דיי קשור לדה ז´ה וו

offspringer

New member
דיי קשור לדה ז´ה וו

בחרו את משחק הפעולה החביב עליכם ונסו להזכר בו, אחריי שהרגתם איש חשוב, או אחרי שעשיתם משהו חשוב בכלל, שמרתם, אח"כ קפץ עלייכם מהצד אדם בחליפה ואמר בקול צרוד:" MAX PAYNE משהו.." ומרוב בהלה אתם נכנסים לבולט טיים (לקחתי לדוגמה את מקס פיין) ויורים למקומות הלא נכונים, אז או שהצלחתצם להרוג אותו אבל בזבזתם הרבה כדורים ונפצעתם או שמתתם, אם נפצעתם אז סביר להניח שתחזרו לשמירה האחרונה שלכם , אם מתתם יהיה צליל חביב כזה, מלווה בצעקה האחרונה של מקס, ואז תלחצו על אנטר ותחזרו לשמירה האחרונה שלכם, בכל מקרה אתם תנסו להרוג את האיש הזה שוב, אז מה אם דבר כזה קורא באמת?

offspringer

New member
../images/Emo70.gifהקפ../images/Emo78.gif../images/Emo70.gif

נ ו
, ת ג י ב ו

offspringer

New member
1324

מחקתי את הקטע הראשון והשארתי רק את החדש בחתימה שלי

זה לא יכול לקרות באמת

כי במציאות לא עושים סייב. אבל זה יכול להיות אפשרי, אז מה שאתה אומר זה שכשמתים אנחנו נכנסים ללולאת זמן בלי יכולת לצאת. לזה התכוונת?

offspringer

New member
לא, אני תכוון

שאולי נהרגנו אתמול וחזרנו לסייב של יום קודם, כאילו נהרגנו מחר, אבל אנחנו לא נהרג כלום כי המפעילים שלנו (MASTER OF PUPPETS,חח) יודעים לאיפה ללכת כדי שהשחקן שלהם (אנחנו) לא ימות שוב

הממ... זה מזכיר תאוריה שלי

שעל פיהה אני, למשל, לעולם לא אמות ואחיה בעולם שבו אני לעולם לא אמות, בעוד שאחרים סביבי מתים, בעוד שאתה גם חי בעולם משלך שבו אתה לא תמות.

offspringer

New member
כן, גם אני חושב ככה

אני חושב שהמפעיל שלי חכם מספיק כדי לא למות

twigy

New member
אפשר לנפץ את התאוריה שלך בקלות

סתכל על כל האנשים שמתים, ואתה יותר לא רואה אותם. מה אתה חושב שאתה מיוחד ? הם מתים, גם אתה תמות יום אחד, הם לעולם לא חזרו, גם אתה לא.

offspringer

New member
אני חושב

שמי שמת הוא שחקן גרוע והוא נפסל, אז הוא יצטרך להתחיל מחדש או לשחק משחק אחר

Larik

New member
האמת היא שלא

האנשים שמתים, מתים רק בעולם שלך, הם בעצם רק שחקנים משניים בעוד שאתה השחקן הראשי, ואילו בעולם שלהם הם כנראה ממשיכים לחיות.

twigy

New member
אתה זה די דפוק

לנסות להשליך על החיים עצמם דבר שמוכר לך מעולם משחקי המחשב, שזה דבר שאנשים המציאו. כמובן שאי אפשר לסתור את זה, בדיוק כמו שאי אפשר לסתור את קיומו של אלוהים ושל גן עדן (טענה אימפירית מה שנקרא) או כל החרא הזה, אבל זה דיי דבילי.

NiGa

New member
למה... תחשוב על זה, אם זה ככה

זה גאוני! יש המון תאוריות דומות מאוד לזו.. כמו שאנשי קולנוע הם חייזרים, ולכן הם עושים סרטים על חיזרים כדי שאתה תגיע למסקנה שדרשו ממך להגיע אליה - שאין דבר כזה חייזרים... אולי אתה בעצם אחד משחקני המשנה שנשלך ע"י המתכנת בניסיון למנוע ממני לדעת את האמת?... אולי המציאו משחקי מחשב בתוך המשחק מחשב שבו אני שחקן כדי שאני אחשוב שכל הרעיון הזה טפשי?...

offspringer

New member
וואי, אני בטח חולם!

זאת בדיוק התאוריה שלי בוא נתערב שיש למישהו פה ציור כזה שהוא מצייר תמיד אבל בגרסאות שונות

למעלה