או חוקיים מזיקים לבריאותך הן הנפשית והן הפיזית, אבל שוב זוהי בחירה עצמאית של כל אדם בפני עצמו, גם אותי מקוממות פה הודעות (לרוב של צעירים בשנות העשרים,כמו זו שמחפשת ספידים ואפילו בכתיבתה אפשר להבחין בלחץ ובקופצניות הבלתי נשלטת) שטוענים שהעישון טוב לבריאותם הנפשית ואינו מזיק ומאוד מומלץ לכל נער ונערה , השאלה כמה מזיק,גם אכילה מקופסאות שימורים, מין מזדמן,שתיית אלכוהול, עישון סיגריות, שתיית קולה,רביצה בחוף הים, ועוד 1001 דברים שאנו עושים, אוכלים, שותים, וחושבים יכולים להיות מאוד מאוד מזיקים, סמים קלים במינון הנכון מזיקים באותה מידה של שאר הדברים שציינתי פה , ושוב אין ספק שעישון יומיומי במשך שנים מסרס את צורת החשיבה ומזיק לבריאותו של המעשן, אבל זה בהחלט לא מסוכן ומזיק כמו שמנסים להציג את זה לציבור הרחב, אנשים בכל העולם בוחרים מדי יום ויומו להזיק לגופם ולסכן את בריאותם בצורה זו או אחרת , זה הכל עניין של מינון נכון. אז למה לעזעזל כולם מתלבשים דווקא על עישון עשבים, כמה אנשים מתים מידי שנה מעישון סיגריות וכמה מתים מעישון גראס או חשיש, אני הורדתי לאחרונה בצורה דראסטית את מינון השאחטות שלי אבל במקום זה אני מעשן שתי קופסאות סיגריות ליום כאשר לפני זה לא עישנתי בבית סיגריות הספיקו לי שתיים שלוש ג´ויינטים לערב ואף לא סיגריה אחת , אז תגיד אתה מה עדיף. ושוב בשורה התחתונה עושים מהעניין הזה יותר מדי "ביג דיל" לכאן או לכאן גם המקטרגים וגם המסנגרים, אלה בסכנות ואלו במעלות.