דיי
זה מחרפן

דיי../images/Emo70.gif זה מחרפן../images/Emo70.gif

אתם לא חושבים שזה קצת מחרפן לקרוא אחד לשני בכינויים
אז....ברוב טובי החלטתי לפתוח שרשור זה שבו כל אחד רושם את השם שלו...ומי שלא רוצה...יכול להמציא לו שם בדוי (לא כמו הכינויים אלא שם ממש....
) ומי שרוצה יכול להוסיף גם שם חיבה... טוף...אני לא אשאל מי משתתף כי ברור שכולכם משתתפים..אז פשוט תתחילו לשרשר חבר'ה
אני ראשונה....מיטל ות'כינוי שלי אני לא אגיד...כי משתמשים בו (במציאות לא בחיי הוירטואלים) יותר ממה שמשתמשים בשמי ה...אמיתי....
שמוליק לסיום
‏‏{
}

tamarhp

New member
OK

קוראים לי תמר ואני לא מרשה לאף אחד לקרוא לי בכינויים. המשפחה שלי קוראת לי תמרי, תמרוש וכו', אבל לא ממש בהסכמתי.

VeNuS123

New member
גם אני רוצה../images/Emo9.gif

טוב אז אומנם אני קצת שקטה פה ולא כותבת אבל זה כי כשאני קוראת שירשור אני רוצה שכבר אמרו את מה שיש לי להגיד ושאני לא מוצאת סיבה לחזור על זה בכול אופן קוראים לי נגה נעים מאוד

מתנדב

New member
מיטלוש, יש כבר שרשור שפתחו כאן

וכל אחד כתב את שמו, ושאר פרטים אחרים... בכל מקרה אני עד היום קראתי לך משועממת11 ולא משעוממת, בכדי שלא תהרגי אותי שאני מכנה אותך כמשעוממת
, אבל אחרי הסכמתך המלאה אני יכול לקרא לך מיטלוש... ותמרי את השם תמרי אני אימצתי לך בפורום את השם הזה

haimw32

New member
והשם שלי הוא ........

רגע אני מוציא את הכרטיס..... והשם שלי טוב כולם יודעים חיים

Carl Freeborne

New member
אני בן זכר....:)

בכמה פורומים אני? כל מניי.... איזה פורום זה? אני בד"כ בכל מניי פורומים פוליטיים בעיקר של תנועות נוער, פורומים שקשורים לדת, פורום זכויות בע"ח, פורום ADHD ופורום תחבורה ציבורית.

למעלה