דיי עם הסמים

maor77

New member
דיי עם הסמים

שלום רב לכולם אני בתור אדם בן 50 שנה עברתי הרבה בחיים שמדברים על סמים בצעירותי דילגתי מוסדות סגורים כמו להחליף גרביים בסופו של דבר מצאתי את עצמי שפוט ל 12 שנה בכלא אז אני רוצה לומר כמה דברים אם אפשר א:אין דבר כזה סמים קלים ב:זה לא שווה שום דבר שבעולם כי שלוקחים לך את החופש את מת ג:זה פוגע בריאותית ונפשית יותר ממה שאתם חושבים תודה רבה

vegi force 1980

New member
יאללה שתוק

זה שאתה עישנת ונידפקת לא אומר שכולם ידפקו.. זה רק אומר שאתה טיפש! אני מעשן כבר עשר שנים ולא נוגע בשום דבר חוץ מגראס ואין לי שום תיק במשטרה ואין לי אפילו רישום!!! ויש עוד המון כמוני אז לך תחפש את החברים שלך בפורום אחר

למה באלימות וג´י? גם למאור יש דיעה

והיא מותרת פה כמו דעתנו שלנו. ואני בטוחה שהוא מדבר אח ורק מתוך נסיונו האישי המר,וזה קורה,ואין בזה פסול. מותר לו לחשוב כמה סמים זה רע. אבל,בתור בנאדם ש"זכה" להכיר את מערכת בתי המשפט,ואת קירות בתי הכלא במדינתו,אתה אמור לדעת,שעל פי הגדרה חוקית,ורפואית יש כזה דבר "סמים קלים"...לא אנחנו המצאנו את ההפרדה הזו,אלא מערכת בתי המשפט של מדינת ישראל. ברוך הבא מאור. יום טוב,

maor77

New member
אנשל די צודקת

אנשל אני חייב לציין שאת די צודקת זה שלא הציבור יצר את ההפרדה בין סמים קלים לקשים זה נכון אבל אתה צריכה לנסות להבין למה קוראים לזה "סמים קלים" ולמה תמיד שמים את זה {"} שרושמים את זה אז מה קוראים לזה סמים קלים בגלל שהרואין עושה נזק הרבה יותר גדול בגלל זה או בגלל שלא מתמכרים לזה שזה כמובן לא נכון כי זה מאוד ממכר רק הרעיון של משהו שמכניס אותך לסוטול והוא לא ממכר אותך אתה כבר מתמכר אליו תחשבי על זה תודה

maor77

New member
חבל ידידי

שוב שלום ידידי אני ממש מצטער אם הרגזתי אותך אבל אני גן בן - אדם אז קודם כל תפנה אלי כאדם לא כמו לאיזה לוזר אחד ובקשר למה שרשמת על זה שאתה מעשן 10 שנים זה בסדר גמור תמשיך לעשן גם 100 שנה שאלה היא למה אתה מעשן וכמה זה באמת משפיע אחרי 10 שנים

vegi force 1980

New member
מאור

דבר ראשון אם פגעתי בך אני מצטער פשוט נמאס לי מכל אלו שבאים לכאן וצועקים שאין דבר כזה סמים קלים וכל זה דבר שני אני מעשן כי זה עושה לי כייף אני לא מכור כי עובדה למשל שבחודשיים האחרונים עישנתי כולם 3 פעמים וזה עדיין מאוד משפיע כי אני יודע לעשות הפסקות כשזה כבר לא משפיע יותר אני אישית פשוט נמאס לי שבאים לכאן אנשים רק כדיי לצרוח שאנחנו נרקומנים ושאם לא נפסיק אז נשב בכלא!

maor77

New member
ידידי vegi

אני מבין אותך כי שאני עישנתי וכו" גם ממש לא אהבתי את אלה שהיו באים ותוחנים לי את השכל אפילו שאז לא היה ממש מחשבים בכל מקרה לא התכוונתי לצרוח שאין סמים קלים הכוונה העיקרית שלי היא שלא תיהיה לאנשים את האשליה הענקית שזה לא מזיק או לא ממכר כי דבר ראשון זה נורא תלוי בבן אדם וזה מזיק המון יש אנשים שיכולים להתמכר לזה הרבה יותר מדברים אחרים בעיקרון לא יעזור לאף אחד אם הוא כן ממשיך לסמים יותר רציניים או לא בכל מקרה תמיד מתחילים בחשיש ושאר הסמים האלו

vegi force 1980

New member
עוד משהו שאני שונא

שאומרים שגראס / חשיש זה השער לסמים קשים יותר כל החברים שלי שמעשנים גראס בחיים לא נגעו בדברים אחרים אולי פעם אחת אבל לא יותר מזה מצד שני יש לי ידידה שלא סובלת גראס ואוהבת רק אקסטות אני אישית יודע על עצמי שאני לא אגע בשום דבר שהוא יותר מגראס / חשיש ונורא מרגיז אותי הדברים האלו

מארק טווין אמר פעם משהו חכם

כל האנשים שנולדו ב1620 ואכלו מלפפונים מתו. מסקנה : מלפפונים מזיקים לבריאות. אותו ההיגיון יש בייחוס למעבר בין סמים קלים לקשים, זה כמו להגיד כל מי שמשתמש בסמים קשים בילדותו מצץ מוצץ ולכן צריך לאסור את המוצצים. זה נכון שרוב המשתמשים בסמים קשים התחילו להשתמש בסמים קלים לפני אבל רק כ2.5 מבין מעשני הגראס עברו להשתמש בסמים קשים. וזאת הדרך הנכונה להסתכל על זה. אז דיי לזיין את השכל על מעבר מסמים קלים לקשים.

ixmix

New member
ההגיון ומזל טוב

ההגיון שאומר שגראס פותח שער הוא אינו אותו הגיון של "מלפפונים ירוקים". ההשערה היא אחרת: אדם מוכן לסכן את עצמו (לכל הפחות מבחינה חוקית ובריאותית), ולגרום לעצמו נזק (ואין ויכוח שגראס גורם לנזקים) - כל זה בשביל להרוויח הרגשה מסויימת. מבחינה זו אדם שמוכן "לשלם מחיר מסויים" בגראס, ייתכן שיש סיכוי יותר גדול שיהיה מוכן לזה בסמים אחרים. איני יודע כמה מכורים לגראס ישנם (אבל אני יודע שישנם), איני יודע כמה משתמשים בחומרים אחרים. נראה לי שבין המעשנים, יותר יעברו בהמשך לשימוש בחומרים אחרים. אגב, גמובן שעל כל מאמר שאנשל יכולה לסרוק, ניתן להביא 100 שאומרים ההפך, אבל זה שולי - מה שחשוב זה ההגיון, וההגיון שלי אומר שמי שמעשן מגדיל את סיכוייו ל. אנצל את תגובתי גם לאחר מזל טוב לד. מטופל שלי, שאמר לי היום שאינו מעשן רק גראס, אלא התחיל טריפים אקסטות, התנסה כבר בקוקאין (מה שידעתי קודם, אך טרם נאמר) - אז אל תאמרו שאין כלל קשר.

אוקיי

תשמע אני פעם עשית הרצאה על גראס בבית ספר ואספתי המון מדיע על גראס לפני זה וקראתי עשרות מאמרים. נגד ובעד גראס. העובדות : 1. הנזק המוכח היחיד של הגראס הוא נזקי עישון, אשר פעוט במקרה של הגראס כי הרי גם המעשן הכי כבד מעשן אולי פעם ביום זה לא משתווה לאדם שמעשן חפיסת מלבורו ליום למשל. 2. בהחלט יש פגיעה בזיכרון בטווח קצר ואולי גם ארוך אך עדיין אלו נזקים שוליים, זה כמו לא לאכול דברים עם שומן בגלל הכולסטרול או לא לשתות משקאות מומתקים בגלל הפגיעה שלהם בשיניים. אני קראתי מאמר מאוד מעניין על הליגליזציה בהולנד, ונאמר שאחרי הליגלזציה אחוז המעשנים של הסמים הקלים בהולנד עלה ב20% אבל אחוז המשתמשים בסמים קשים לא השתנה כלל וכלל. השתנתה רק הנגישות לסמים קשים שהייתה תלונה שהיה קל מדי לקנות אותם אך ברגע שהוגבר הפיקוח על הקופי שופס גם בעיה זאת מוגרה. המקרה של הולנד סותר את התיאורי שסמים קלים מובילים לסמים יותר קשים.

0g30

New member
שלום אבא של מאור ../images/Emo8.gif

בהנחה שאתה באמת אבא ובאמת בן 50 ..... דבר ראשון תמיד אתה מוזמן לומר פה את דברייך..... לכל דבר בחיים יש את המינון שלו , דווקא אתה בתור אדם בן 50 עם עבר של 12 שנה בבתי סוהר ,ועבר מפואר של מוסדות צריך לדעת את זה יותר מכולנו , א. יש דבר כזה סמים קלים , חלקם אפילו נמכרים בקיוסקים, סופרמקטים מכולות וכו´. בתור אדם שישב 12 שנה סביר להניח שנתקלת בהשפעות ההרסניות של סמים קשים מדרגות שונות, ותדע לעשות את ההבחנה המתבקשת, אם רק בנטל ובנזק שנגרם לחברה הסובבת את המשתמש הקשה מול הסטלן המצוי. ולמלכתי הסקסית שלא תגידי שאני מתבטל - נשיקות אהבה פרחים וטולות. ב. בשביל להגיע למצב שלוקחים לך את החופש ועוד ל- 12 שנה, סביר להניח שטמנת ידך ביותר אפילו הרבה הרבה יותר מאשר "סמים קלים" (שים לב למרכאות), וכנראה שאתה ספציפית ואני מאמין שיש עוד רבים כמוך, על פי דברייך (מוסדות סגורים) גדלת בסביבה עבריינית שניתבה אותך לדרך מסויימת שאולי החלה בעישון סמים קלים אבל כמו שאנחנו כבר יודעים בהחלט לא נעצרה שם,(אף משתמש בכל סם שהוא לא יקבל 12 שנה) אני התנסיתי במגוון רחב מאוד של סוגי סמים (ואני לא אומר את זה בגאווה, בחרתי להתנסות) ותמיד ידעתי לשמור על הגבול מעולם לא עסקתי בסחר אפילו לא בכדי "לקמבן" את האספקה שלי, הבחירה של אדם להתנסות בסם זה או אחר, חייבת לבוא מתוך ידיעה וביטחון שיש בכוחו להתמודד עם כל ההיבטים שעלולים לצוץ בשל השימוש בסם. ג. אין ספק שסמים קלים, קשים, או חוקיים מזיקים לבריאותך הן הנפשית והן הפיזית, אבל שוב זוהי בחירה עצמאית של כל אדם בפני עצמו, גם אותי מקוממות פה הודעות (לרוב של צעירים בשנות העשרים,כמו זו שמחפשת ספידים ואפילו בכתיבתה אפשר להבחין בלחץ ובקופצניות הבלתי נשלטת) שטוענים שהעישון טוב לבריאותם הנפשית ואינו מזיק ומאוד מומלץ לכל נער ונערה , השאלה כמה מזיק,גם אכילה מקופסאות שימורים, מין מזדמן,שתיית אלכוהול, עישון סיגריות, שתיית קולה,רביצה בחוף הים, ועוד 1001 דברים שאנו עושים, אוכלים, שותים, וחושבים יכולים להיות מאוד מאוד מזיקים, סמים קלים במינון הנכון מזיקים באותה מידה של שאר הדברים שציינתי פה , ושוב אין ספק שעישון יומיומי במשך שנים מסרס את צורת החשיבה ומזיק לבריאותו של המעשן, אבל זה בהחלט לא מסוכן ומזיק כמו שמנסים להציג את זה לציבור הרחב, אנשים בכל העולם בוחרים מדי יום ויומו להזיק לגופם ולסכן את בריאותם בצורה זו או אחרת , זה הכל עניין של מינון נכון. אז למה לעזעזל כולם מתלבשים דווקא על עישון עשבים, כמה אנשים מתים מידי שנה מעישון סיגריות וכמה מתים מעישון גראס או חשיש, אני הורדתי לאחרונה בצורה דראסטית את מינון השאחטות שלי אבל במקום זה אני מעשן שתי קופסאות סיגריות ליום כאשר לפני זה לא עישנתי בבית סיגריות הספיקו לי שתיים שלוש ג´ויינטים לערב ואף לא סיגריה אחת , אז תגיד אתה מה עדיף. ושוב בשורה התחתונה עושים מהעניין הזה יותר מדי "ביג דיל" לכאן או לכאן גם המקטרגים וגם המסנגרים, אלה בסכנות ואלו במעלות.

בוקר טוב...../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif כנסו כולכם!

קודם כל,אני רוצה לברך את מאור או את אבא של מאור שוב,אתה ברוך הבא,ואתה מוזמן להישאר,דעתך חשובה בדיוק כמו דעתם של כל השאר פה. וג´י היקר,אני לא מבינה למה אתה כל כך מתעצבן מאבא של מאור,הוא מביע דיעה בדיוק כמוך,וזכותו המלאה לכך,ואני ממש לא רואה לנכון את סידרת הקללות שהיתה פה כתגובה למה שהוא אמר,אז אנא ממך,ותר על החלק הזה מראש,אתה יודע שאני
אותך,ודעתך חשובה לי ולפורום,אבל במקום לקלל,תוכיח לו שאפשר גם אחרת. אוג- אחחח אוג,בא לי להביא לך כזה
ענק וכזו
פולנית רטובה....ואני שמחה שסוף סוף התחלת לתת לנו קצת מהידע שלך...גאון של אנשל.... ועוד כמה תשובות לאבא של מאור- ההפרדה בין סמים קלים לסמים קשים לא נקבעה סתם,כי למערכת בתי המשפט והבריאות התחשק ככה,היא נקבעה כך מהסיבה שיש חומרים שמשפיעים עלינו בצורה חזקה יותר,וחזקה פחות,יש חומרים שגורמים להתמכרות,ויש כאלו שלא,כגון גראס,שהוכח שאין התמכרות פיזית לחומר ה THC . אנחנו לא אומרים שאין נזקים,חס ושלום,אנחנו מודעים לנשקים,ולכן אנחנו גם פתחנו את הפורום,כדי שאנשים לא יעצמו עיניים,ושלא יעשו מעשים בלי לדעת לאן הם נכנסים,פרט לדיון בנושא הלגליזציה. בנוגע לתיאוריית שער הסמים הקשים,התיאוריה הזו הופרכה מזמן,ואני אנסה למצוא את המחקרים האלו בכתב,יש לי אותם על הנייר,אבל אין לי סורק,ולכן אין באפשרותי להעלות כאן הרבה חומר קריאה,שחשוב לקרוא..לצערי.. אני אשתדל בכל מקרה... בתור אחת שמעשנת שנים,והתנסיתי בהרבה דברים אחרים אסורים,אני יכולה להגיד לך שעל אף התנסותי הרבה ידעתי תמיד שאני לא אסחף לסמים קשים,אלא לשם הנסיון,ואחרי כל ההתנסויות הגעתי למסקנה אחת ויחידה שהדבר שמבחינתי הוא העדיף מכולם הוא הגראס,והנזק שלו הוא המועט ביותר מבין כולם. אני לא תומכת בילדים קטנים שמעשנים,נהפוך הוא,ולכן אני חושבת שלגליזציה תהיה טובה,יהיה פיקוח על מכירה איכות ושירות,וכמו שהיום ילדים לא יכולים לקנות אלכוהול,כך הם לא יוכלו לקנות גראס,בטח ובטח בלי שהמוכר יציע להם לקנות עוד כמה חומרים קשים על הדרך. בכל מקרה,נשמח לשמוע את דעותייך... אגב,גם אני בשלבי הורדת מינונים והפסקה של עישונים,ואני שמחה לבשר שאני מרגישה מצויין עם זה. שיהיה לכם יום כתום!

maor77

New member
אהלן!!

שלום שלום אני חושב שמה שיקרה אם אנשים יתחילו למכור חשיש וכו" ודרך מסודרת ונחמדה כל מה שזה יעשה זה רק בלאגן כי תסכימי איתי שבירה זה לא גו´ינט ואת יודעת אני מתאר לעצמי כמה ישראלים אנחנו ואך ישראלים מתנהגים בארץ היפה שלנו ברגע שהמגע עם חשיש או לא יודע מה יהיה זמין בצורה שאת אומרת הרבה יותר ילדים יפתחו לזה ולדעתי זה חבל וכמו שרשום בתגובה הקודמת יש המון אנשים עם אופי חלש ומספיק אופי קצת חלש כדי שזה יקח אותך למטה יותר ויותר אני מסכים עם זה שאדם עם אופי חזק באמת שמבין עיניין יכול לעשן שנים ולהשאר רק בזה בלי בעיות אחרות אז בכל מקרה מקווה שהבנת אותי

היי אבא של מאור...מה נשמע?

תגיד יש לך שם משלך או כינוי משלך כי אבא של מאור קצת מוזר לי... בכל מקרה בנוגע להשוואה בין אלכוהול לגראס,צר לי לבשר לך שמבחינה רפואית,אלכוהול,שהוא נחשב לסם קל,והוא חוקי,הרבה יותר מזיק פיזית מאשר גראס,וזו עובדה בשטח,אתה יכול לדפדף אחורה ולראות מאמרים בנושא. בכל מה שקשור להתמכרויות,תמיד יהיו אנשים עם אופי חלש,ולא משנה סוג ההתמכרות,אבל בנוגע לגראס,לילדים לא תהיה האפשרות בכלל לקנות גראס,כי הסחר יהיה בפיקוח,עם הגבלות והיתרים מסויימים,ולא כמו שזה היום,שכל אחד יכול ללכת לסוחר,שמוכן לתת הכל כל עוד משלמים לו במזומן,וכל ילד קטן יכול להשיג מה שהוא רוצה..וחבל שכך. אני מאוד רוצה שרמת המודעות תעלה,וכן,לדעתי הנוער צריך לדעת מקיום החומרים האלה,כי הכמויות של המעשנים רק הולכות וגדלות,וצריך ללמד אותם שלא רק טוב קיים אלא גם צד רע, ושלא יחשבו שזה בריא,כי כולנו מודעים למגרעות,ולסכנות,וגם הם צריכים להיות מודעים. בן אדם בוגר שמחליט באופן מודע להשתמש בסמים,קלים או קשים,ומודע לסכנות ולמינוסים שיש,הולך על פי דעתו ולקיחת סיכון במודע,לעומת זאת,ילד שלא ממודע לכל הדברים עלול לסכן את עצמו ואחרים,ולכן צריך לחנך לידע החשוב הזה. תחשוב שכל אלו שנפטרו כתוצאה משימוש באקסטות לפני שנה או שנתיים לא היו מתים אם רק היו יודעים מראש מה כן ומה לא לעשות ( ואקסטות בעיני זה סם קשה!). יום טוב,

maor77

New member
שמי הוא

שלום שמי הוא בבר{שם מרוקאי} אז ככה אני ממש לא אבל ממש לא מסכים שאלכוהול הוא סם קל הוא סם חזק ביותר ממכר ביותר ומאוד מזיק לבריאות.אמרת שילד לא יוכל לקנות אבל הרי את יודעת שזה לא נכון הרי את יודעת שילד שרוצה הוא יקבל בסופו של דבר מה הבעיה לתת למשהו אחר לקנות לך או לבקש מאחיך הגדול או סתם איזה איש שנראה נחמד ברחוב הרי שנינו יודעים שבן אדם שרוצה משהו במיוחד ילדים יעשו הכל בכדי להשיג את זה ובמיוחד שזה לא חוקי בשבילם בכל מקרה הרעיון שלתת לזה להיות חוקי לדעתי אולי אפשרי אבל ממש לא בשנים הקרובות "האיש הישראלי" צריך עוד הרבה להרגע בכדי שיתנו לו משהו כזה שיהיה כחוקי תודה

Great Blue

New member
הדיעה שלך (לצערי) נפוצה אך מושפעת

בעיקר מתפיסת העולם את המריחואנה בשנות ה-70\60... במריחואנה בניגוד לסמים אחרים (וכאן המקום לומר לכל המתכחשים - מריחואנה = סמים) אין חומרים נרקוטיים ממכרים אבל גדולתה האמתית (לדעתי) היא היכולת לעודד את הגוף ליצר את החומר הממסטל בעצמו, זירוז הדם ע"י הרחבת העורקים והורידים וכו´ .בניגוד לסמים הכימיים (קשים) אשר בנוסף להיותם נרקוטיים הם לא מגרים את הגוף לייצר חומרים משלו אלא מכניסים לגוף את החומרים הכימיים בעצמם שלרוב יהיו מזיקים מאחר והן אינם טבעיים... אני מעשן וחיי בחברה של מעשנים כבר מספר שנים (לפחות ראש לערב)... לצערי אני רואה את חלשי האופי מתדרדרים לאקסטות וטריפים ועוד), בעברי יש גם רקע של דקוטה - נחמד ומסוכן (Magic Apple) , ואני חושב שמעבר בין גראס לחשיש (שאפילו את המעבר הזה לא עשיתי) קשור אך ורק בכוח רצון... אדם חלש יבדוק גראס ויגיע גם להירואין בסופו של דבר ולא בגלל התמכרות אלא מכוח רצון חלש ואופי לוקה!!! אדם בעל אופי איתן יכול לעשן גראס לאורך שנים ולהמשיך להנות ממנו מבלי להזדקק לחיזוקים בחומר... עד כאן דעתי... אני מכחיש כל קשר לכתוב כאן כמובן ...

mr smoketoomuch

New member
אתהרוצה להגיד לי

שאחרי שיצאת מ12 שנה בכלא, אחרי שעברת בין מעונות למניהם ושימוש מרובה בסמים אתה יושב ומצטט משפטים מ"מטריקס"?!? אני מריח נבלה. אתה ילד קטן וטרדן אז אל תספר פה סיפורים מצוצים מהאצבע. זה עלבון לאנשים שבאמת עברו את זה על בשרם. זרקו את סבא שלי מהגן בגלל סיפורים כאלה.

0g30

New member
ושוב אדוני קופץ בלי לעקוב אחר .....

הדברים .......הבן אדם הסביר שהוא משתמש במחשב של בנו ......ובכינוי של בנו גם לי זה הריח מריח מסריח ..........אבל כמו כל מערכת חוק וצדק .......נותנים לבן אדם להנות מהספק...........ואם תתגלה אמת אחרת נשפד אותו אדוני ואני ......

למעלה