דיי. קשה לי. קשה.

מיטללל

New member
דיי. קשה לי. קשה.

זעקה
איפה כל הבחורים שנראים טוב? הם קיימים בכלל? איפה??? בכל מקום שאני לא מסתכלת... ערסים. ערסים. מכוערים. עקומים. ועוד קצת ערסים. אני צריכה... אני חייבת לשטוף את עיניי קצת ולהתמוגג... למה שיהיו רק בנות יפות במסיבות!? מה עם בנים יפים? יש להם ארגון סודי? מפגשים מחתרתיים!? מילא הייתי רואה כאלה תפוסים.. גאים.. אבל גם כאלה בקושי רואים. במסיבות בערך 68 אחוז מהבנות נראות מצויין... בעוד איזה 7 אחוז מהבנים נראים סביר..... ואני כבר חושבת... למה האל לא ברא אותי זכר, או לפחות לסבית??? (סתם. אני לא חושבת ככה
) ולא. אני לא חושבת שרק המראה משנה... ובהחלט הייתה מוכנה להסתפק בבחור מצחיק, חכם, רגיש, מעניין, בעל בטחון עצמי ויושר שהסרגל הכי שווה בעולם היה מתגאה לבדוק.... אבל זו לא הכוונה..... בבחור הכי יפה שאני מכירה אסור לי בכלל להסתכל..... עזרו אותי.. כוונו אותי..... בנים יפים
איפה אתם?!?!?!?!

אני פה../images/Emo24.gif

סתם אני לא משו מיוחד אולי פעם אני יעלה תמונה לשיפוטכם

מיטללל

New member
יאללה יאללה

אני בטוחה שכל זכרי הפורום שווים במיוחד. אבל הדיון מהותי... אל תסטו...:)

high hopes

New member
מיטל ../images/Emo13.gif

איך את מגדירה "בחור יפה"?? אולי הבעיה היא בי. אני לא מסוגלת להגדיר בחור כ"יפה" או "נראה טוב" אם הוא לא הוכיח את עצמו אינטלקטואלית או משהו.

חחחח...... אני למזלי יש אופציות

כי אני דו אז אם אני נכנסת למסיבה וכול הבנים מכוערים יש לי את הבנות שבדרך כלל מטופחות. אבל קרו מקרים הפוכים שהייתי במסיבה וכול הבנות עקומות מכוערות שאלוהים יודע מאיפה יצאו וכול הבנים חתיכים אז זה יחסי

ScorpioID

New member
איזה שטחית יא אללה..

אני מאחל לך למצוא ערס אינטלקטואל..

סליחה יש כזה דבר ערס אינטלקטואל

היה לי ידיד מזה ערס משהו נורא כול הצורת דיבור הגורמטים והגופיות וגם משפטי ההתחלה אבל הוא היה חכם רצח היה קורא ספרים מעודכן בפוליטיקה והכול אז לא לזלזל

Anna Karenina

New member
תשמעי..

הכל עניין של טעם. באמת. מי שנראה בעיניך כ"ערס מכוער" יכול להראות בעיני אחרת כדוגמן. חוצמזה, אולי כדאי שתבדקי גם את עצמך? היתה לי פעם חברה, שהיתה בטוחה שהיא תצא עם אחיו התאום של בראד פיט, ומה לעשות שבחורי ארצנו לא מצאו חן בעיניה.. עד היום היא לבד. בת 19 וקצת, ועדיין לא יצאה עם מישהו באופן רציני. (ואתם יכולים לנחש מה עוד היא לא חוותה). בכל אופן...מאחלת לך בהצלחה בחיפושים.

מיטללל

New member
סתם. הוא עדיין דיי מושלם.....

למען ההבהרה... אני לא ממש שיטחית. זאת אומרת יש לי טעם נורא ספציפי.. שמכילים בתוכו, הרבה קריטריונים מלבד המראה (כסף נורא חשוב לי
)... אני מקבלת את הטענה שלך... ועל טעם ועל ריח... חוץ מזה יש בנות חסרות טעם... קורה.
אבל באופן כוללני...| סדגש| הנקודה שלי הייתה ש... לכו החוצה..... לכו לים.. צאו למסיבות... הסתובבו בקניון..... עלו על אוטובסים.... לכו לקופת חולים...... אין בנים שווים באף מקום
אין כמעט בנים יפים בארצנו היפה
(חוץ מדפי קסטרו) ואני שואלת..... מה יהיה
(*הערת הכסף הייתה בצחוק)

מיטללל

New member
יואו איזה קשים

זה מה שאתם לא מבינים.. אני לא מחפשת כלום... הכוונה שלי הייתה אחרת לגמרי..... דאגה לאנושות כולה...

גם בנות הן לא משהו....

פרחות בכל פינה..הבעייה היא שיש לכונפות באשר הן הסוואה:איפור, פשוט בנות בד"כ יותר מטפחות את עצמן ובנים נוטים לזלזל... ובתור דו:הבנים הם לא פחות טובים...

תהגרי לאנגליה...

הסטטיסטיקה הזאת שם היא די הפוכה, או לפחות מאוזנת
אבל ברצינות, זה באמת עניין של טעם וציפיות יכול להיות שהטעם שלך בבנים הוא קצת ממוקד מידי.. ("אני מחפשת גבר שרמנטי בגובה 180 עד 190, ריבועים בחזה, שיער חום, עיניים ירוקות, לסת מעוצבת יפה, שפתיים אדומות, ריסים ארוכים וחלק כמו תינוק") או שהטעם שלך הוא קצת יותר נמוך אבל הציפיות שלך הן לנ"ל..

הכי טוב לסאן אנטוניו טקסס

כול הכוסנים גרים שמה שון מייקלס
וגם ג'ון אלן נלסון החתיך הזה ששיחק את קורט במשמר המפרץ ואת מאט(נראה לי)בשינה וגם ראיתי תמונות מביקור של ידיד שלי שם כול בחור יותר חתיך מהשני. ולבנים טיילור אן מונץ נולדה לא רחוק משם אני פשוט לא זוכרת איפה

למעלה